לזה

לזה

שמישתמש בשם המישתמש -מלך השכונה כאן- בהקשר לדעה של מרן הרב עובדיה יוסף שליט"א אם אני לא טועה הוא לא אמר ו או רשם שהוא ממש נגד ערבים יתכן שאתה לא הבנת טוב את דבריו,האם אני לא טועה הוא גם טען שבשביל שלום אמת כן מותר להחזיר את הגולן לסוריה,אז אין פה לפי דעתי קביעה סופית שלו כלפי הערבים. בכל אופן אין לי הגדרה בדת, ובקשר לנושא הצבאי אני לא חושב שאם זמר לא שירת בצה"ל שיש להחרימו אני למשל נמשך יותר אל היצירה של הזמר מאשר אל ההיסטוריה שלו של אם למשל הוא שירת בצבא או לא שירת בצבא ואם אני לא טועה גם עם האומנים ,אביב גפן,מאיה בוסקילה,ואסף אמדורסקי,למרות שהם לא עשו צבא בכל זאת תחנות הרדיו ממשיכות להשמיע את שיריהם

תשמע טוב טוב

זמרים כמו אביב גפן והזוכה בכוכב נולד 4 מרשים לעצמם לפתוח את הפה על הממשלה ועל הצבא ועל מי לא הם חושבים שהם יותר טובים מאחרים ויותר חכמים מאחרים ,ובגלל זה לא שירתו בצבא ולא איבדו את השנים הכי טובות ביותר של האדם שזה גיל 18-22. גם הבן של שלמה ארצי הזמר בן ארצי לא שירת בצבא במקום זה הוא עשה שירות לאומי ואני מספיק מכבד אותו ולא נכנס לפרטים למה לא התגייס לצבא מה שבטוח הוא לא יצא סוציומאט והוא לא פותח את הפה על צה"ל. כיום הזמר אביב גפן היה בעד המלחמה 100 אחוז בשנים שהוא היה צריך לשרת בצבא הוא שר שירים נגד המלחמה בלבנון נגד הכיבוש בשטחים ועוד העז להטיף לחיילים,וכל בני דור שנאו אותו! ושמו זובי על ההטפות שלו. ראיתי את אביב גפן המתרומם הזה מגיע בזמן המלחמה בלבנון לבית חולים רמב"ם אם חס וחלילה אחד מבני המשפחה שלי היה נפצע והיה בבית חולים רמב"ם ואביב גפן היה מגיע"לשיר" היה עף משם בבעיטה. ושוב אני מדגיש את זה כל אחד והסיבות שלו כן שירות בצבא לא שירות בצבא..!! אך כשמלאנים מרשים לעצמם לפתוח את הפה נגד צה"ל ונגד חיילי צה"ל שבזכותם הם חיים בביטחון זה כבר סיפור אחר. ואם אותו בעל אתר בשם אורן אבן חן ימח שמו וזכרו לא היה סוגר את האתר שלו הוא היה נפגע קשות. וגם אותו פלצן מרשה לעצמו לא להתגייס לצבא ולהשקיע את עצמו בלימודים בנגינה וכנאה גם הוא חושב שהוא יותר טוב "מהפאריירים שמתגייסים לצבא". וגם יש את הבן של השחקו יוסי פולק שהוא אנרכסיט והלך להפגנה נגד הגר בבליען. הכי שמחתי שחייל מג"ב ירה בישראלי פגיעה ישירה בהפגנה בכפר בליעין ואף אחד לא בא לעזור לו הם החיידק הכי גרוע של ישראל ועוד בגללם אנחנו נאבד את כל המדינה,והם אלה שהיו נגד גוש קטיף והסיתו נגד היהודים בגוש קטיף וקראו להם "מתנחבלים" שזה פירוש מתנחלים ומחבלים. אם זה היה תלוי בי? אוטמטית את כל השמלאנים קיצונים לכלא בלי אפשרות חנינה וגם להטיל עונש מוות על בוגדי מדינה כמו טלי פחימה.

עצובון

New member
אם היית בקיא בחומר היית יודע

שאביב גיפן לא שירת מכיוון שיש לו פלטינה ובתקופה של אביב לא היה שירות לאומיי.ואני כחייל שמעתי את אביב גפן כאשר היה מופיע בהתנדבות אצלנו בבסיס ובשטחיים. ובנוסף לכך להקה מבאית לא רצתה את אביב גםן. מה שטוב לערוץ 2 לא טוב לצהל?

כמה עצוב לשמוע

שצעירים כמוך בני 24 מעריכים ומוקירים אדם כמו אביב גפן ולידעתך כן היה שירות לאומי בתקופה שלו ואם "פלטינה" מסתורית בגב של אביב גפן זה מה שהפריע לו...לשרת בצבא ולא הצבא"הכובש" כפי הגדרתו. סימן שהוא בן אדם טוב וסתם כך פעם היה נגד המלחמה בלבנון ועכשיו בעד המלחמה בלבנון ובעד המלחמה בטרור.. ראיתי מקרים של חולה לב שהתנדב לשרת בצה"ל ,חתן פרס התנ"ך בישראל עיוור וסובל מחירשות ובקושי שומע באוזן אחד התנדב לשרת בצה"ל. ובן אדם שקופץ בהופעות שלו וממלא את הפנים שלו איפור מלא סובל מכאבי גב?פלטינות? ושוב זאת לא הבעיה שהוא כן שירת לא שירת אך זאת כן הבעיה שהוא בכלל מביע עמדה ומרשה לעצמו לפתוח את הפה. בתור בן אדם שדואג רק לתחת שלו וכנראה חושב את עצמו לפיקח יותר מאחרים הייתי מציע לאותם שמלאנים כולל הזוכה בכוכב נולד 4 לסתום את הפה כי אין להם שום זכות ביקורת על צה"ל ועל דרכי הממשלה כי הם לא תרמו יום אחד מחייהם למען המדינה. גם אייל גולן לא שירת בצבא ולא סובל משום בעיה רפואית ,עובדה הוא משחק כדורגל מקצועי. אך אתה לא רואה אותו מביע דעה נגד צה"ל ונגד הממשלה נכון?

דרך אגב ג'קו שידר כאן חח

אני זוכרת אותה מעולה היה לו חדש בשנטי כזה ומלא עשן חחח ואור חזק הוא אחלה בן אדם

לוויני אתה בהחלט צודק

אני מתחילה לחבב אותך לוויני שלי רק שכחת שהרבנתי עובדיה יוספה לובשת שמלה כל ימות השנה מישהו אמר לה משהו? למה לה ולי אסור אה חומר למחשבה לוויני שלך בידידות ענתוש

אוחחחחחחח עלייך ענתוששששששששש

עזבי אותו נו ....עד עכשיו לא הבנת שהוא דפוק??? מה יש לך לחבב אותו? הוא אוהב את כל המשתמטים הוא שונא את צה"ל....ותומך בכל מי שקורא להם רוצחים. הוא גועל נפש אחד גדול את אומנם לא שירתת בצבא אך את לא שונאת את הצבא, ולא קוראת להם רוצחים... אז מה יש לך לחבב באידיוט הזה ? אההההההההההה? תעני לי מזרובההההההההההה הלוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

הרגשה

סיוט או מה היה לי אתמול קיצר אנשים יש לי מסקנה כן כן מסקנה ולא שום נקמה שזה קורה שאדם מתנקם באדם קורה אבל מה בלוג מסויים ובנתיים בלי שמות הבלוג פותח שידור והשדרים מאוד אבל מאוד נחמדים ואת מפתחת אליהם סמפטיה נחמדות ורצון אפילו לשתף קטעים אישיים מחייך הפרטיים ומה לעשות כן אפילו מסרת טלפון אישי אישי שאני לא חוששת מהטרדות אבל אפרפו הטרדות אותו בלוג משדר כאילו ממקום מוסתר אבל המקום נורא שקוף לעין והאלה הסימים הגלוים לעין או רמזים מקום שנראה כמו מסעדה , תמונות שאין אותם בכל מקום וכן כן מידי פעם אותם "שדרים" מדברים או משבחים את אדון ננסי ברנדסובדרך אגב עוד כמה מסעדות או ביתי מהאפיה למינהם אבל מה לי היתה בעיה לעלות או יותר נכון לחייג למספר שהם נתנו שזה לסוללרי אבל מה אני יענו "מאושמת בהטרדה טלפונית" וזה הרס אותי אתמול ככה טען מר שדרן אחד מהם הרים תקול ענתוש הוא הרים את קולו זה גובל בהטרדה והם יענו המקום שממנו הם משדרים יכול להגיש תלונה עלי ואני הייתי בשוק מהם כי א) המספר של המקום מופעיה באתר הפרטי של המיסעדה מקום הבילוי וגם דברתי אם בחורה מאוד נחמדה היום כדי להבין לאן חייגתי בבוקר ושלא הטרדתי אף אדם תאמת בכתי לה ותשאלו למה כי הושפלתי על ידי המשדרים אני מודה לקבל כזו סטירה ולהגיד בשידור שאני מטרידה אנשים פרטים? ממש הרגשה רעה היתה לי כל הלילה ועוד יתנצלתי בפני אותה מזכירה גם עכשיו והיא הסבריה לי שאני לא היחדה שמבקשת לעלות לשדר והיא כבר קבלה טלפונים ואני לא צריכה להרגיש רע וזה עשה לי טוב בלב שיש אנשים כנים בעולם עוד יש כן! ואתם "השדרנים" תתנקו קצת כיפור עוד מעט תלמדו לא לפגעו באנשים אשר נתנו בכם חיבה .

למעלה