לזכרם

עָנת

New member
תודה גילי../images/Emo25.gif

האתר כן עולה לי. האתר מעודכן בקישורי הפורום. בקטגורית "אביזרים רפואים" תודה גילי

rozgil

New member
ברוכה השווה לניהול הפורום !!!

גמר חתימה טובה -מ- גילי-

rozgil

New member
השווה = השבה

(נדמה לי שככה כותבים)........-יש לי לפעמים שגיעות כתיב

rozgil

New member
במלחמה מפקדים עושים טעויות – מה למד

במלחמה מפקדים עושים טעויות – מה למדנו אחרי 3 חדשים ראה קישור מצורף , כאן למטה !!!

rozgil

New member
ערמ``ח הסטוריה: קרב החווה הסינית :

סיכום פגישה עם רמ``ח הסטוריה אל"מ במיל` שאול שי על קרב החווה הסינית. ראה קישור נלווה - כאן למטה !!!

rozgil

New member
הדברים שהבאתי לקוחים מ-

אתר "המגדלור" של : פילוביץ שחף ("רוטר.נט" סקופים וחדשות,גילוי מסמכים) וכול הזכויות שמורות לו ראה קישור מצורף !!!

rozgil

New member
איש הגשם :

חשבתי עליך כשהבאתי את החומר לכאן.......בתקווה שזה יעניין אותך !!! -אתה היחידי כאן המזכיר לי את המלחמה ההיא..........ביום כיפור שנת 73- ואולי גם: ברק 188,......יסלחו לי האחרים אלו,נכי צה"ל השונים למינהם חברי הפורום,שאינני "מתמצא" בעברם...... ------------ גמר חתימה טובה לכול חברי הפורום ----------------

rozgil

New member
אריק שרון בזמן מלחמת יום כיפור 1973

ראש הממשלה,אריק שרון, בזמן מלחמת יום הכיפורים-1973

חייקין

New member
בזמן אחת ההפוגות

ירדנו מהרמה לכמה שעות והופיעה לפנינו הזמרת חבקין, אני יושב על הזחל"מ עם חברי הטוב (מא"ג
)

rozgil

New member
תמונות נדירות מהמלחמה

אוסף של תמונות נדירות ממלחמת יום כיפור ראה קישור למטה !!!

rozgil

New member
קריקטורה-

קריקטורה מאתר חבד און ליין : בחזית יותר בטוח מאשר בתחנות האוטובוסים

מכתב אחרון של גרשון

נמצא בידי מכתב אחרון של גרשון שהגיע לייעדו שכבר לא היה איתנו בין החיים המכתב כלשונו כפי שנכתב על ידי גרשון מכתב אחרון ביום נפילתו של גרשון שכתב לאהוד שנפגע _סודי_ אהוד שלום,מקווה שמצבך טוב ונפגעת קל, אקפוץ לבקר אותך ביום שני או שלישי. לאחר ששחזרנו בדיוק מה ארע, מתברר שמזלך גדול. אני מבין, שלאחר שאמרתי לך לא להתקשר איתי ברשת"לגמור", אז קפצת להשיג לי מ"ק (6) ואז נחת ה 160 מ"מ בדיוק בפתח של הבונקר. לידיעתך, כל הפתח נהרס ונסתם. 3 רוסרי"ם ועוד איזה 5 חגורים התרסקו. השכפ"ץ שלך הפך למסננת ולמעשה זה מה שהציל אותך.הפתח של הבונקר רוסס וכל הפלדה של הקירות ממש הותכה. מצבו של לקר די עדין. והוא לא שומע באוזניים וכנראה יצטרך לעזוב את החטיבה.אני אעשה הכול בכדי לעזור לו לגמור פלוגה. זליג חטף רסיסים בכל הפרצוף מהפגז שהתפוצף מטר מימין לעמדה שלי. ואולי אני לא שומע כלום על אוזן שמאל. סה"כ היום הפוגה אחרי מה שקרה אתמול ומלקקים את הפצעים,מנקים ומתבצרים. גרשון גרשון כאמור נפל באותו יום 1.5.74 מספר שעות לאחר כתיבת מכתב זה במוצב גלדיולה במובלעת הסורית לא רחוק מהכפר ג'ובטה אל חשב

ברק 188

New member
../images/Emo16.gif חברי ורעי.. נגזר אתם איתי לנצח

"מאז הכיפור ההוא, יום כיפור לא ישוב לעולם להיות מה שהיה לפני" משפט "מחץ", שירת חיי.

למעלה