לזכרו

Dovsha

New member
לזכרו

אתמול נודע לי שתפסו את רוצחו של אסף שטיירמן ז``ל. בבום חזרתי ארבע שנים אחורה לשנת 1996. לא הכרתי את אסף אישית, הכרתי את החבר הכי טוב שלו. 1996, אנחנו בני 18, לפני גיוס. אסף חזר ארצה מארה``ב בכדי להתגייס. הוא וחברו היו איתנו ביוון בטיול לפני הגיוס. אני זוכרת שתום - החבר הכי טוב של אסף, בא אלינו ואמר שאסף נפצע בתאונה עם האופנוע [מי שהיה ביוון יודע שכמעט אין אחד שלא נפצע שם...] לא ראיתי אותו, רק שמעתי עליו... חזרנו ארצה - הסתיימה תקופה. תום התגייס - אסף עדיין לא, הוא לא הספיק, כי חלאת אדם החליטה לקחת את חייו. בלוייה היינו בבקשת תום, ואח``כ באנו אליו הביתה לניחום אבלים. היה מאוד קשה. ישבנו בחדר שלו - אימו וכל החברים, המומים, כואבים, לא מבינים. במשך ארבעת השנים הועלו ספקולציות רבות בקשר לסיבת הרצחו של אסף. סוף - סוף הוא יכול לשכב במנוחה על משכבו. צמרמורת וחלחלה שאיני יכולה להתחיל לתאר אפילו עוברות בגופי כאשר אני נזכרת שסיבת הרצח בעצם אינה. לא קיימת, אין מניע. החלאה רצח אותו לשם השעשוע. ליצור את הרצח המושלם. פשוט כך - סתם. לקח חיים של ילד, נשמה בן 18 - פשוט כי בא לו. אני מקווה שימוצה איתו הדין עד סופו ושינמק כל חייו בכלא. שלא יזכה לראות אור יום, ירוק של עץ, כחול של שמיים - רק דרך סורגים. אני מקווה שאימו ואביו של אסף מצאו נחמה ולו הכי קטנה בתפיסת הרוצח המתועב של בנם - אסף. יהי זכרו ברוך.

קרני

New member
מזעזע!

יצורים נתעבים חיים בעולמנו, ואני מזועזעת ולא מבינה כיצד הם מגיעים לאיבוד צלם אנוש ורוצחים ולוקחים חיים של אנשים אחרים. איך?!?? דובש... אני מוצאת את עצמי חסרת מילים לחלוטין!... שולחת חיבוקים קרני

למעלה