לו היו לי כוחות. . ..

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
לו היו לי כוחות. . ..

לו היו לכם כוחות על, האם הייתם משתמשים בהם כדי לעזור לעולם בגדול? לאחרים בקטן? לעצמכם? או פשוט הייתם חיים איתם ונהנים מיתרון על אחרים? בכנות, לא נראה לי שהייתי מקדיש את עצמי ל"תועלת העולם", אבל כן הייתי עוזר בקטנות בסביבתי.

Evil Beast

New member
האמת?

הייתי חי איתם ונהנה מהיתרון. היתי עוזר אם זה היה משהו ממש מציק לעין, אבל ביוםיום, לא הייתי מנהל את החיים שלי לפי "מי להציל היום"

Artoo Detoo

New member
אני חושב שהייתי נבל-על

להרוס כל מקום בידיעה שאתה מסוגל להשתלט על העולם אלא אם יבואו JL או משהו... או שפשוט הייתי נהנה מהכוחות לבד ומידי פעם כמו שאמרת ''עוזר בקטנות'', להיות גיבור-על זה עסק מסובך מידי... אבל אם הייתי מוטאנט הייתי מצטרף לאקסמן. או לאחווה, תלוי איפה יהיו יותר נחמדים אליי.

DDN

New member
אבל אין אקסמן ואין אחווה. . ..

ומוטאנט כזה זה משהו שקיים רק בקומיקס. כולם יודעים שהמוטאנטים האמיתיים הם צבי הנינג'ה.

MajorWinters

New member
למען האמת אני לא רוצה כוחות...

הייתי מעדיף כוח רצון וכושר של באטמן או של נייטוינג. אולי להיות גרין לנטרן... אבל אני לא מרגיש חובה בכוחות שטבועים בי... כי אז אתה גם לא יכול לפרוש כשנמאס.

spidey 82

New member
לא הייתי ממהר להשתמש בכוחותיי להצלת

האנושות או הסביבה, אלא אם משהו שנקרה בדרכי או פוגע באנשים הקרובים אליי/אנשים שאני מכיר. הייתי מנצל את הכוחות לתועלתי האישית, אבל לא עד לרמה של נבל על.

Lion_Heart

Well-known member
if i had power

לא ממש יודע יש את הרצון לעשות רע לאנשים (אנשים מסוימים. . .
), אבל יש גם את הרצון להגן עך האהובים עליך. . .ולפעמים זה אומר להציל את העולם כל אחד והבחירות שלו אני משער

deddy23

New member
ייתכן ואני שונה מכולכם?

אולי זה נאיבי ותמים, ואולי להיות סופר הירו זה מסובך בגלל כל החבילה שבאה עם זה אבל בכנות, בשיא הכנות אני חושב שאישית אם היו לי כוחות דווקא כן הייתי עושה בהם שימוש לטובת כל דבר הנראה לא נכון או לא צודק בעיני - השאלה מה נכון ומה צודק ניתנת לויכוח אבל בגדול לא הייתי מוכן לוותר על האפשרות שבה אולי אני באופן אישי בגלל ובזכות הכוחות האלה יכול אולי במעט לשנות קצת מהעולם הזה...

למעלה