לזוגיות שבפורום

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
לזוגיות שבפורום

אז קיבלתי מתנה כרטיס מגנטי שנותן לי כניסה והנחות במשך שנה לכל מיני צימרים, אטרקציות, חופשות וכד'. אלא מה- הכרטיס הוא "משפחתי" מה היא משפחה? במדינת ישראל אני וזוגתי היקרה שמנהלות משק בית משותף כבר שלוש שנים, האם אנחנו משפחה? האם אני צריכה עכשיו בכל מקום ואטרקציה שאליו אני מגיעה לעשות שיחת זכויות לזוגות חד מיניים לפקידת הקבלה המיקרית שיושבת בכניסה? מישהי נתקלה במצב הזה? למישהי יש מושג מה עושים ואיך? או שאני אשלם את מחיר ההנחה וזוגתי היקרה תשלם את המחיר המלא, כי הרי אנחנו לא מוכרים במדינה הזו כמשפחה? גררררר.....

אם השובר הוא "משפחתי" אז כנראה שלא תוכלו לממש

אני בטוחה שאם השובר היה זוגי - כן הייתן יכולות לממש את ההטבה. בכל הפעמים בהן יצאתי לצימר עם בנות זוגי ציינתי כי אני מעוניינת בצימר זוגי לא היתה פעם אחת שנאלצתי לענות לפקידת הקבלה על שאלה שעוסקת במין המשתתפים בחדר. סביר להניח שהיא הניחה כי מדובר בזוג מובנה "גבר-אשה" - לא אגיד שכשנכנסנו בפתח הקבלה לא נתקלנו במבט תמוה. אותו מבט תמוה נתקל בזוג נשים בטוח בעצמן, אוהב ונעים . אני מניחה שמאיך שאנחנו התנהלנו מולה לא נהיה שום עניין סביב זה ותמיד התקבלנו בחיוך מזמין. (מולנו בכל אופן) לגבי אופי ה"שובר המשפחתי" אני מניחה שגם אם היה מדובר בזוג "גבר-אשה" שחי יחד אך לא מוגדר כתא משפחתי לא יוכל להנות מן ההטבה. מבינה את אופי התסכול - בטוחה שיש דרך לאכוף

dify

New member
על צימר משלמים כחדר

ולכן זה לא רלוונטי אם אנחנו זוג או לא. מצידם יכלנו להיות 2 חברות שנופשות בצפון אבל על כניסה לאטרקציות זה מאד מנה וכן זוג שחי בארץ ויכול להתחתן גם מוכר כמשפחה (בין אם יש ילדים או אין) אז כנראה שיש לנו עוד כברת דרך לעשות כי זה לא רק הרמת הגבה של פקידת הקבלה, זה כן העובדה שאני בשיא הפשטות לא יכולה לממש את כרטיס ההטבה קיבלתי (לעזאזל, שנה שלמה ל הנחות הולך לאיבוד)

dify

New member
תרגשנה חופשי להוסיף "ש" בכל מקום

שבו משהו נראה לכן לא הגיוני
ככה זה כשהמקלדת מתמרדת

אשתי , אני והילדים...

יש לנו מנוי משפחתי: לספארי, לבריכה, לרשות הגנים הלאומיים, לחברה להגנת הטבע, בעצם.. מעולם לא נתקלנו במקום בו לא התקבלנו כמשפחה... וכי למה שלא תקבלו הנחת משפחה? ? ?

איפה היית כל הזמן הזה?

לא יקבלו הנחת משפחה כי מגיעים מראש עם תודעה של קרב, קושי, בלתי אפשרי... מה שגורם לי לחשוב על הקבלה העצמית בתוך כל זה - הרבה לפני הסביבה אין לך מושג כמה את משמחת אותי כרגע - תודה תודה תודה (לא על ההנחות המשפחתיות - זה ברור לי אלא על השיתוף) - תודה

עד עכשיו המלח במרק היה בסדר ../images/Emo13.gif

בפורום 386, אופו שיש הרבה כמוני... האמת שכשאני הייתי צעירה להיות לסבית היה מפחיד ומסובך ובלתי מקובל בחברה... כל פעם מחדש מפתיע אותי לגלות שיש כאלה שחוות זאת כך גם היום... לגבי שיתוף, אני אזמין אותך בשמחה לבלוג שלי שייחודו בכך שהוא בלוג שבו המבקרותים מתבקשים לעבור בקלילות מעל משוכת חוק זכויות היוצרים - ולקחת מהבלוג ככל העולה על רוחן .

dify

New member
אחזור לשאלה הטכנית שאיתה התחלתי- איך מממשים א

את זה? אז הגעתי לקופה של מיני ישראל, הראתי את הכרטיס, וביקשתי שני כרטיסים כי יש לי הנחה למשפחות. איך הם בודקים אם אנחנו משפחה? זה בדיוק מה שאני לא מבינה. האם את תכלס מסבירה כל משגיח בכניסה שאתן זוג לסבי? או שפשוט אף אחד לא שואל? האם יש לכן אותו שם משפחה? טכנית, איך זה מתנהל? ולחישה, אני עוד לא נלחמת כשאני לא יודעת, מבטיחה להילחם כשזה יהיה רלוונטי....

על מה להלחם הפעם?

פספסתי אותך כנראה בתוך כל ההודעות... על מה את מדברת - חברי אותי. אני חושבת למשל כתגובה לשאלתך - שאו שאף אחד לא שואל או שאתן בוחרות שם משפחה משותף

dify

New member
אולי...

את בדיוק מדגימה את הצורך עליו אני מדברת ואני שמחה שאת יכולה לראות ולהבין בעצמך. בתחילה התגובה שלך היתה שלדעתך זוגות לסביות לא יוכלו להיכנס. עכשיו את כותבת שאו שאף אחד לא שואל או שהן בחרו מראש שם משפחה משותף. הניחוש שלך טוב כניחוש שלי. (או ליתר דיוק השימוש בהיגיון שלנו) אבל תכלס אני שואלת ומקווה שמישהי שכבר נתקלה במצב הזה תענה, כדי שאוכל לקבל תשובה ודאית, וזה בדיוק מה חסר לי, לא משנה כמה רצון טוב יהיה מצידך, את לא באמת נתקלת בשאלה הזו בחייך בעבר ולכן את לא יכולה לענות, והאמת היא שגם אני לא. בדיוק לדברים כאלה (ויותר ריגשיים ועמוקים בתחום התוכן הזה) אני מחפשת להקים קהילה שחיה מציאות שכזו. את מבינה? (סוף סוף יבינו אותי
)

לא יפה להתייחס רק לחלק מהמשפט

אני מקווה שאנחנו לא חוזרות אחורה. אמרתי שכמו שזוג "גבר -אשה" שרק חי יחד לא יוכל להנות מההטבה לפי דעתי גם זוג אשה-אשה לא יוכל להנות מההטבה אלא אם הן עושות תהליך מסויים ולגבי התהליך המסויים אני חושבת שאת המענה תקבלי בהורות הומולסבית אבל את כל כך מתעקשת להוכיח את צדקתך שבנתיים יכלת לקבל שם 13 תשובות לא חבל על האנרגיה?

אנרגיה?

נראה לי שדיפי נולדה עם עודף אנרגיה והיא פה כדי לשחרר אותה... תמשיכי דיפי בעצותייך ושאלותייך כי אין כמוך כמו בזה

בכל אופן נראה לי שכדאי לשאול את ערבהאיןקץ

היא ציינה שהיא מקבלת הנחות משפחתיו בטח עברה את התהליך. כל דבר ונושא הפורום שלו לא?

dify

New member
האם את בעצם אומרת שלשאלה שלי אין מקום פה?

האם את בעצם אומרת שלשאלה שלי אין מקום פה? שפורום הזה אלא הייתי צריכה לשאול אותה בפורום הורות הומולסבית? מה נושא הפורום פה? לסביות 30+ זה לא על דברים שמעסיקים לסביות? או שרק זה שיהיה לנו ילדים יהפוך אותנו למשפחה ולכן אני צריכה לשאול בפורום הורות המולסבית למרות שאין לי ילדים לקחת במסגרת הכרטיס המשפחתי שלי? את מדברת על הרמוניה אבל האם לא ממש ברגע זה הדגמת איך אין מקום בפורום הזה לשאלות שקשורות לאורח החיים של לסביות? או שלא הנתי נכון את המשפט "כל דבר ונושא הפורום שלו"?

וואו דיפ את משהו לא יאמן - מדהימה

המשפט היה ציטוט שלך ודאי שיש מקום לשאלה שלך כמו שיש מקום לשאלה מפי אשה נשואה עם 8 ילדים לגבי קשר לסבי שהיא רוצה לחוות בחייה

pdאו

New member
לא לא לא

אישה נשואה עם 8 ילדים(??????) חיה חיים סטרייטים לחלוטין, בהנחה שהיא נשואה לגבר כן? ואם היא מתלבטת בקשר ל"רומאן לסבי" אותו היא מנהלת או מתלבטת בקשר לזהות המינית שלה היא יכולה לפנות לפורום נענע או גוגיי שם אפילו הצעירות יותר יוכלו לספר מנסיונן- עד כמה שלי נראה נשים לסביות(!) בנות 30 מוטרדות מנושאים אחרים לגמרי מאשר הזהות המינית. הריח זה ההבדל בין הפורומים של-"עזבת אותי ולא אהבתי אף אחד כמו שאני אוהבת אותך" והפורום הזה שכמו שאני חשבתי צריך לתת מענה לדילמות של לסביות שקצת אחרי זה. ושיהיה לכולכן יום מצויין

ואם היא בארון?

ואם היא רק מגלה את עצמה? אם יש נשים מעל גיל 30 שרק גילו עצמן את שולחת אותן לשוחח מול בנות 18-20. לא תרצי להיות זאת שמרגיעה, מעודדת, תומכת, מקבלת בחום משתפת בלבטים,פחדים, רגשות. אז חשבת שהפורום הזה צריך לתת מענה ללסביות שקצת אחרי ההתלבטויות - אז חשבת והמציאות הוכיחה אותך כי קיימות עוד נשים בנות גילך שרוצות להכנס לעולם של נשים ובוחרות להתנהל בו לפי קצת מסויים שלהן - האם יש כאן משהו לא בסדר? חוץ מחוסר קבלה? ושיהיה גם לך יום מצויין

למעלה