לו היו לכם כוחות על, האם הייתם משתמשים בהם כדי לעזור לעולם בגדול? לאחרים בקטן? לעצמכם? או פשוט הייתם חיים איתם ונהנים מיתרון על אחרים? בכנות, לא נראה לי שהייתי מקדיש את עצמי ל"תועלת העולם", אבל כן הייתי עוזר בקטנות בסביבתי.
להרוס כל מקום בידיעה שאתה מסוגל להשתלט על העולם אלא אם יבואו JL או משהו... או שפשוט הייתי נהנה מהכוחות לבד ומידי פעם כמו שאמרת ''עוזר בקטנות'', להיות גיבור-על זה עסק מסובך מידי... אבל אם הייתי מוטאנט הייתי מצטרף לאקסמן. או לאחווה, תלוי איפה יהיו יותר נחמדים אליי.
הייתי מעדיף כוח רצון וכושר של באטמן או של נייטוינג. אולי להיות גרין לנטרן... אבל אני לא מרגיש חובה בכוחות שטבועים בי... כי אז אתה גם לא יכול לפרוש כשנמאס.
אולי זה נאיבי ותמים, ואולי להיות סופר הירו זה מסובך בגלל כל החבילה שבאה עם זה אבל בכנות, בשיא הכנות אני חושב שאישית אם היו לי כוחות דווקא כן הייתי עושה בהם שימוש לטובת כל דבר הנראה לא נכון או לא צודק בעיני - השאלה מה נכון ומה צודק ניתנת לויכוח אבל בגדול לא הייתי מוכן לוותר על האפשרות שבה אולי אני באופן אישי בגלל ובזכות הכוחות האלה יכול אולי במעט לשנות קצת מהעולם הזה...