לזכור ולא לשכוח!

metal

New member
לזכור ולא לשכוח!

זה נראה אמנם קצת מוזר להזכיר את זה דווקא עכשיו , אבל אוטוטו (היום) ערב יום השואה. כל שנה ,הערב הזה , זה הערב היחידי שאני רואה טלויזיה כמעט כל היום. לדעתי ליום הזיכרון הזה ישנה חשיבות רבה לכולנו - או לפחות צריכה להיות , וכואב לי לראות איך משנה לשנה , רמת החשיבות יורדת. חבר`ה ...זה קרה לפני 60 שנה וקצת, זה לא מאות שנים , זה לא אלפי דורות...רק 60 שנה עברו מאז , והעולם הזה עדיין צבוע , עדיין מתיחס אל זה כדבר שקרה ושלא יקרה שוב - דבר שהוא לגמריי שגוי. כי אין דבר כזה ``אנושי``....החברה של העולם הזה איבדה כבר מזמן את ההגדרה הזו. כיום , כשהמצב נראה לכאורה פשוט , יש לנו מדינה , ואנו חושבים שדבר כזה לא יקרה ולא יכול לקרות - אז אנשים נוטים לשכוח. אוקיי זה דבר די רלוונטי להדחיק דברים שקרו לפני שתיים וחצי דורות , אבל לא לשכוח! במיוחד לא נוכח המצב היום במדינה הזו, שכולם נגד כולם - אם יקרה משהו המדינה הזו לא בטוח תתאחד מבפנים , כי בשנים האחרונות אנשים נוטים לשכוח שהארץ הזאת לא באה בקלות כל כך . מה שאני באה להגיד , זה שאני גאה להיות בארץ הזאת , ושאני מרגישה טוב להיות כאן , וששום דבר לא צריך להרוס את ההרגשה הזו , שום דבר לא יגרום לי לקום וללכת מכאן - אפילו לא מלחמה שככל הנראה די קרובה. אז אני חושבת שאולי דווקא עכשיו בימים של אי שקט עם המדינות השכנות לנו , אנחנו צריכים לקחת אפילו את היום זיכרון הזה יותר ברצינות ולנסות לעשות כמה שיותר כדי שלא נשכח ! אין לנו ארץ אחרת.

deeper

New member
dust to dust של rainbow

אני איתך בכל מילה. אני גם רוצה לומר משהו בעניין הרוק. ראיתי באתרים פורום אחרים שעוסקים ברוק אנשים שטוענים שהם שומעים מוזיקה נאצית. הם טוענים שזה רוק טוב והם לא מתיחסים לתוכן שך המסר. אני חושב שזה בזיון זו התאפסות, זו מחלה שדור של צעירים נמנע מלהתיחס להיסטוריה שלו ועוד מעודד שמיעת מוזיקה של אנשים חולניים. אנחנו צריכים להיות בעד ההיפך - בעד רוקיסטים שיודעים למחות על הטירוף הנאצי, על גועל נפש במסווה של מוזיקה וקוליות - על התאכזרות ברברית לשונה. אני רוצה להמלץ לכם לשמוע שיר של rainbow מהאלבום down to earth השיר נקרא eyys of the world וזה דווקא שיר רוק אנטי נאצי מעולה ושווה אני חושב שמספיק שהגיטאריסט הוא בלקמור כדי שתבינו שמדובר ברוק כבד גורמי וטוב. dust to dust by the millions trying to hide by the door evel moovs evel ways with the back to the wall killing me killing you what`s the under the word we dont need you any more

למעלה