לזכר אילן רמון

טל-יה

New member
לזכר אילן רמון

משהו שעשיתי לזכרו של אילן רמון יהי זכרו ברוך

ט ו ר ה

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif אוף

זה כאילו איזו קללה רובצת שם מעל עלינו...הכל נדפק לנו זה לא יאמן הוא יכל לבוא לכאן והיו מתייחסים אליו כל מלך.. איזה כבוד, ישראלי ראשון בחלל!! והוא היה איש מאוד מאוד נאה וניראה צעיר לגילו וזה כ"כ לא הגיע לו, ולא לכל האסטרונאוטים האחרים. למה זה היה חייב לקרות? זה אשכרה הרס את כל השבוע. לי לפחות

שמש27

New member
עם קטן ללא מזל

כל כך נכון מה שאמרת. וטליה- ממש מקסים מה שהכנת, הקמתי עם זה (ברשותך כמובן) גלעד לזיכרו בפורום שלי. אוף, אוף, אוף - שעל זה אנחנו צריכים לדבר הבוקר... פשוט לא נתפס.

טל-יה

New member
שמש

לט מי שופופו לגלעד שהקמת? כן אתה מקבל את אישורי

ט ו ר ה

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שמש27

New member
עזרה

אם במקום תמונה את רואה ריבוע לבן עם איקס אדום - תעלי על הריבוע הזה, תלחצי קליק ימני בעכבר - ושם תהיה אופציה: "הצג תמונה".

adiville

New member
לא יכול להיות....

זה פשוט לא יוצא לי מהראש. אתמול ב-16:30 כשאחותי נכנסה לחדר שלי ואמרה לי שקרה משהו למעבורת הייתי בטוחה שזה בצחוק.... איך זה יכול להיות ??? משהו שהיה כל כך מושלם עד הרגע האחרון ואז קרה האסון הגדול. למה דווקא הוא ? אני מסתכלת על התמונה שלו, בדיוק כמו שהסתכלתי על כל התמונות והכתבות שהיו בשנים האחרונות ובמיוחד בזמן האחרון ואני רואה תמונה של בנאדם עם חיוך עדין ועיניים טובות, בנאדם שמרוב שדיברנו עליו ועקבנו אחרי הפרויקט הגדול שהשתתף בו - הפך להיות חלק מאיתנו. אני חושבת שבלילה התעוררתי כל שעה בערך ואמרתי לעצמי : לא יכול להיות....זה רק חלום..... התמונות בחדשות....זה היה פשוט מזעזע..........

Rocket man-Elton john/Bernie Taupin

זוכרים את השיר הזה? She packed my bags last night pre-flight Zero hour nine a.m. And I'm gonna be high as a kite by then I miss the earth so much I miss my wife It's lonely out in space On such a timeless flight And I think it's gonna be a long long time Till touch down brings me round again to find I'm not the man they think I am at home Oh no no no I'm a rocket man Rocket man burning out his fuse up here alone

turrican

New member
למשפחתו של אילן רמון אני מקדיש

כואבים את מות יקירכם אילן רמון . באהבה ובערכה , מי ייתן ולא תדעו עוד צער בחייכם. אני רוצה להקדיש לכם את השיר הבא: THE NEVER ENDING STORY ע"י Limahl (מנהיג קאג'גוגו)
Turn around, look at what you see. In her face, the mirror of your dreams. Make believe I'm everywhere, living in your eyes. Written on the pages is the answer to a never ending story. Reach the stars, fly a fantasy. Dream a dream, and what you see will be. Lives that keep their secrets will unfold behind the clouds There upon the rainbow is the answer to a never ending story. Story Show your fear for she may fade away. In your hands the birth of a new day. Lives that keep their secrets will unfold behind the clouds There upon the rainbow is the answer to a never ending story. Never ending story. Never ending story. Never ending story.​

למעלה