לו יהי

shavitmass

New member
לו יהי../images/Emo7.gif

כמה מילות הבית הראשון של השיר מתאימות לשריפה בכרמל. החלמה מהירה לפצועים. יישר כח לעמלים מכל העולם על כיבוי האש. ואמן שהחיים של כולנו יחזרו למסלולם מהר ושנשכיל ללמוד מהטעויות ולחדש את היער מהר ככל האפשר. עוד יש מפרש לבן באופק מול ענן שחור כבד כל שנבקש לו יהי. ואם בחלונות הערב אור נרות החג רועד כל שנבקש לו יהי. לו יהי, לו יהי אנא - לו יהי כל שנבקש לו יהי

סמדר54

New member
שביט

אני מצפה ממך להוביל את נושא מניעת השריפות בישוב כדי שלא נשיר את השיר הזה עלינו, כאן בצורן.

meital1972

New member
כנ"ל לגבי נקודת מד"א.

תושב צורן אחד כבר קיפח חייו בגלל עיכוב בהגעת אמבולנס

almgort

New member
יש עבודה ועוד רבה הדרך שיר מתאים יותר

שביט אולי לפני שיהייה אסון גדול באזורינו תרימו דגל ולדעתי מבחינת טימניג זה הזמן ותעבדו על הקמת תחנת כיבוי באזור שלנו . דרך אגב באותה נשימה תחנת מגן דויד. לא יכול להיות שאגו ןמשחקים פוליטים יקרבו אותנו לאסון הבא. ואז כמובן כולם יהיו חכמים. רק שאת האסון לא יכולו למחוק פורום צורן קורא להקמת תחנת מגן דויד וכיבוי אש באזורינו במיידי. חג אורים

ariel2008

New member
אכן...אני לא יודעת אם שביט הוא הכתובת

אבל השריפה הזו המחישה עד כמה השריפות הפיראטיות מסוכנות!! גם אני לא יכולתי שלא לחשוב - מה היה קורה (חס וחלילה) אם זה היה אצלנו מתפשט.... אני מאוד מקווה שמעכשיו ישימו יותר דגש בנושא זה ויניסו למנוע את השריפות הללו, או למצוא את האשמים ולתבוע לדין!ושמישהו סוף סוף יקח אחריות ויקדם את הנושא! חבל שהגרוע מכל יגיע - ורק אז יעשו דברים....מספיק שזה קרה בכרמל.

רוויטלה

New member
שדה הקוצים הגדול ברמת אמיר

עלול להישרף ואז מה ? כול המועצה היא הכתובת לפי דעתי .

למעלה