לו יהי

moshit

New member
לו יהי

שלום לכל באי הפורום, אני חייבת להבין דבר אחד כשיש לבחור משהו טוב ביד הוא אף פעם לא יודע להעריך, הוא תמיד אבל תמיד יקח את הבחורה שאיתו כמובן מאילו, אף פעם לא ינסה לדובב אותה לשיחה לגבי המה לא בסדר היא תמיד תגלה שמשהו לא בסדר כשמשהו קורה, למשל כשבחור בוגד זה בד``כ כי מה שהוא עושה עם אייטם הבגידה הוא לא עושה עם בת הזוג אבל זו בדיוק הבעיה שגם הבחורה מעוניינת בגיוון ואת הגיוון היא רוצה עם הבן זוג שלה ולא פרטנר אחר, אם הבחור היה פותח שיחה מלב אל לב והיה אומר בואי תראי אני רוצה לנסות דברים חדשים אבל ביחד אני בטוחה שאם הטון הנכון זה היה מתבצע ובכלל יש המון דברים באמתחתי לא רק לגבי בגידות גם לגבי ידידיות אז במידה ובא למישהו לדבר אז צור/י תגובה בפורום שבת שלום לאוהבים

moshit

New member
תשובה

בגלל גילך הכה צעיר אתה מרשה לעצמך לענות כך דע שגם אתה תעשה את אותו הדבר כי אתם גברים אם הגיל אתם הופכים פשוט להיות מניאקים זה החיים

קקון

New member
תגובה

למה בת כמה את? ולמה את חושבת שגם אני כזה את לא מכירה אותי אם פגעו בך זה לא אומר שכולם אותו דבר

nir.b

New member
תביני !!!

נכון , אולי הבחור צעיר אבל זה לא אומר שצריך לשלול את מה שהוא חושב . אתם הבחורות ( אני לא אומר כולם ) לא יודעות להעריך אהבה של גבר לאישה . ואתם חושבות תמיד שבגללכם הקשר תלוי בכן . אך אתן לא יודעות שלחבל יש שני קצבות . כשאישה אוהבת גבר , היא תעניק הרבה מעצמה בשבילו. כשגבר אוהב אישה , הוא יהיה מוכן להקריב הכול למענה .

kukula

New member
דעה נשית נוספת - הזוית אחרת

את צודקת, המין הגברי אכן מאכזב לעתים, אך עליך לזכור כי כך גם אנחנו... ואני בטוחה שכמה גברברים פה בפורום מהנהנים כרגע לעצמם... :) קל מאוד - והרבה יותר נחמד - להתלות במשפט כוללני ובקלישאות, לראות את כל הגברים כמקשה אחת ולהאשים אותם בכל צרותינו.... ברגעי שבירה גם אני מצאתי את עצמי זורקת משפטים כאלה לחלל האויר, מנחמת את עצמי וזה לגיטימי כל עוד לוקחים הכל בפרופורציה. החכמה היא להתעשת ולהבין שכמו כל דבר בחיים - גם בין הגברים יש יוצאים מן הכלל. אל תסיקי מסקנות שגויות בגלל גבר אחד שפגע בך. יש רבים כמותו, אך גם רבים שונים ממנו...

moshit

New member
תשובה

תראי נכון שאני עושה הכללות אבל גם הנשים הם כאלה אני יותר נכון התכוונתי לטבע של האדם במקרה שלי הטענה היא נגד המין הנגדי = הגברים בכל מקרה אחר יכול להיות ההיפך אבל רצוי שתדעי ואני נפגשתי עם הרבה אנשים בחיי במידה זו או אחרת אחד פוגע בשני. אני לא יוצאת חלילה בהצהרות אבל עם יד על הלב את יכולה לעשות סיכום יומי ולהגיד שהיום עבר לך מבלי שאף אחד יפגע בך אני בטוחה שלא אז הנה זו כוונתי

kukula

New member
מושית

מצחיק שסיימת את תשובתך כפי שסיימת... בדיוק אתמול הבריז לי מישהו מפגישה והדבר הראשון שחשבתי עליו היה מה שכתבת כאן בפורום :)))) העולם מושתת על אינטרסים ובני אדם אינטרסנטים מטבעם. ``אדם לאדם - זאב`` מיושם, לצערי, יותר מדי במקומותינו בקרב גברים, נשים ובינם לבין עצמם... אחרי שקראתי את תגובתך, נדמה לי שבנושא הזה דעותינו לא חלוקות... :) דרך אגב, ראית כמה תגובות משכה ההודעה שלך? זרקי עוד אנקדוטה לחלל האויר - נראה אם נצליח לשחזר את ההצלחה המסחררת :))))

moshit

New member
תגובה

מעניין שכל הגברים ש``מתיימרים`` להשקיע בד``כ תפוסים עם פקצות שלא אוהבות את ההשקעה שלהן ואף מגנות אותה אני לא מצפה מגבר שישקיע מכל כולו ולהיפך אבל יש ערכים מינימליסטיים במערכות יחסים כל מערכת יחסים שהיא שאסור להוליך שולל אף אחד

קקון

New member
המשך תגובה

אני מאחל לך שתמצאי אהבה מושלמת באהבה קקון

Adammmm

New member
גן עדן של קוצים

מושית יקירתי ... המצב שאת מתארת כמו להיות בגן עדן וללכת על קוצים. הגבר תמיד יידע איך להנות מהקשר שלו עם האישה , ולצערי תמיד יידע היכן הוא צריך להאשים אותה בעת צרה. הוא יכול לחזות , יכול להעריך סיכונים , אבל תמיד אוהב לא לקבל אחריות , תמיד ירצה שאם הדבר קרה , אז לפחות לא הוא יהיה האשם , ושידע על מי להצביע באצבע מאשימה... קשה לגברים להודות במצבים קיימים ברוב המקרים , אולי זה מה שגורם להם לא לדבר על זה , אולי זה מה שגורם להם לא לדובב את הבחורה שאיתם. קשה לגברים לצייר מציאות שהם איכשהו פישלו בה, אז מעדיף לשתוק , להעלים עין , אבל הרבה יותר קל להם לפתוח ביקורת לאחר מעשה, להראות כביכול שהדבר הזה לא היה ידוע להם מראש : ``היפתעת אותי במעשייך !!`` ועמוק בפנים הם יודעים בוודאות ששיחה קטנה וכנה , יכלה לחסוך את כל המהומה. ככה הם בני מיני , קשה להם להודות וקל להם לתקוף...

למעלה