לו"ז תפוז

לו"ז תפוז ../images/Emo43.gif

היום ב-10:00 תוכלו לפגוש בפורום להיות הורים את יעל בוכסווילר, אחראית שאלות הקהל בערוץ "הופ! קטנטנים". כל ההורים שיש להם שאלות מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומם בדיון.
היום ב-16:00 מגיע טל סחרוב, נציג חברת SK (סולגוד), לפורום סלולארי כדי לענות לכם על שאלות בנושא. פורום סלולארי מביא לכם את מיטב המומחים בתחום מהחברות השנות- כדאי תמיד להתעדכן!
בפורום תאומים ושלישיות מתארחת היום ב-21:30 עדי רימל-פרץ. קלינאית תקשורת, שתענה לכם על שאלות ותייעץ. עדי היא מומחית בתחום- וכדאי להעזר בה!

American Girl

New member
נ"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למנדי../images/Emo26.gif

הנה תמונה בישבילך
מה דעתך

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifהרגע הכי טוב../images/Emo70.gif

שני האנשים הכי יפים בעולם נפגשים לרגע אחד... ואפילו נשיקה על הלחי
תודה

American Girl

New member
בפעם הראשונה שראיתי....

את התמונה ישר חשבתי את זה מנדי חייבת לראות
וכן ראיתי את חלק הזה בטקס שניק וקוין קוראים"ג'ניפר לופז" הם היו כאלה חמודים
ולג'ני מאוד מתאים קוקיות

LiOr CaRtEr

New member
מנדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יההה אני לא מאמינה איך שכחתייייייי ראיתי את ג'ניפר לופז בניו-יורק!!! שכחתי מזה.... חחחחח אם מישהי מכירה את רשת הקוסמטיקה "ספורה", סתם ראיתי אותה שם באיזה סניף של החנות. היא עמדה לידי, הסתובבתי וראיתי אותה... חחחח גם חברה שלי שגרה שם אמרה לי שהיא כבר ראתה אותה שם... המממ..

BryNicky

New member
נצל"ש לראיסהההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תלכי לעמוד השני - כתבתי הודעה וזה לא קופץ אז תעני שםםםם!! גמאת - אולגה!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifאת רצינית?!?!?!?

למה לא צילמת?! איך היא נראתה? מתי? מה היא לבשה? ספרי הכלללל וזה לא קוקיות, זה קוקו שקר בצד...

LiOr CaRtEr

New member
חחח... אני בקושי זוכרת פרטים כאלה..

זה היה לפני כמעט שנתיים... אני לא הייתי מצלמת אותה, מסכנה זה באמצע חנות... האמת שראיתי דווקא הרבה מפורסמים בפעם הזאתי, וצילמתי רק אחד וזה גם היה בטעות... זה ששיחק את ג'ושוע בחברים, עמדתי לידו באיזה תהלוכה... אז צילמתי את התהלוכה והוא נכנס לי... אבל סורי אני לא זוכרת הרבה על איך שהיא נראתה... זה גם היה רק לכמה שניות.

למעלה