לו"ז שוטרים

BlogTV Police21

New member
לו"ז שוטרים

היי חברים יקרים :) רציתי להודיע באופן רישמי ששיניתי היום את האפליקציה של הלו"ז שוטרים. עכשיו היא הרבה יותר טובה ועם אופציות מעולות כגון: * עיברית במקום אנגלית. * אפשרות לצפיה ביום שלם. * בעת צפיה ביום ניתן לראות היכן יש "חורים" בלו"ז ולהוסיף משמרת בהתאם. * בעת צפיה בחודש שלם, היום הנוכחי מודגש בצהוב. * אפשרות לתצוגת הדפסה בכדי להדפיס את הלו"ז. * חיפוש ביומן. ועוד הרבה דברים אחרים... הכניסה נשארה אותה כניסה: שם משתמש: tapuz סיסמא: duncan8twee אתם מוזמנים להכניס משמרות ולהודיע לי על כל בעיה במשמרת ועידכונים. אתם מוזמנים לפנות אליי בכל שאלה בכל נושא. שי פוליס21

BlogTV Police9

New member
רועי כינוי אדום במערכת הפורומים

בד"כ נותנים לאנשי מקצוע שמתארחים בפורום מסויים כגון : רופאים עורכי דין וכדומה, שבאים להשיב על שאלות חברי הפורום. שי חברנו הואדם בשל מסירותו חריצותו וההשקעה בגלריה בלוח המשמרות וכן על תפקידו כבלוג פוליס. מאחל לשי פוליס 21 הצלחה מכל לב וזה מגיע לו בזכות ולא בחסד.

BlogTV Police18

New member
קובי נשמה אני יודע

סתם צחקתי אני פה גולש בתפוז כמה הרבה שנים ואני יודע את כל העסק אגב אישרת אותי לקומונה?

BlogTV Police21

New member
הדרוש :) אל תכעסי מאמי... פשוט...

... לא היה לי שניה זמן. האדמיניסטרטור הנוסף שלי בחברה החדשה נסע לסיני ואני צריך להתמודד לבד עם התמיכה ללקוחות :) כי אין לו קליטה בסלולרי בסיני :( אז עכשיו את יודעת... :) שי פוליס21

BlogTV Police10

New member
אני לא כועסת , שמחה בשבילך ../images/Emo25.gif

זה באמת מגיע לך

למעלה