לזה התכוונתי...

Jan22

New member
תקשיב ..

היתה פה ערביה-ישראלית שניסתה לשחק פה בדיוק כמוך לפני איזה שבוע. אם תדפדף בעמודים הקודמים אתה לא תראה את כל הפרטים ,מכיוון שחלק נכבד מהשרשור נמחק (עקב עודף עצבים של אנשים). אז מה הקונוטאציה פה ? רושם ראשוני אי אפשר למחוק ,אנשים פה כבר גיבשו את הדעה שלהם לגביך (וגם לגבי הכלבה ההיא ,מבלי להעליב כלבים) ,ואין לך מצב לשנות את זה . חלאס ,עזוב את זה . לך אין זכות לדבר על הרוגים ועל חיילים. אתה לא עשית שום דבר עבור המדינה הזו ,בנתיים ..!

scrutinize

New member
עצוב לראות אנשים בגיל שלכם,

יותר מבוגרים ממני בכמה שנים, מתנהגים בצורה כזו לא בוגרת וילדותית. הרי לא טרחתם אפילו להתייחס למה שכתבתי, רק לכמה שאני אידיוט וכמה שעליתי לכם על העצבים. או שפשוט לא הגבתם על הדברים כי אין לכם מה להגיב, כי נגמרו לכם הטיעונים.? שתי אפשרויות.

ק ד ו ש

New member
נכון אתה צודק

אנחנו ילדותיים, אתה צודק. עכשיו לך מכאן, כי אם עדיין לא שמת לב אתה לא ממש רצוי פה ולא נראה לי שאנשים ינהלו איתך דיון על הנושא שלך. או שמא בכח אתה מנסה להמשיך בויכוחים במקום שאתה לא רצוי בו.. זה עושה אותך יותר קטן ממה שאתה. קיצור אל תגיבו לילד הזה... הוא עוד לא בגיל בכלל להבין את מה שהוא רושם.

r o n 2 1

New member
אני מאחל לך לקום מחר בבוקר

ולהתעורר בתקופת הרומאים ולהיות יהודי בימים קשים אלה חום ומדבר בלי מזגן ואוטו שאמא קנתה לך . שחייל רומאי מכה אותך רק בגלל היותך יהודי. ואז תבין שאנחנו טובים מאוד לכל הערבים כל כך טובים שהם עושים לנו בית ספר.

ק ד ו ש

New member
לא לא לא לא!!!!!!!

עכשיו יתחיל דיון. אל תענו לו, תנו לו ללכת מכאן. זה לא רלבנטי הבנאדם חושב בצורה אטומה ובטוח בצדקתו אז על מה יש לדון איתו בכלל?

Jan22

New member
אני עצבני ובא לי להוציא עצבים

אז אני ארשה לעצמי לרשום דברים ,איך נאמר ,לא כל כך יפים. תקשיב לי יא חתיכת בן זונה שמחפש תשומת לב ,זה לא שנגמרו לנו הטיעונים אלא פשוט שאתה כל כך אדיוט וכל כך מתנהג כמו בת-יענה (נראה אם אתה מספיק חכם כדי לעלות על הקונוטאציה ,SMARTASS!) שכבר אין תקווה , זה פשוט כמו לדבר לקיר. *אנשים שלא עושים צבא ,אנשים שמשתמטים משירות צבאי ,אנשים שמעדיפים לקדם את הקריירה המקצועית שלהם (ע''ע שחקנים/דוגמנים וכל שאר הבני זונות עם אידיאולוגיה קרובה) יכולים לכפר את שירות צבאי בדרך של שירות לאומי ,אבל לא - הם אנשים אנוכיים ,אגוצנטריים שמרוכזים רק בעצמם ,ונחש מה ,התירוץ של פציפיזם בכלל לא קשור אליך. אתה סה''כ רוצה להתחיל ללמוד שלוש שנים לפני המחזור שלך. אגוצנטריות לשמה ! אם יש לך קצת שכל בקודקוד ,תעשה את הדבר הנכון ואל תגיב להודעה הזו! ( אגב ,הקללות הם כדי שGET WELL תמחוק את השרשור! )

ReiKo

New member
אמממ....מוזר...

חשבתי שחיסלו אותך.... כנראה זה היה האדם הלא נכון... עוד תחקיר ל YNET אברג'ל בדרך אליך.

למעלה