לזכר שובבה40

לזכר שובבה40

אני זוכר את הימים ש...ההינו בבלוג שלי....כמה צחקנו.. את החדירות שלך לפרטי שלי... אני זוכר את האיומים שלך שלא נתתי לך "ניהול" בזמן... אני זוכר הכל..וזה כואב... לעזאזל למה אני יקשר אליכם יותר מידי...ולמה לכולכם... אני זוכר את הפעמים ש...רציתי לראות אותך.....איך הבטחת לי "יום אחד.." זוכרת שאמרתי שאני הולך לאכול שאוורמה??? זינקת ושאגת שגם את?? גם את רוצה??!!! אגב...הבטחתי לך...שנלך נאכל...הבטחתי לך... למה זה כואב עכשיו למה... מעולם לא התלוננת ש...רע לך..כואב..אפעם לא ביקשת "חסד" תמיד נילחמת בי...בזכות עצמך.... אופפפפ למי אני אוריד ניהול עכשיו אהה??? מי תאיים עלי בפרטי מי???? אני זוכר ש..פתאום הרצנת ו...פשוט זרקת לי..."אני חולה".... אני זוכר שעניתי לך...שלמרות הכל..את מדהימה... אופפפפ זוכר שהתחלת להעדר...פשוט כל אחד מכם חסר לי...ואת נעדרת.. ומפעם לפעם באת..חדרת לפרטי...ובין קללה לבדיחה..זרקת.."יהיה טוב" אני זוכר את החדירה של הבן שלך לפרטי שלי...שאמר שאת בבה"ח... אני זוכר את הפצצה שזרק עלי שאמר ש...קרה את מה שקרה...התעניינתי בך...בשלומך... ואני מבטיח ש..לא אשכח את השישי הזה..שניתבשרתי על לכתך... בכל פעם שלחתי לך חיבוק חזקקקק אוהב ומנחם...ומה אשלח הפעם? דימעה ? תפילה??? בטח את בין מלאכים..."משוטטת לך"...ואני מניח שטוב לך..להיות שלמה... היי שלום בחורה מתוקה היי שלום חברה טובה...היי שלום באשר הינך.... יהי זיכרך ברוך....

soofgania

New member
לא יצא לי להכיר אותה../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif

עצוב לקרוא את זה

למשה<<<<<<<תבורך על היוזמה...../images/Emo7.gif

קראתי את כל מה שכתבת וכולי רעדתי...מי כמוני זוכרת את הבדיחות והצחוקים בינך לבין שובבה 40[[מרים]] זכיתי להכיר את האישה המדהימה הזו פה בבלוגים ,,,היו ביננו המון שיחות נפש ומידי פעם היינו מתקשקשות בפון...רק לפני 3 שבועות שוחחנו בפון--שיט
.....עצוב,כואב,וקשה מאוד היה לי לשמוע את הבשורה האיומה הזו היום,,מהבקר אני מעורפלת ומתפקדת ממש בקושי...הבטחנו שתינו שניפגש בבא הזמן ..למרות שלא נפגשנו הרגשנו מאוד קרובות,,,לא אשכח שבתקופת המלחמה כשהחיזבאללה הפציץ את הצפון שובבה התקשרה לשאול לשלומי ולשלום משפחתי,,,כזו היתה רגישה ואוהבת,, מי יתן ותהיה נשמתה צרורה בצרור החיים ...שולחת מפה המון חיבוקים ונשיקות לילדיה המקסימים שטיפלו ודאגו לה במסירות אין סופית...תנחומיי גם לאחיה עמיר 22...ולכל משפחתה... לעולם לא אשכחך שובבה 40[מרים],,תמיד תהיי בליבי עד יומי האחרון.... ולך משה המקסים שולחת חיבוק על היוזמה הברוכה להקדיש לשובבה 40[מרים]פינת הנצחה--תבורך איש יקר.. ולכולנו מאחלת שתהיה שבת מבורכת ושנשמע רק בשורות טובות...

מצטרת שאני בשרתי הודעת הפטירה

משההההההההה גרמת לי להזיל דמעה כי מי פה רואים שיש חברים לא רק להומור בכל נושא אלא גם בצער כולי נרגשת מהמילים שלך כל מילה סלע אני רק יוסיף שתמיד האשה הזו רכשה כבוד לכולם אין עליכם חברים ומפה מוסרת תנוחמיי למשפחה ולעמיר אחיה ישר כוח ילדים ככה החיים ממשיכים זו הדרך תמשיכו בדרך שרצתה אמכם מהיא תלוה ותשמור עליכם יהיה זכרה ברוךך אמןןןןןןןןן

גלי זו לא יוזמה..סתם משו מהלב..../images/Emo10.gif:

ותודה על החיבוק... כולי תקווה שנפשה תדע מנוח מרגוע...וילדיה ישאבו מכך נחם.... קטונתי מלהוסיף...

יהי זכרה ברוך

משתתפים בצער מותה אפילו שלא יצא לנו להכיר אותה ... תימני חושני-ושו2בה בלילה.!

נוני 20

New member
:( כואב לחשוב על זה

צמרמורת לקרוא את זה אני מקווה שהיא למעלה עם המלאכים שלנו ששומרים עליה

למעלה