לו ריד - מה עכשיו?

yushii

New member
לו ריד - מה עכשיו?

אנא, אני זקוק במהרה לעצת חכמי הפורום. יש לי ידיד שנמצא בתקופת הלו ריד שלו, אליה אני עוד לא הגעתי (יש ניל יאנג באמצע...). אני יודע שיש לו והוא אהב מאוד את TRANSFORMER וBERLIN, אני חושב שיש לו את מחתרת הקטיפה וניקו. לאותו ידיד יש יום הולדת מחר! מחר! הושיעו נא! מה לקנות לו?

הוא כתב שיש לו את זה.

אולי, אם אתה ממש מוכן להשקיע ולחפש - את לייב אין איטלי, מ-84'.

pure alice

New member
Coney Island Baby

אני אומנם שמעתי רק את טרנספורמר, הקטיפה הראשון ואת האלבום הנישא בכותרת ההודעה, לכן אני לא מכיר את פועלו של לו ריד אך ממה ששמעתי האלבום מאוד נחמד ואם יתר חברי הפורום היותר מיודעים עם האומן לא יציעו משהו שהוא טוב על בטוח הייתי ממליץ ללכת עליו.

giba70

New member
עוד כמה שאני מוסיף

לאו דווקא מתאימים ליומולדת. כאמור ברלין הוא אלבום מעולה, אבל עם האווירה שלו אולי כדאי לקנות אותו לתשעה באב... כנ"ל אלבום נפלא בשם Magic & Loss שנכתב לאחר שלו ריד איבד חבר כתוצאה ממחלת הסרטן, ובזה האלבום עוסק מכל ההיבטים. אלבום אחר שיצא גם בשנות ה-90 הוא Set The Twilight Reeling ואני חושב שגם הוא אלבום טוב מאוד. יש כמובן גם אלבומים מעולים משנות ה-70, שחלקם הוזכרו כאן.

TheFly

New member
תתחיל מהסוף Animal Serenade

סיבוב ההופעות של האלבום THE RAVEN או משנתו של לו ריד על הסופר אדגר אלן פו, אלבום האולפן לא צלח כל כך ומשום כך עשה סיבוב ההופעות הסבה לאולמות קטנים ואינטימיים - לו ריד במיטבו.

StarDustGirl

New member
Lou Reed מדהים! ומצויין! וחלוץ!

בזמן שכולם עוד שרו בעיקר על אהבה, הוא יצא עם אלבומים על זונות, סרסורים, סמים, הומואים ודראג-קווינס, התאבדויות, סקס ושאר ירקות. עם הקול שלא מסוגל להפיק יותר מכמה צלילים בסיסיים ודכאוניים, עם המראה הסתמי של גבר יהודי במשבר אמצע החיים שלו, ועם גאונות וביקורתיות דוקרת שרק לLou Reedים יכולה להיות. בעיניי, הוא אומן מיוסר שזכה להרבה פחות הערכה ממה שהוא ראוי לה. כמו רוב האומנים האמיתיים שלא הסכימו להתמסחר.

yushii

New member
בילבלתם אותי לגמרי

כל אחד פה אמר אלבום אחר, אף שם לא הוזכר פעמיים! אני משער שזה מעיד על רבגוניותו של לו ריד. בכל מקרה, הלכתי על ההופעה של העורב, נראה לי הכי בטוח. תודה למשיבים. ולילדת אבק הכוכבים - אולי תכתבי איזה סקירה על פועלו של היהודי הזה, או לפחות על אלבום או שניים, אני לפחות יקרא זאת בשקיקה...

pasteran

New member
Metal Machine Music כמובן

אלא אם כן החבר שלך אינו חרש. במקרה כזה הוא ידחוף לך את האלבום חזרה לטוסיק

למעלה