לו הייתי רווק....

אישון34

Well-known member
רק במקרה נחשפתי לפיסת העונג המדהימה הזו..
סחטיין אלי חביב!

קחו, תהנו גם אתם.

בן משפחה יקר שלי הלך לו טוב עם נשים (ממשיך ללכת לו טוב גם בימים אלה).

פעם הוא אמר לי שאם לא היה נשואי היה כל היום מתעסק בבחורות ולא היה מגיע להצלחה העיסקית שיש לו.

היינו הרגיעה שווה זהב.
______________________________________________________________________________________________________________________________

בשאלה של מתי הלך לנו יותר טופ. התשובה פשוטה, שהיה לנו לתת את הסחורה המבוקשת.

ועוד יותר פשוטה - ולא התביישנו להציג.

לכל גיל ולכול מצב יש סחורה אחרת, לכל מצב וכל פניה יש פניות אחרת.

אישוניאיש.
לא רגוע בעליל.

Gu987

Well-known member
בן משפחה יקר שלי הלך לו טוב עם נשים (ממשיך ללכת לו טוב גם בימים אלה).

פעם הוא אמר לי שאם לא היה נשואי היה כל היום מתעסק בבחורות ולא היה מגיע להצלחה העיסקית שיש לו.

היינו הרגיעה שווה זהב.
______________________________________________________________________________________________________________________________

בשאלה של מתי הלך לנו יותר טופ. התשובה פשוטה, שהיה לנו לתת את הסחורה המבוקשת.

ועוד יותר פשוטה - ולא התביישנו להציג.

לכל גיל ולכול מצב יש סחורה אחרת, לכל מצב וכל פניה יש פניות אחרת.

אישוניאיש.
לא רגוע בעליל.
אם הייתי רווק והייתי עסוק בבחורות כנראה הייתי מת מתת תזונה...

דקל נור*

Well-known member
דווקא בתור נשוי הולך לי הרבה יותר טוב עם נשים
אפשר להבין. נישואיך נותנים לך איזשהו נקודת מוצא נוחה לצאת ממנה לכיבושים נוספים. יש לך לפחות אשה אחת שהסכימה. אם תקבל "לא" אתה לא תתרסק בחזרה לבד על הספה עם חתול ומיכל גלידה. אז אתה מקבל בטחון והנשים, מה אכפת להן. הן הרי לא רואות בך חומר לנישואין.
מאז שגו העלה את הסרטון אתמול, קיבלתי את אלי חביב האלמוני גם בטוויטר ובווטסאפ. כמו הקראנץ פיסטוק והרולאפס, מפליא אותי כל פעם מחדש איך מצליחים לעשות גל שיווקי מהיר ומוצלח.

alongrin100

Well-known member
אפשר להבין. נישואיך נותנים לך איזשהו נקודת מוצא נוחה לצאת ממנה לכיבושים נוספים. יש לך לפחות אשה אחת שהסכימה. אם תקבל "לא" אתה לא תתרסק בחזרה לבד על הספה עם חתול ומיכל גלידה. אז אתה מקבל בטחון והנשים, מה אכפת להן. הן הרי לא רואות בך חומר לנישואין.
מאז שגו העלה את הסרטון אתמול, קיבלתי את אלי חביב האלמוני גם בטוויטר ובווטסאפ. כמו הקראנץ פיסטוק והרולאפס, מפליא אותי כל פעם מחדש איך מצליחים לעשות גל שיווקי מהיר ומוצלח.
זהו שאף אחד כבר לא מתרסק יותר משום דבר...

Ellis Murphy

Well-known member

הסיבה האמיתית היא שונה לגמרי - בתחילת דרכי הייתי מאוד ביישן.
עם הזמן התברר שאני late blumer וגם המציאו את האינטרנט...

Gu987

Well-known member
הסיבה האמיתית היא שונה לגמרי - בתחילת דרכי הייתי מאוד ביישן.
עם הזמן התברר שאני late blumer וגם המציאו את האינטרנט...
כנ"ל וכנ"ל.
זה הרבה יותר פשוט בימינו. לפחות לנו, הביישנים.

Yakir4179

Well-known member
רווק במצב של היום, לא בעיר הגדולה זה לא מציאה,גם אם אתה מבוקש של נשים לא לסטוץ רק ,יטמטמו אותך,בתור נשוי להיות נשוי למאמלל או מאמללת לא כיף בכלל,ולבן זוג שחושד בך אז בכלל

אני מעריך את כל מה שיקום מזמן לי ,אם אתה בחברת נשים טובה שגם משקיעות בקשר החברי ,אז סבבה לך זכית בפיס

למעלה