לזרום או לפתור

השואלת 1

New member
לזרום או לפתור

רציתי עוד שאלה ברשותכם. אני רוצה להשתנות, אני ביישנית ומסוגרת בד"כ, וכ"כ רוצה כבר לצאת מהמסגרת הזו, להשתולל, לעשות מה שאני רוצה, איך שאני רוצה, להגיד מה שאני רוצה מתי שאני רוצה. הצלחתם להבין את התמונה. להשתחרר! מה שקורה זה שאני כל הזמן חוקרת, מה גורם לי להיות כזו, מה לא בסדר, מה אני מרגישה, מה עובר עלי. ולפעמים בא לי להגיד, שימות העולם אני רוצה לחיות לפרוש כנפיים ולהתחיל עם השינוי. לקפוץ למים. אפשר להביא שינוי בלי לנקות מהבסיס? או שחייבים קודם לעבור את השלב הזה של מה לא בסדר, לחפור בקרביים. כי אני מרגישה שזה מעכב אותי אבל אולי השלב נחוץ. תודההההה

אושרת28

New member
היי השואלת ../images/Emo50.gif

קודם כל אני מרגישה את זה עלי שאני גם רוצה להשתחרר אני גם הייתי ביישנית נורא, וכו. מה שעשיתי זה שהפסקתי להעניש את עצמי. כן הענשתי את עצמי על מה שאני לא. פשוט זרמתי. בהתחלה זה היה לי קשה כי באו כל מיני תגובות לא לעינין על מה שאני פתאום מאמינה כל הרוחניות כל המי אני, והתחלתי לעמוד על עצמי שזאת אני וככה אני ומי שאוהב אותי יקבל אותי איך שאני. וכך ניהיה כולם הפסיקו לדבר ,ולהגיב ופשוט התחילו לזרום איתי. ואז ראיתי שהביישנות שלי באה מעונש עצמי של כל מיני דברים כמו חוסר אמונה בי, אהבת עצמי ,וברגע ששיחררתי את עצמי כל הדברים הטובים שבי פשוט זרמו להם הכי יפה שרק יכלו. שחררי את עצמך, על תענישי את עצמך יותר מידי תפסיקי לחקור את עצמך פשוט תהיהי את.

"למה" - מניפולצית המניפולציות.

אחד המניפולציות שאנשים עושים לעצמם, זה לנסות להבין. אחד השאלות התוקעות ביותר שיש זאת השאלה למה?, למה משהו קורה. (עידן המדע, עלק) אנשים מבלים שנים על גבי שנים בטיפולים פסיכולוגים ובמחשבה שהם חייבים סיבה והבנה ותשובה לשאלה "למה אני ככה?". ו 2% מהם אכן מגיעים לתשובה המיוחלת, וכעת יש להם את התשובה, למה הם ככה. ואז, נחשי מה הם מגלים? שזה לא שינה כלום. ואז מה הם חושבים? - כנראה זאת לא הסיבה האמיתית! כנראה עדיין משהו דפוק, כי לא הצלחתי להשתנות, אז מה הפתרון? נכון. לשאול "למה זה ככה?" בתוספת של תסכול אם יורשה לי להוסיף
המעטים שבמעטים שבמעטים מביניהם מוצאים את התשובה לשאלה, ועוברים לשאלה תורמת יותר "מה עכשיו?", ומחליפים את השאלה למה - באיך. עכשיו בקשר אליך.. לדעתי האישית, את מנסה להבין בלי סוף, ולשאול שאלות, כי את חושבת שברגע שיהיה לך מספיק מידע, אז תוכלי סוף סוף לפרוץ ולעשות שינוי. אני אומר לך.. את עלולה להיתקע בזה שנים, אם לא כל החיים.. עד שתביני שאין מה להבין, כל מה שנשאר זה לעשות. מה לעשות? שינוי. ושינוי תמיד מתבטא בעשיה. שכחי מהסיפור הזה של "לנקות" דברים. את נקיה. כל מה שנשאר זה לחיות את החזון שלך על עצמך.

תשובה שלי...

אז למה את לא עושה מה שאת רוצה? כי המחשבה היא זאת שמזכירה לך את המגבלות שלך... אז למה שלא פשוט תגידי לה: אני רוצה לחיות, לעשות מה שאני באמת רוצה, ואני רואה שאת יודעת מה את באמת רוצה. אז למה שלא פשוט תתחילי לחיות בדיוק כפי שאת רוצה בלי לחכות לכך שתעשי את זה אחרי ש...? מגע הקסם

איל באש

New member
מומלץ להגיע לשורש הבעיה../images/Emo45.gif

כי אז את פותרת אותה וזהו. אם לא זה כמו לקחת כדור נגד כאב ראש , הכדור ישפיע זמן מסויים ושוב ניפגש בכאב. רק דחינו את הכאב, לא טיפלנו בו. זו גם דרך, כל אחד עושה מה שמאים לו. את יכולה לשלב עבודה מעמיקה עם העזה , ז"א לנסות לעשות כל פעם קצת, ולבדוק פנימה . גם לצאת החוצה, וגם להיות מודעת למה קורה פנימה.

למעלה