לזיוה דינה
תודה על תשובותייך המהירה לשאלה ששאלתי לפני זמן מה.
דברתי על הקושי במינון הריטלין ועל חוסר המענה המידי לתאום התרופה
בני שוקל 22 וחצי ק"ג הוא בן 10 מאובחן ומטופל כבר מהתחלת כיתה א.
הטיפול עזר מאוד בצד ההתנהגותי אך ההספק הלימודי איטי ביותר, מקבל הוראה מתקנת ובזכותה להערכתי רכש את הקריאה אך היא איטית ולא שוטפת נמנע מלקרוא,
טופל בעבר בקונצרטה 27 מג עברנו ל36 מג בתחילה עזר אך לאט לאט התגלו קשיים נראה כי כול תרופה בהתחלה משפיעה אחר כך השפעתה נחלשת.
כרגע מקבל 30 מג LA עוזר אך לא מספיק. מקבל תמיכה פסיכולוגית משתתף בפעיולות ספורט.
לשאלותיי:
היכן ואיך מקבלים תמיכה מידית בטווח זמן סביר להתאמת המינון?
הכדור LA לא נותן מענה לאחר הצהריים להכנת ש.ב מה אפשר לתת כהשלמה ? בימים קצרים הוא מקבל כדור ורבע רטלין רגיל מחזיק אותו יפה שעתיים וחצי לא יותר.
מה ידוע ומה יתררונותיו של אבחון ניורופסיכולוגי על אבחון פסיכו דדקטי?
מחפשת מקום שיודע לתת מענה מערכתי אני מרגישה אבודה ומותשת כול כך הרבה נעשה ומעט תוצאות
אנחנו מטופלים בשניידר נוסעים לשם מהדרום ואין לי תחושה שיש מענה לשאלותיי ומאמצי
תודה על ההקשבה
אמא שרוצה לעזור כבר מאוד מתקשה איך.........????????????????
תודה על תשובותייך המהירה לשאלה ששאלתי לפני זמן מה.
דברתי על הקושי במינון הריטלין ועל חוסר המענה המידי לתאום התרופה
בני שוקל 22 וחצי ק"ג הוא בן 10 מאובחן ומטופל כבר מהתחלת כיתה א.
הטיפול עזר מאוד בצד ההתנהגותי אך ההספק הלימודי איטי ביותר, מקבל הוראה מתקנת ובזכותה להערכתי רכש את הקריאה אך היא איטית ולא שוטפת נמנע מלקרוא,
טופל בעבר בקונצרטה 27 מג עברנו ל36 מג בתחילה עזר אך לאט לאט התגלו קשיים נראה כי כול תרופה בהתחלה משפיעה אחר כך השפעתה נחלשת.
כרגע מקבל 30 מג LA עוזר אך לא מספיק. מקבל תמיכה פסיכולוגית משתתף בפעיולות ספורט.
לשאלותיי:
היכן ואיך מקבלים תמיכה מידית בטווח זמן סביר להתאמת המינון?
הכדור LA לא נותן מענה לאחר הצהריים להכנת ש.ב מה אפשר לתת כהשלמה ? בימים קצרים הוא מקבל כדור ורבע רטלין רגיל מחזיק אותו יפה שעתיים וחצי לא יותר.
מה ידוע ומה יתררונותיו של אבחון ניורופסיכולוגי על אבחון פסיכו דדקטי?
מחפשת מקום שיודע לתת מענה מערכתי אני מרגישה אבודה ומותשת כול כך הרבה נעשה ומעט תוצאות
אנחנו מטופלים בשניידר נוסעים לשם מהדרום ואין לי תחושה שיש מענה לשאלותיי ומאמצי
תודה על ההקשבה
אמא שרוצה לעזור כבר מאוד מתקשה איך.........????????????????