לזה לא ציפינו...

אשד4

New member
לזה לא ציפינו...../images/Emo10.gif

שוב מתחילות הדאגות, שוב נכנסים למסע ארוך... לצערי תוצאות הMRI של הבן מראות על פריצת דיסק נוספת ועוד שתיים בשלבי התהוות...ועוד כמה בעיות. לא יודעים ממש איך לאכול את זה. כן ניתוח, לא ניתוח...האם בצבא יש מנתחים ניורוכירוגים? ומה קורה אם אני רוצה לעשות זאת באופן פרטי אצל המנתח שכבר ניתח אותו בעבר? כולנו מבולבלים...

לאשד, קודם כל ../images/Emo24.gif

קשה ועצוב לשמוע. מציעה שבשלב ראשון תתייעצו באופן פרטי עם המנתח שביצע את הניתוח הקודם. עפ"י מה שימליץ, תפעלו בהמשך. בכל מקרה, הצבא ישלח אותו לבי"ח אזרחי לניתוח, אם יוחלט על כך. יש בהחלט אפשרות להתעקש ולהגיע למנתח שאתם רוצים. כל בתי החולים הגדולים מקבלים חיילים לטיפול, לניתוחים ולאשפוז. אם יהיה צורך - אנחנו כאן נפעיל חמ"ל איתכם.

Rainbow100

New member
../images/Emo10.gif

לא מכירה את הפרטים, האם ה mri בוצע על פי הפניה של רופא צבאי? אם כך הרי הבן צריך לחזור אליו עם התוצאות של הבדיקה. הרופא הוא רופא וידע לומר מה השלב הבא, מה האלטרנטיבות שעומדות בפניכם. בכל מיקרה הייתי מתייעצת עם המנתח הפרטי שכבר ניתח אותו בעבר.

י רדן

New member
אשד../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאכן מדאיג....

לדעתי כמו קודמותי הייתי מתייעצת עם המנתח שניתח אותו בעבר ע"מ לשמוע את דעתו על המצב מתוך הכרות. שירגיש טוב הבן המקסים..

סמדר בנ

New member
לאשד ../images/Emo201.gif

ליבי עם הילד - בטח כאבי תופת. לא מתמצאת בתחום כלל אבל מקווה שתגיעו לאדם הטוב ביותר. רפואה שלמה

שויו

New member
רפואה שלמה לילד... אכן הצבא "עובד"

עם בי"ח הגדולים אבל אין בהם שום ערבות על מי באמת יאחוז בסכין בזמן האמת. מאמינה שתחרו הכי טוב שאפשר והעיקר שיהיה בהצלחה רבה ובריאות שלמה.

שמות של כרורגים

פעם בשנה מעריב מפרסם את רשימת הרופאים הטובים ביותר מכל תחום, אני מדפיסה ושומרת לשעת צורך, אז אם תרצי אשלח לך במסר את מספרי הטלפון של כולם. הנה רשימת השמות ממוספרים ע"פ א'ב' כמו שהתפרסמו השנה: 1. פרופ' אוטרימנסקי מנהל מחלקה אורטופדית א' איכילוב 2.ד"ר ראובן גפשטיין מומחה לניתוחי שדרה מזעריים - מאיר- כפ"ס 3.ד"ר עמוס חנני, מנהל יחידת גב רמב"ם חיפה 4. ד"ר יגאל מירובסקי מנהל יחידת עמוד שדרה וגב- אסף הרופא 5. פרופ' יעקב נרובאי מנהל יח' גב , תל השומר 6.ד"ר יורם פלומן, מומחה גב, מנהל אורטופדית ב' הלל יפה 7. פרופ' יזהר פלומן מומחה לניתוחי עמוד שדרה אסותא ואיכילוב 8.ד"ר נחשון קנולר מנהל יח' עמוד שידרה מח' נוירוכירורגית ,שיבא תל השומר 9. ד"ר לאון קפלן, אחראי יח' עמוד שידרה הדסה ירושלים 10.ד"ר שאול שגיב, מנהל מחלות עמוד שדרה, קפלן רחובות מנסיון, הרשימות מהימנות ביותר. בהצלחה!

אשד4

New member
המון המון תודה

אמא של נמ
פותחת חמ"ל על פי אושיקו... כל
תתקבל ברכה... תודה
לכל המעודדים והתומכים, אנחנו בתחילת הדרך... ערב טוב

אימשל2

New member
יש סכוי

הצבא לא פראיר ובמקרים רבים שולחים את הילדים לנתוח אצל המומחים, אם לא לטובת הילד אז לטובת העתיד הרפואי שיפול על כתפי הצבא. גם שם לפעמים מתפלקות החלטות רציונאליות. אצלנו הבן, אולי יותר בגלל מזל, הופנה לניתוח אצל המומחים בהא הידיעה לבעיה שלו. הם נמצאים בבית החולים הקרוב לבית. בהמתנה בחדר נתוח, היו הורים לחיל אחר שנותח בנתוח מסובך. למרות שהוא גר רחוק הצבא הפנה אותו לבית החולים הזה, כי שם היה הרופא המתאים. כך שיש מקום לאופטימיות. אני מצטרפת לממליצים הקודמים להתיעץ עם הרופא של הבן. יכול להיות שיש לו נסיון מה ואיך אמורים לעשות מול הצבא כדי להיות מנותחים על ידו או ע"י מומחה אחר.

עוד משהוא

אני ממליצה בחום ליצור קשר עם הרב פירר. הרב פירר הוא חתן פרס ישראל בעל ידע עצום בתחום הרפואה. יש לו אתר באינטרנט ומספר מספרי טלפון בהם ניתן לשוחח עם עוזריו ואף לקבוע פגישה איתו. ההמלצות שלו לגבי דרך הטיפול והעזרה שלו לחולים רבים ידועה מאד. אין שום קשר לדת, העצות שלו הן רפואיות גרידא. (אני מדגישה את זה כי לחילונים זה אולי עלול לעורר הרמת גבה). אבי עבר ניתוח מוח לפני כשנה וחצי והוא המליץ לנו על הרופא שניתח את אבי והציל את חייו.בדיעבד הבנו שהוא אכן המומחה מס.1 . הכתובת היא: http://ezra-lemarpe.org לא להתייאש כי קשה להשיג אותו אבל שווה מאד להתעקש. רפואה שלמה!!!

מאקי

New member
הרב פירר.. בדיוק חשבתי לומר לך

כירוג ומנתח הוא שם כללי.. לכל איבר בגוף יש תחום התמחות.. ועדיף ללכת למי שמתמחה. אני מוכנה לשאול את מר... שעוסק בעקיפין.. אך הכי עדיף הרב פירר ושעה אחת קודם כמו הלילה זה הכי עדיף.. שעות הטלפונים שלהם זה בערך כעת... מנסיון לא מאכזבים. בהצלחה ורפואה שלמה.. בהזדמנות אספר לך כמה ועד כמה הוא צדק... לאורך כל השנים מאקי

3תיתי

New member
תבררי גם על ד"ר נחשון רנד

ולגבי הרב פירר: הוא ממליץ בעיקר על ראשי מחלקות וסגניהם. לא כל מי שהוא מנהל מחלקה (כלומר אדמיניסטרטור טוב) הוא גם המוביל בתחום הרפואה. כדאי לקחת את ההמלצות הללו בזהירות. ולדעתי, עדיף לפנות למי שכבר ניתח את הבן.

מאקי

New member
תיתי צודקת.. וואלה תתקשרי למנתח

הפרטי ותתיעצי איתו. הכי מכיר את הפצינט ואת התופעה.

אשד4

New member
הצרות באות ב...

לא יודעת מה קורה... הבן בבית, פתאום נתקף בכאבים עזים מאחורי האוזן... אפילו אחותו, הד"ר שבדרך, שבדר"כ שיא השלווה והרוגע, לקחה אותו מיד למר"מ.אובחנה דלקת חריפה באוזן ודלקת בבלוטות הרוק... קיבל אנטיביוטיקה, וכעת התינוק שלי ישן... טוב ששבת לפנינו. נפנק אותו ...

Rainbow100

New member
כמה טוב שהגיע הביתה לחיק המשפחה.

שבת שלום, ורפואה שלימה.

oshiko

New member
רפואה שלמה

נקווה שכל הצרות ייגמרו ביחד, ואז יפנו מקום לימים שקטים

למעלה