לזיו דחוף!!!

הילוש

New member
לזיו דחוף!!!

נו מה קורה כאן???????. אני רוצה לדעת למה פתאום גם אתה מחליט לעזוב את הצ`אט????? מה עשו לך עכשיו ????מי פגע בך??????? אני רוצה להבין כי פתאום כל אחד קם ומחליט לעזוב פה את הצ`אט ומה שאנחנו עושים זה לשבת מול המחשב ולהעביר קטעים אם אלה שנמצאים בצדו השני מה זה לא כיף לך??זה עושה לך רע?????? אני רוצה להבין

להילוש

תראי אני חושב שאני צריך לקחת פסק זמן מהצאט . זה נכנס לי יותר מידי לחיים שלי ואני רוצה קצת שקט .

הילוש

New member
לזיוווווווו שקט ממני!!!

שקט מהבת שלך אתה רוצה שקט לא זה לא ילך לך. גם אתה גם ווישי מה קורה כאן חברה זה צ`אט תבינו תעשו הפרדהההההה. נשמה אני פשוט חולה עליך מכל הלב מכל הנשמה מכל חלקי הגוף(מה קשור חלקי גוף) אני פשוט מתה עליך אתה בנאדם מקסים נפלאה נשמה מצחיק הכלללללל. אז תעשה לי טובה תפסיק לרשום שטויות ותחזור מהר לצ`אט לפני שהבת שלך מקבלת כריזה אפילטו שאני לא מרוקאית כולם חושבים ואם אנ יקבל עליך כריזה נשמה זה לא יהייה טובבבבבב. זיו מאמי תחזור לצ`אט אל תעזוב אתה גם אותנו דייי כבר אני לא מבינה מה זה עושה לכם אני סך הכל יושבים מול המחשב ומעבירים קטעים . נשמה אני כבר מתגעגעת אליך רצח אני לא יוכל לחשוב על זה שגם אתה תעזוב את בצ`אט אז דיי עם כל זה תשכח את כל זה ותחזור לצ`אטטטטטטטטטטטטטטטטטטט. אוהבתת תמיד הילה

הילוש

New member
לזיוווווווו שקט ממני!!!

שקט מהבת שלך אתה רוצה שקט לא זה לא ילך לך. גם אתה גם ווישי מה קורה כאן חברה זה צ`אט תבינו תעשו הפרדהההההה. נשמה אני פשוט חולה עליך מכל הלב מכל הנשמה מכל חלקי הגוף(מה קשור חלקי גוף) אני פשוט מתה עליך אתה בנאדם מקסים נפלאה נשמה מצחיק הכלללללל. אז תעשה לי טובה תפסיק לרשום שטויות ותחזור מהר לצ`אט לפני שהבת שלך מקבלת כריזה אפילטו שאני לא מרוקאית כולם חושבים ואם אנ יקבל עליך כריזה נשמה זה לא יהייה טובבבבבב. זיו מאמי תחזור לצ`אט אל תעזוב אתה גם אותנו דייי כבר אני לא מבינה מה זה עושה לכם אני סך הכל יושבים מול המחשב ומעבירים קטעים . נשמה אני כבר מתגעגעת אליך רצח אני לא יוכל לחשוב על זה שגם אתה תעזוב את בצ`אט אז דיי עם כל זה תשכח את כל זה ותחזור לצ`אטטטטטטטטטטטטטטטטטטט. אוהבתת תמיד הילה

להילוש

השקט הוא לא ממך השקט הוא מהמחשב והאינטרנט בכלל וגם מהצאט כי זה כבר נכנס לי לנשמה הצאט אז אני צריך קצת לברוח מהצאט מצטער חמודה. אני נורא מצטער עם זה יפגע בך אבל אני חייב לעשות את זה . זיו

למעלה