לזה שמבקש שאשקול מילים !!!!ו

תגובה לדירקטור ... מר יוסי לוי..

תשובה לדירקטור מר יוסי לוי... שקול מילים !!! הכותב היה חבר קרוב בצוות הנהלת המתנ"ס ומכיר מקרוב את הנפשות הפועלות. למען הגילוי הנאות מר לוי היקר, שתף את חברי הפורום בועדה שנטלתה בה חלק על מנת לשפר את איכות חייהם של תושבי קדימה צורן , על הימים שהקרבת למען מטרה נעלה והיא קאנטרי קלאב עבור תושבי קדימה צורן, ספר גם לחברי הפורום על הטרוניות שלך כלפי ראש המועצה , מדוע הוא תוקע מקלות בגלגלי הועדה ולא מאפשר לה להוביל את הפרוייקט, וזו רק דוגמה אחת מיני רבות. ולגבי ה"אי סדרים" כדברייך, אני במקומך הייתי שוקל פעם נוספת באם השימוש במינוח אי סדרים לא תגרום לך אי נעימות כי אתה בדברייך מהווה שופר לאדם שתקצר היריעה מלספר לחברי הפורום במה ידו ??? ולגבי הדיוקים... קצת עובדות מר לוי היקר , או כפי שאתה מכנה את עצמך ... מר דירקטור, בשנה הראשונה בעת הגשת התקציב החליט ראש המועצה לקצץ 1000000 ₪ מתקציב המתנ"ס דבר שלא יעלה על הדעת , חברים התנגדו וכבר בתקציב הראשון שהגיש ראש המועצה התקציב נפל, ככה מנהלים מועצה, תקציב, קואליציה? צא ולמד מר לוי .. מר דירקטור ולמד את ראש המועצה מה פשר אי העברת תקציב בחברות , היו"ר פשוט הולך הביתה, ולוקח איתו את הדירקטורים, אך כאן בישוב שלנו מצב העיניינים הינו שונה , והמתנ"ס היה אמור להתמודד עם קיצוץ חד אשר לא היתה כל אפשרות להמשיך ולתפקד. ובכל זאת ראה זה פלא המתנ"ס ממשיך לפעול ולתפקד בקיצוצים שראש המועצה ביקש לעשות , עד היום המועצה חייבת לעובדי המתנ"ס % 3 על כל שנה של פעילות וזאת על מנת לממן גרעון של ראש המועצה. בשנה השנייה חזר הדבר על עצמו , ראש המועצה ביקש אירועי קיץ ותקציב אין, אך היו הבטחות שבתקציב יעבירו את הסכום אך לא דובים ולא יער, , אני מכיר את האיש שב- 10 אצבעותיו יחד עם 4 חברים הושיבו את ראש המועצה על כיסאו, הוא לא היה מוכן לסגור את המתנ"ס בעבור שום הון שבעולם ולכן משם החלו ההתנגחויות בינו לבין ראש המועצה עד לסיפור הידוע בו חברי הסיעה לא היו מוכנים לניהול כושל של הדברים על ידי ראש המועצה ופשוט זנחו אותו, ומשם הסיפור ידוע, כמו כן מר לוי היקר ספר גם לחברים את מה שהאכיל אותך ראש המועצה כי הוא פשוט פוחד לספר את הדברים כי ישנם מספר חברים קרובים שכנראה יודעים יותר ממשהו אחד על ראש המועצה ולכן טוב הדבר ולשתוק או לשלוח אותך מר לוי לקדמת הבמה על מנת לספר " לוקשים" לחברי הפורום. חברי הנהלת המתנ"ס עשו עבודת קודש עבור תושבי קדימה צורן על מנת שדירקטורים כמוך מר לוי יוכלו להנות מפעילות עבור הילדים והמשפחה שלהם, כל חטעם היה שלא רצו לעזור לראש המועצה לסגור את המתנ"ס , כי זה לא היה בראש מעייניו. האיש ששמו בישראל הראל , עשה עבודה אדירה על מנת להושיב חדל אישים כמו ראש המועצה על הכסא,, נכון להיום הוא לא מביט לאחור בזעם אלה חושב שישנם אחרים, טובים יותר שיכולים למלא את מקום חדל האישים, על יסנוורו אותך מר לוי בשקרים , זה עבד פעם , אני מחוזר וכותב , אני מכיר את האיש ... את הראל , הוא עשה לטובת הישוב 10 שנים , אך כנראה שבעבודה ציבורית שהיא כפויית טובה ישנם גם רגעים שמוטב לשכוח ,ולכן האיש נמצא היכן שהוא נמצא היום , הרחק מזרקורי הפוליטיקה ומביט מן הצד לראות כיצד אחרים וטובים יובילו את הישוב למקומו הראוי . הכותב היה חבר קרוב בצוות הנהלת המתנ"ס ומכיר מקרוב את הנפשות הפועלות.

לזה שמבקש שאשקול מילים !!!!ו

ידידי שאינו מוכן לכתוב בשמו המפורש ראשית, יש לי כלל פשוט, איננ עונה לעלומי שם ! לגופו של עניין אחרוג קצרות. אם קראת את דברי, הם היו מאוד קצרים והפנהו את המבקשים לדעת/לשאול להגיע לחוג בית ולבר לכן, אתם מוזמנים שוה לאמת/לעמת עם ראש המועצה את האמור להלן יום א' ה-19.10.08, האילן 13 פינת הההדרים, משפחת יצחקי-חוג בית של יצחק גולברי ראש המועצה. ותודה שוב על ה- "שקול מילים" !!!!! אחד שמזדהה בשמו לאחד שאינו מזדה בשמו יוסי לוי

למעלה