לזה יש מקום באתר??

kedeman

New member
לזה יש מקום באתר??

הנה שלושה משפטי "המדריך" שנשלחו אלי לאימייל מצד אחד הם שיעשעו אותי מצד שני הם מתאימים לאתר???? החלטתי שלא מתאים שאני אחשוב על זה לבד אלא שכדאי שאני אשתף אתכם בזה לכן, מועצת חכמי הפורום, האם להכניס את המשפטים הבאים לאתר??
המדריך לא מזיין חניכות, הוא מחדיר ערכים
המדריך לא מנשק את החניכה,הוא מעביר הגשמה מפה לפה
המדריך לא מזיין חניכה, הוא דואג לעתיד התנועה אולי צריך פשוט לעדן אותם?? דילמה נוספת תשורשר להודעה זו.....

שי - אתה לא מעודכן

המשפט השלישי כבר נמצא באתר. תבדוק. אולי כדאי לשנות חלק מהם ל"פעילה/מדריכה" במקום חניכה כחלק מהעידון. המשפט השני נראה לי בסדר, וגם הראשון לא כזה נורא, אבל אני לא בטוח.

kedeman

New member
שמתי לב....

אחרי ששלחתי אפשר אולי כחלק מהעידון לרשום שוכב במקום מזיין בקשר לחניכה... אני לא יודע יש כבר משפטים שכתוב בהם עם חניכה נכון?

יש משפטים שכתוב בהם חניכה

אפשר ועדיף לכתוב שוכב ולא מזיין. אם אתה רוצה לשם האיזון, אתה יכול להפוך את המשפט של הנשיקה, למדריכה במקום מדריך. שלא יגידו שהאתר שובניסטי

just stav

New member
השני בסדר, השלישי כבר באתר

ובקשר למשפט הראשון... אני באופן אישי מוצאת אותו משעשע, אבל לא נראה לי מתאים לשים כזה משפט באתר. בהחלט עדיף לכתוב שוכב במקום מזיין.

kedeman

New member
דילמה מספר 2

פנה אלי מד"צ מלב שרון בטענה על מורלים שיש באתר אני אצרף פה את המכתב שהוא כתב אלי כי אני לא חושב שאני אוכל להעלות את זה טוב כמוהו והמכתב: הופיע בעמוד המורל, "מורלים של לב שרון": אם ת'טריפולטאי, ואם ת'תימני אם ת'לא מלב שרון אתה כזה עני ני ני ני אתה כזה עני שה שה שה מצב כלכלי קשה רון רון רון עשירון עליון ----------------------------------------------- השירים הנ"ל הופיעו באתרכם, כשירים שלב שרון שרים על עצמם. מעבר לכך שלב השרון ברובם אפילו לא מכירים את השירים האלה, שירים שגורמים לי אישית רצון להקיא, התפלאתי על כך שאתם מציגים שירי מורל כאלה באתרכם. הגדרתם באתרכם את המילה "מורל" כ"מצבו הנפשי והמוסרי של אדם, מבחינת אמונתו, ביטחונו ומסירותו". לפי ההגדרה הזו, אני, כתושב לב השרון ובוגר קורס מד"צים, כאילו מאמין בכך שאנשים שבאו מטריפולי או מתימן או כל שאר האנשים שלא מלב השרון הם אנשים עניים ובזויים, שראוי לזלזל בהם. ראשית, נבהיר דבר אחד: הסטיגמה שאומרת ש"לב השרון הם חבורה של סנובים ואליטיסטים" היא סטיגמה מטופשת וחסרת שחר. מלבד זאת שלב השרון מלאה באנשים שבאו מטריפולי, תימן צרפת, ועוד, המדריכים והחניכים של לב השרון הם אנשים מאוד סימפטיים ופתוחים, ואני לא חושב שיש מישהו בלב השרון שלא התחבר עם אנשים ממועצות אחרות במהלך קורס מד"צים. "הפורטל הכחול" אמור לייצג את כל חברי החטב"מ, וכשאתם מציגים שירים כאלה בתור המורל של יישוב מסויים, שירים שאמורים לייצג את מצבם הנפשי והמוסרי של החניכים והמדריכים של אותו היישוב, אתם למעשה מביעים תמיכה בסטיגמה ועוזרים לבסס אותה. כשאתם באים ותומכים בסטיגמה על לב השרון, אתם בעצם הופכים את האתר שלכם לאתר שמייצג את יוצריו, ולא את גולשיו. חוץ מזה שהשירים האלו מגעילים ומבזים את לב השרון, הם גם שירים גזעניים ומעליבים, והעובדה שהם מופיעים בפורטל של החטב"מ גורמת לי להרהר בשאלה, עד כמה התנועה עומדת במטרותיה. סוף המכתב חתכתי את השם שלו כדי לא להפוך את זה לדיון אישי דעתכם נדרשת....

דבר ראשון

אם לב שרון לא שרים את השיר, וקשה לי להאמין שהם שרים אותו, אז הוא לא צריך להיות במורל של לב שרון. אני מניח שזה מורל נגד המועצה, ויכול להיות שיש לו מקום באתר, כמו שיש מקום לשירים על הסרטן של צורן, לבדיחות על הערבה, מטה יהודה, ומרחבים שיש ברשימה ובטח עוד כמה. הסטיגמות האלה הן חלק מהווי התנועה, ואנשים לא באמת מאמינים בהן, ובכל זאת, שרים עליהן וצוחקים מהן. יכול להיות שזה לא צריך להיות באתר, אבל אז צריך להוריד עוד דברים ממנו. את השיר על הסרטן, אני חושב שבכל מקרה צריך להוריד.

taltoolit

New member
אממ..

לדעתי כל המכתב הזה לא רלוונטי בכלל כי המורל הזה הגיע בגלל שמישהו מלב שרון שלח אותו מן סתם, וחוץ מזה הוא השיב לעצמו בזה שהוא אמר שכולם התחברו עם אנשים מלב שרון וכולם יודעים שהסטיגמות האלה לא רלוונטיות ככה שזה לא משנה.

לדעתי...

אני דווקא שמח שהוא כתב את זה, דבר ראשון בלי קשר לשאלה אם להוריד או לא, אני שמח שאנשים מגיעים למקומות האלו באתר, ועוד אכפת להם מספיק כדי לנסות לשנות, אולי זה נשמע קצת פלצני, אבל רוב האנשים פשוט לא כל כך אכפת להם מזה.. דבר שני אני חושב שאם זה שיר שפוגע במישהו צריך להוריד אותו, וכנ"ל לכל שיר שהוא... אהבתי את הפנייה להגדרה של מורל מהמילון... לדעתי הוא צודק.

just stav

New member
אז בתור אחת שכבר יותר מ-3 שנים

עושה מורל ללב השרון בלי הפסקה, יש לי כמה דברים להגיד: זה מורל ממש ממש מגעיל, פוגע ואני בחיים לא הייתי שרה אותו, ולא נראה לי שיש מישהו שכן. אני אף פעם לא שמעתי את המורל הזה וגם אח שלי אף פעם לא שמע אותו ואני מאוד בספק עם מישהו מהמועצה שלנו אי פעם שר את זה ואין לי מושג מי בכלל שלח לאתר משהו כזה. ללב השרון יש מספיק מורל מעולה בלי זבל כזה. לכן אני בהחלט חושבת שצריך להוריד את המורל הזה מהאתר. וכל הכבוד לאותו מד"צ ששלח את המכתב הזה!

smady by

New member
מוזר...

מוזר שלא שמעת אותו כי בקורס מדצי"ם האחרון אני שמעתי אותו ללא הפסקה... אין לי מושג עם אלה היו לב שרון ששרו אותו או מושבים אחרים- אבל השיר היה ידוע, גם ללב שרון.

hadasbaril

New member
אני מסיכימה

למורל פוגע כזה אין מקום באתר.המורל פשוט מנציח סטיגמות עדתיות ולדעתי זה, כמו שהכותב אמר, נוגד לערכי\מטרות התנועה.פשוט לךהוריד. ובאמת אני משחה לראות מדצ מעורב שיודע להתבטא כמו שצריך. משפטי המדריך?לא מצחיקים אלא קצת מזעזעים.

fresh mishmesh

New member
מסכימה איתו...

המורל הזה מבזה ואידיוטי, עד כמה שהסטיגמות האלה קיימות בתנועה, לא אומר שצריך להנציח אותן בין דפי האתר... ואני רק יכולה להשוות את זה למצב שפעם היה כתוב במורלים של באר טוביה (לא שזה גם מאוד חינוכי כשזה עלבאר טוביה)- "סמים סמים סמים באר טוביה". בזמנו אני טענתי שזה לא מורל של המועצה, ואתה אמרת לי ששמעת כמה אנשים מבאר טוביה שרים את זה... זה ש-3 אנשים בערך שרים את המורל הזה (לא משנה שהם כבר מזמן לא לוקחים חלק בפעילויות התנועה) עדיין לא אומר שזה מורל של המועצה שלנו... זו גם סטיגמה מטופשת, שהמשכתי לשמוע בקורס מש"צים ("אההה... את מבאר טוביה... מסניפים"/"את מבאר טוביה? תביאי חשיש"), ומאוד מאוד מאוד מאוד שמחתי לשמוע את המד"מים הכלים של המועצה שלנו (ואח"כ גם אנחנו הצטרפנו אליהם) בשיר (שאין לי מושג אם הם המציאו): "סמים סמים סמים, שמים עליכם זין", בעקבות המורל שהמועצות האחרות שרו עלינו...

kedeman

New member
בשביל זה העליתי את זה פה

אני חשבתי שאפשר להשאיר את המורל הזה ושהוא לא פוגע אבל החלטתי גם שזה גדול עלי בשביל להחליט לבד. וכמו שאני לא מתייחס אל האתר הזה כאל פרטי שלי אני לא צריך לקחת את ההחלטות עליו לבד ולכן העלתי את זה פה אני שמח להענות שלכם לפי מה שאני שומע פה שני המורלים המדוברים ירדו מהאתר בקרוב תודה רבה

kedeman

New member
נמחקו מהאתר

המורלים האלה נמחקו עכשיו מהאתר תודה לכל מי שנתן את דעתו!

fresh mishmesh

New member
מסכימה איתו...

המורל הזה מבזה ואידיוטי, עד כמה שהסטיגמות האלה קיימות בתנועה, לא אומר שצריך להנציח אותן בין דפי האתר... ואני רק יכולה להשוות את זה למצב שפעם היה כתוב במורלים של באר טוביה (לא שזה גם מאוד חינוכי כשזה עלבאר טוביה)- "סמים סמים סמים באר טוביה". בזמנו אני טענתי שזה לא מורל של המועצה, ואתה אמרת לי ששמעת כמה אנשים מבאר טוביה שרים את זה... זה ש-3 אנשים בערך שרים את המורל הזה (לא משנה שהם כבר מזמן לא לוקחים חלק בפעילויות התנועה) עדיין לא אומר שזה מורל של המועצה שלנו... זו גם סטיגמה מטופשת, שהמשכתי לשמוע בקורס מש"צים ("אההה... את מבאר טוביה... מסניפים"/"את מבאר טוביה? תביאי חשיש"), ומאוד מאוד מאוד מאוד שמחתי לשמוע את המד"מים הכלים של המועצה שלנו (ואח"כ גם אנחנו הצטרפנו אליהם) בשיר (שאין לי מושג אם הם המציאו): "סמים סמים סמים, שמים עליכם זין", בעקבות המורל שהמועצות האחרות שרו עלינו...

למעלה