לותיקי העבודה:

לותיקי העבודה:

האם חשבתם למי בעצם אתם הולכים להצביע בבחירות אלו? האם חשבתם לרגע לאיזה "מפלגת" העבודה" אתם מתכוונים להצביע? אני כבר לא הולך להצביע בבחירות אילו למפלגת העבודה עם עמיר פרץ. לאחר מחשבה מרובה אני עולה על זה שעמיר פרץ למעשה הפך את מפלגת העבודה שהייתה לבייתי,ללא פחות ממפלגת " עם אחד " !!! עמיר פרץ כופה עליכם את מצע " עם אחד " !!! צר לי על פניית המלגה שמאלה אל יותר ממר"צ !!! האם חשבתם לרגע לאן מאבקיו של פרץ למען קצבאות הילדים מובילים? הם מובילים למימון החרדים ובני המיעוטים !!! אז לאיש זה אתם הולכים לשים את קולכם ?! לא חבל? הדברים האלו (כנ"ל שכר מינימום,השלמת סל בריאות) הם כל כך פופוליסטים!!! חסרים כל ביסוס וידע כלכלי... חוץ מזה אני חוזר בדמיוני אל שנותיו של פרץ בהסתדרות ורואה בנאדם כלכך כוחני ואז אני אומר לעצמי - לא רוצה לראותו על כס ראש הממשלה ועל כס שר האוצר,חוץ,בטחון - שם זה לא ההסתדרות. ואז מה אם הוא היה יו"ר ההסתדרות(וגרם להתפוררותה)??? לעבודה יש נבחרת טובה...עד המקום ה-17 שם יושבת אורית נוקד. אני לא רוצה להסתכן בכך שאתן עוד קול לעבודה ובכך אתן סיכוי לכניסת אנשים לא ראויים כגון: יורם מרציאנו(שכונות),ראלב מג'אדלה,שכיב שנאן, מאיר בביוף וברוך זלץ(עסקני הסתדרות נוראים). אז תחשבו טוב טוב אם ברצונכם להצביע לדגם משודרג של "עם אחד" ולהכניס את תרבות ההסתדרות לכנסת ישראל ולגרום בכך לביזויה. זה מה שאתם רוצים?

דמגוגיה

אף-אחד לא כפה שום דבר על מפלגת העבודה. פרץ נבחר בצורה דימוקרטית ליו"ר המפלגה, ולמרות כל השקרים והדמגוגיה בתקשורת של בעלי ההון, אף-אחד לא הצליח אפילו להעלות חשד סביר שפרץ רימה בצורה כלשהי. אם כבר, פרץ איכזב את תומכיו בכך שהתמתן בעמדותיו הכלכליות מאז שהגיע לראשות המפלגה.

Lord Buksht

New member
../images/Emo45.gif חלקי

כמובן שיש חשד במפקד, אבל ועדת החקירה שהוקמה הובילה לניקוי אורוות כללי, בסופו של דבר מי שמביא הכי הרבה תומכים למפלגה, הוא זה שמנצח. לגבי המיתון בעמודותיו, אני מוצא את המיתון הזה מבורך.

למעלה