באמת עונג,,חכם ונכוןרק במקרה נחשפתי לפיסת העונג המדהימה הזו..
סחטיין אלי חביב!
קחו, תהנו גם אתם.
בן משפחה יקר שלי הלך לו טוב עם נשים (ממשיך ללכת לו טוב גם בימים אלה).רק במקרה נחשפתי לפיסת העונג המדהימה הזו..
סחטיין אלי חביב!
קחו, תהנו גם אתם.
אם הייתי רווק והייתי עסוק בבחורות כנראה הייתי מת מתת תזונה...בן משפחה יקר שלי הלך לו טוב עם נשים (ממשיך ללכת לו טוב גם בימים אלה).
פעם הוא אמר לי שאם לא היה נשואי היה כל היום מתעסק בבחורות ולא היה מגיע להצלחה העיסקית שיש לו.
היינו הרגיעה שווה זהב.
______________________________________________________________________________________________________________________________
בשאלה של מתי הלך לנו יותר טופ. התשובה פשוטה, שהיה לנו לתת את הסחורה המבוקשת.
ועוד יותר פשוטה - ולא התביישנו להציג.
לכל גיל ולכול מצב יש סחורה אחרת, לכל מצב וכל פניה יש פניות אחרת.
אישוניאיש.
לא רגוע בעליל.
כי יש נשים שזה מתאים להן ויש שלא.דווקא בתור נשוי הולך לי הרבה יותר טוב עם נשים
אפשר להבין. נישואיך נותנים לך איזשהו נקודת מוצא נוחה לצאת ממנה לכיבושים נוספים. יש לך לפחות אשה אחת שהסכימה. אם תקבל "לא" אתה לא תתרסק בחזרה לבד על הספה עם חתול ומיכל גלידה. אז אתה מקבל בטחון והנשים, מה אכפת להן. הן הרי לא רואות בך חומר לנישואין.דווקא בתור נשוי הולך לי הרבה יותר טוב עם נשים
זהו שאף אחד כבר לא מתרסק יותר משום דבר...אפשר להבין. נישואיך נותנים לך איזשהו נקודת מוצא נוחה לצאת ממנה לכיבושים נוספים. יש לך לפחות אשה אחת שהסכימה. אם תקבל "לא" אתה לא תתרסק בחזרה לבד על הספה עם חתול ומיכל גלידה. אז אתה מקבל בטחון והנשים, מה אכפת להן. הן הרי לא רואות בך חומר לנישואין.
מאז שגו העלה את הסרטון אתמול, קיבלתי את אלי חביב האלמוני גם בטוויטר ובווטסאפ. כמו הקראנץ פיסטוק והרולאפס, מפליא אותי כל פעם מחדש איך מצליחים לעשות גל שיווקי מהיר ומוצלח.
אפשר להבין. נישואיך נותנים לך איזשהו נקודת מוצא נוחה לצאת ממנה לכיבושים נוספים. יש לך לפחות אשה אחת שהסכימה. אם תקבל "לא" אתה לא תתרסק בחזרה לבד על הספה עם חתול ומיכל גלידה. אז אתה מקבל בטחון והנשים, מה אכפת להן. הן הרי לא רואות בך חומר לנישואין.
מאז שגו העלה את הסרטון אתמול, קיבלתי את אלי חביב האלמוני גם בטוויטר ובווטסאפ. כמו הקראנץ פיסטוק והרולאפס, מפליא אותי כל פעם מחדש איך מצליחים לעשות גל שיווקי מהיר ומוצלח.
כנ"ל וכנ"ל.הסיבה האמיתית היא שונה לגמרי - בתחילת דרכי הייתי מאוד ביישן.
עם הזמן התברר שאני late blumer וגם המציאו את האינטרנט...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.