"לו הייתי"

איילת כ

New member
"לו הייתי"

עכשיו אתם משלמים את מילות השיר: 1. כלי תחבורה אז 2. כלי נגינה אז 3. רהיט אז 4. תוכנית בטלוזיה אז 5. אישיות טלוזיונית אז 6. כלי כתיבה אז 7. אישיות (עבר,הווה) אז 8. מדינה אז 9. עיר אז 10. אוכל אז 11. פריט לבוש אז 12. משחק אז 13. מקצוע (בבית ספר) אז 14. מקצוע אז 15. מכשיר חשמלי אז 16. פרח אז 17. עץ אז 18. תכונה אז 19. שיר אז 20. השאלה הכי חשובה, הדובדבן שבקצפת, לו לסבתא היו גלגלים אזי...

tiki tiki

New member
אני ראשונה

1. כלי תחבורה אז הייתי מטוס קונקורד מקורקע...( זה מה שעלה לי...
) 2. כלי נגינה אז הייתי...?!?!.. 3. רהיט אז הייתי מיטה...איך שאני מתה לישון..! 4. תוכנית בטלוזיה אז הייתי המורדיםםםםםם!! 5. אישיות טלוזיונית אז הייתי קמילה בורדונובה.. 6. כלי כתיבה אז הייתי העט של קמילה בורדונובה? סתם, עט 0.4 אדום. 7. אישיות (עבר,הווה) אז...לא עברנו את זה כבר? קמילה בורדונובה! 8. מדינה אז הייתי ארגנטינה. 9. עיר אז הייתי בואנוס איירס 10. אוכל אז הייתי שוקולד...לבן עם עוגיות! 11. פריט לבוש אז הייתי..אממ..לוידת.. 12. משחק אז הייתי משחק החיים! סתם, המשחק של המסטול הזה... 13. מקצוע (בבית ספר) אז הייתי אומנות 14. מקצוע אז הייתי משחק (של תאטרון) 15. מכשיר חשמלי אז הייתי טלויזיה, שמכוונת לערוץ פוקס קידס בשעה 7 עוד שבועיים שיתחיל המורדים. 16. פרח אז..אני? פרח? LOL! 17. עץ אז =...גם עץ לא נשמע טוב... 18. תכונה אז הייתי עצלנות 19. שיר אז הייתי "רבלדה"/צ'יקיטיטאס 2000 20. השאלה הכי חשובה, הדובדבן שבקצפת, לו לסבתא היו גלגלים אז...היא היתה באה לפה ועונה על השאלה הזאת בעצמה...

beckham17

New member
תשובותיי... לו הייתי-

1. כלי תחבורה אז הייתי פיאט פונטו ספייס בצבע חרדל (זהב בשביל שירה...) 2. כלי נגינה אז הייתי גיטרה 3. רהיט אז הייתי כורסא 4. תוכנית בטלוזיה אז הייתי סיינפלד 5. אישיות טלוזיונית אז הייתי גרייניק ואלתרמן 6. כלי כתיבה אז הייתי עט-עפרון 7. אישיות (עבר,הווה) אז הייתי ביבי 2
8. מדינה אז הייתי ישראל
9. עיר אז הייתי גבעתיים 10. אוכל אז הייתי גלידת פינה קולדה 11. פריט לבוש אז הייתי חולצת מחזור (ס"ג עוז י.ב.ע.כ.ה אימפריה) 12. משחק אז הייתי כדורסל 13. מקצוע (בבית ספר) אז הייתי שיעור חופשי
14. מקצוע אז הייתי בייניש 15. מכשיר חשמלי אז הייתי מיקרוגל 16. פרח אז הייתי אירוס הגולן 17. עץ אז הייתי קלמנטינה 18. תכונה אז הייתי- אממ... פנו לשירה לפרטים
19. שיר אז הייתי "ואיך שלא" 20. השאלה הכי חשובה, הדובדבן שבקצפת, לו לסבתא היו גלגלים אז היא הייתה מחפשת חניה...

אני הראשונה???

1. הייתי מטוס 2. הייתי זה שמזייף הכי הרבה... 3.לא הייתי בחיים רהיט!!! 4.רק בערוץ 1 5. הייתי מתאבדת... 6. עפרון 7. דוד המלך (אין לי מושג למה...) 8. ישראל ברור 9. אין תגובה (שונאת ערים!!!!!) 12. לגו זה משחק מגניב... 13. מתמטיקה ברור- הההמקצוע עד כאן...

ashkeloni

New member
תורי....

1. כלי תחבורה אז הייתי פונטיאק פיירבירד בצבע כחול 2. כלי נגינה אז הייתי גיטרה חשמלית 3. רהיט אז מיטה...איך שאני מת לישון 4. תוכנית בטלוזיה אז הייתי "מי רוצה להיות מיליונר" 5. אישיות טלוזיונית אז הייתי לא יודע... 6. כלי כתיבה אז עט נובע 7. אישיות (עבר,הווה) אז דוד בן גוריון! 8. מדינה אז יפן! 9. עיר אז אשקלון! ויש בה המון! 10. אוכל אז סוכריה 11. פריט לבוש אז חצאית??? 12. משחק אז מונופול 13. מקצוע (בבית ספר) אז מחשבים 14. מקצוע אז טכנאי מחשבים 15. מכשיר חשמלי אז מסור חשמלי 16. פרח אז נרקיס 17. עץ אז דקל 18. תכונה אז אהבה 19. שיר אז CRAWLING של לינקין פארק 20. השאלה הכי חשובה, הדובדבן שבקצפת, לו לסבתא היו גלגלים אזי.. אני הייתי פרפר! (אין שום קשר אבל זאת השריטה מדברת...)

אני!

1. כלי תחוברה-פרארי אדומה 2.כלי נגינה- גיטרה 3.רהיט- שעון 4.תוכנית טלווזיה-חברים 5.אשיוות טלווזינית- צביקה הדר או נינט! 6.כלי כתיבה- מחדד 7.אשיות - לא הבנתי את השאלה 8.מדינה- אין יותר טוב מישראל 9.עיר- חיפה או נהריה 10. אוכל- פיצה 11.פריט לבוש- חולצה של תמנון 12,משחק- מחשב 13.מקצוע- ספורט 14.מקצוע- מחשבים 15.חשמלי- מחשב 16.פרח - נרקיס 17.עץ - תפוח 18.תכונה- חתיך! 19.שיר- קרן את יודעת! 20.אז לי היה בבבבבבבבבבבבבבביייייייפפפפ

zvozda4ka

New member
../images/Emo41.gifמיי אנסרס../images/Emo41.gif

1.אם הייתי כלי תחבורה אז הייתי ג'יפ.
2.אם הייתי כלי נגינה אז הייתי תופים.
3.אם הייתי רהיט אז הייתי מיטה.
4.אם הייתי תוכנית טלויזיה אז הייתי 'כוכב נולד-לא נפסיק לשיר'.
5.אם הייתי אישיות טלויזיונית אז הייתי..........לא יודעת..
6.אם הייתי כלי כתיבה הייתי עט.
7.אם הייתי אישיות אז הייתי....תעבר לסעיף 5 ותקראו אותו שוב.
8.אם הייתי מדינה אז הייתי אנגליה.
9.אם הייתי עיר אז הייתי לונדון.
10.אם הייתי אוכל אז הייתי פיצה.
11.אם הייתי פריט לבוש הייתי שוואל.
12.אם הייתי משחק אז הייתי......תחזרו לסעיך 7.
13.אם הייתי מקצוע (בביצפר) אז הייתי ספורט.
14.אם היייתי מקצוע אז הייתי רופאה.
15.אם הייתי מכשיר חשמלי אז הייתי מאורר.
16.אם הייתי פרח אז הייתי נרקיס.
17.אם הייתי עץ אז הייתי כליל החורש.
18..אם הייתי תכונה אז הייתי 'שמחה'.
19.אם הייתי שיר אז הייתי 'אש'.
20.אם לסבתא היו גלגלים אז הייתי....שמחה!

לו הייתי................ ../images/Emo3.gif

1. כלי תחבורה אז הייתי עפיפון (מההההההההההה
) 2. כלי נגינה אז הייתי תוף מרים (רק בגלל שכיף להגיד את זה
) 3. רהיט אז הייתי ספה בצבע חום דבש 4. תוכנית בטלוזיה אז........ קחי אותי רבקה
5. אישיות טלוזיונית אז- רבקה מקחי אותי רבקה..
6. כלי כתיבה אז עט נצנץ בצבע אפרסק
7. אישיות (עבר,הווה) אז הייתי- דוד בן גוריון- האיש והשיער 8. מדינה אז אתיופיה
או ברזיל- מתאים לי
9. עיר אז באר שבע נחמד לי מאוד 10. אוכל אז שוקולד פרה (רק בגלל הפרה
) או במבה פרפר 11. פריט לבוש אז הייתי הגרב החמודה עם הפוקימון עליה
12. משחק אז ברבי
בעצם... אממ.. משחק... אוף איזה שאלות קשות
אם הייתי משחק הייתי פאזל של 4 חלקים וזהו
13. מקצוע (בבית ספר) אז תקשורת/תאטרון/מחשבים 14. מקצוע אז עוד לא חשבתי על זה אבל אני יודעת שאני אהיה משו חשוב ובעלי יהיה עשיר ויהיה לנו בשביל הכיף מפעל ויהיה לי המווווון שוקולד
15. מכשיר חשמלי אז מחשב או מקרר
16. פרח אז שושנה
סתם... ורד אדום כדבש (מה קשור
) 17. עץ אז ברוש
18. תכונה אז מצחיקה יפה מתוקה חמודה שווה בטירוף ומדהימה זה תכונה
טוב נו, נלך על צניעות
19. שיר אז i don't want to miss a thing
או one in a million
20. השאלה הכי חשובה, הדובדבן שבקצפת, לו לסבתא היו גלגלים אזי... הייתי מצחיקה כאן מישהו

תשובותי .........................

ב"ה 1. כלי תחבורה אז אוטו קטן חמוד שנת 2004 2. כלי נגינה אז
3. רהיט אז מיטה עם כרית ופוך 4. תוכנית בטלוזיה אז מה שעלה לי בראש כרגע ה"חצר" 5. אישיות טלוזיונית אז אין לי מושג 6. כלי כתיבה אז עט פרקר 7. אישיות (עבר,הווה) אז אין לי מושג 8. מדינה אז
9. עיר אז וואלה לא יודעת 10. אוכל אז חרא למה שאני יתן שיאכלו אותי 11. פריט לבוש אז סווצר קפוצן 12. משחק אז מחנאים 13. מקצוע (בבית ספר) אז ספורט 14. מקצוע אז גרפיקה 15. מכשיר חשמלי אז מחשב 16. פרח אז ורד מיובש 17. עץ אז תפוחים עלה לי עכשיו במח 18. תכונה אז נדיבות ולב טוב 19. שיר אז קחי לך תפוחים ותמרים - השיר אומר הרבה בשבילי 20. השאלה הכי חשובה, הדובדבן שבקצפת, לו לסבתא היו גלגלים אז היא היתה עוברת טסט אבל קודם תאורייה

אנייייייייייי

אוקייי עכשדיו אנייייי 1.הייתי אופנוע 2.גיטרה אני מתה על זה...!! 3.מיטה כי אני גם אוהבת לישון 4.המורדים 5.אמ..... לא זכור לי אבל ...פליפה 6.צבעים 7.לא הבנתי... 8.צרפת אבל דוגרי טוב לי בישראל!!!!!!! 9.יד אליהו 10.שוארמה 11.חצאית מהממת 12.ארץ עיר... 13.דינים 14.מילדת 15טלויזה 16.יסמין 17.אין לי מושג אניע לא רוצה להיות עץ האמתי... 18.שמחה!!! 19.EAVEN 20.לו לסבתא היו גלגלים אזהייתי שואלת מימנה אותם!!

tamarhp

New member
יאללה

1. כלי תחבורה אז הייתי מתנגשת בעצים. כשרון מלידה, תשאלו את רחלי/מיכל/ניר. 2. כלי נגינה אז הייתי מנגנת על עצמי?
6 שנות נגינה עשו לי משו... 3. רהיט אז הייתי מתפרקת 4. תוכנית בטלוזיה אז הייתי מתביישת 5. אישיות טלוזיונית אז הייתי בורחת מהמצלמות 6. כלי כתיבה אז הייתי מחפשת מילוי לדיו 7. אישיות (עבר,הווה) אז מה? 8. מדינה אז היו מציעים אותי למכירה פומבית 9. עיר אז הייתי דואגת לנקיון
10. אוכל אז הייתי מחכה שיגידו לי "איזה מתוקה את" (בתקווה שאני שוקולד) 11. פריט לבוש אז הייתי מתפללת שהבעלים שלי שם דיאודורנט 12. משחק אז הייתי מתחרפנת משעמום 13. מקצוע (בבית ספר) אז הייתי מנסה להיות מעניינת 14. מקצוע אז *אייקון מבולבל* 15. מכשיר חשמלי אז הייתי מכונת צילום (שו?) 16. פרח אז הייתי מסתכלת על הפרפרים מקרוב 17. עץ אז לא הייתי לומדת בע"פ את השיר "איך זה להיות עץ". 18. תכונה אז --- 19. שיר אז דואגת שרחלי לא תשיר אותו 20. השאלה הכי חשובה, הדובדבן שבקצפת, לו לסבתא היו גלגלים אזי...היא הייתה מקפיצה אותי למפגשי פורום, במקום לבזבז כ"כ הרבה כסף.

למעלה