לזה סוד......אז תכנסו.....

CheRy LipS

New member
לזה סוד......אז תכנסו.....

למיכל יש יומולדת היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תפתחו שירשור ענק!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!
מיכל, את פשוט
תישארי ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתכון ליומולדת סבבה: מרכיבים- זר של
הרבה
ב
המון
קצת
והרבה
אופן ההכנה- מערבבים הכל ומגישים.... בתיאבון!!!!! ב
ליאת

אני הקדמתי אותך, נההה

אבל בהודעה הקודמת שלי שמתי בעיקר אייקונים וכמעט שלא כתבתי אז, מיכל, אוסיף רק שאני מאחלת לך שתמשיכי להיות שחקנית מדהימה כמו שאת ושלא תפסיקי לבקר אותנו בשיעורים שלנו ולהדהים אותנו כל פעם מחדש.

actress

New member
ליאת ונטע ../images/Emo51.gif אתמול לקחתי סלונים

מהדרמה עם נטע שמה לב ויצאתי לחגוג עם חברים שלי את השוקולד tam tam למי שלא יודע זה שוקולד מ-ע-ו-ל-ה!!!! חזרתי ב 2 הלכתי לישון ב 4 ישנתי שעתיים והתחילו טלפונים מישהיא שאני מאוד מעריכה ואוהבת שהיא שחקנית דגולה בעיניי התקשרה לאחל לי מזל טוב אני חייבת להתלהב אבל אני חייבת לציין שזאת לא אחרת מאשר חנה לסלאו ששרה לי בטל´ ואני אוהבת אותה מאוד וסי היימן הזמרת שלחה לי מייל כולי התלהבות כי כל רגע יש לי טל´ פשוט אני מכייפת ובאים אליי ואני אוכלת את ה טמטמם בקיצור כיףףף חיים לאכול טמטמם כדאי כדאי כדאי!!!!!! טוב אני ממשיכה לראות את הטקס בערוץ ה 1 לא לשכוח ודיווחים יגיעו בהמשך תודההההה לכולםםםםםםםםםםם בקרוב אצלכןןןןןןןןן/ם~

מיכלוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיהיה לך המון המון המון המון המון
We
you
very much
אז שתמשיכי להיות כזאת חברמנית ונפלאה כמו שאת, שתמיד תהיי כשרונית בטירוף (כמו שאת...) ושתמיד תאהבי אותנו, אנשי פורום אמנויות הבמה הקטנים...
אז שום פעם -
סתיו....

actress

New member
סתיו את שלך בטוח אני אזכור!! כי זה

של מישהיא שאני הכי הכי הכי אוהבת (חנה לסלאו)

stars

New member
המון המון המון המון המון המון

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תשכחו למי יש יומולדת עוד 5 ימים

actress

New member
אני זוכרת אני זוכרת בקרוב אצלך!

רשום ליייייייייי

למעלה