לזואי ומירית
היי, מה שלומכן? רציתי להגיד תודה ענקית על הספר! מייק ויתרה ונתנה לי לקרוא אותו ראשונה. לא יאומן מה שספר קטן יכול לעשות בשבוע אחד. אני חושבת שעברתי את כל קשת הרגשות עם הספר הזה....ועדיין. בהתחלה, היתה הזדהות מאוד גדולה, יש בספר משפטים שכאילו נלקחו מהחיים שלי, ממערכת היחסים שלי. הכל פתאום היה כל כך ברור, היה נעים לראות שלא רק אני חושבת וחווה את הדברים בצורה כזאת. אחר כך התחלפה ההזדהות בחשש ואולי אפילו פחד, ביקשתי ממייק שלא תקרא את הספר (למרות שברור לי שאני הכי רוצה בעולם שהיא תקרא אותו). מירית, השיחה ביום רביעי, על הספר ובכלל, נגעה אצלי במקומות שאני לא יודעת עדיין מה לעשות איתם. אני חושבת שאולי הראייה שלי מעט השתנתה, אבל הרגליים שלי עדיין נעוצות חזק באותה הנקודה, מסרבות לזוז לכיוון זה או אחר, כדי שלא אמעד. בסוף אני תמיד בוכה, הרגשות המציפים מהספר המדהים מתערבבים עם הפרידה מהמילים, מעוד ספר שנגמר. מעניין אם גם אנשים אחרים לוקחים כל כך קשה פרידה מספר, ממחשבה, רגש ורעיון של אדם שהוא סופר, ששפך את מילותיו על דפים......מילה אחרי מילה. תודה ענקית על החוויה שנתתן לי, יום אחד אולי נדבר על זה. אוהבת אתכן מאוד!