לורן היל בארץ !

לורן היל בארץ !

אני לא מבין מה כל הרחש סביב שון פול כאשר הופעת איכות אמיתית תתקיים השנה בארץ. למעריצי לורן היל שמסכימים איתי, נוכחות חובה באמפיפארק רעננה ב16.7 וכרטיסים תזמינו בלאן.

bigm2

New member
כנראה שם

נורא רוצה להגיע, אבל תלוי אם המחיר יישאר כמו שהוא עכשיו

the blond man

New member
ראבק שמעתי על זה רק אתמול

המחיר דיי גבוה אבל עם נקודות אפשר להגיע למחיר טוב.... רק באסה שיש רק בדשא אבל נו מה לעשות....זה מה שקורה כשאתה לא מעודכן ארררר

bigm2

New member
מוזר

אני בדקתי את זה אתמול\שלשום וגם היה רק לדשא וקשה לי להאמין שבתוך יומיים נגמרו כל הכרטיסים הרגילים, ועוד במחיר הזה

the blond man

New member
בזה אתה צודק

אוליי הם סתם משקרים ויש כרטיסים בשביל מושבים אבל לא מפרסמים אותם...אני הולך לחפש עד שאני ימצא משהו למה אני מת עליה! ואני עוד גר ברעננה !

תקשיבו לגבי המחירים

ראסמי המחיר הוא לא מה שכל אחד מאיתנו היה רוצה לשלם אבל תחשבו על זה ככה- זמרת מס' 1 מגיעה חד פעמית לארץ להופעה יחידה ומובטחת הופעה מפציצה עם הרבה נגנים, אווירה מחשמלת וכמובן הרבה הרבה לורן היל. אם יש דברים שכדאי להשקיע בהם את ה-50 שקל יותר האלה, אלו רק הדברים האלה. מההופעות האלה שזוכרים לכל החיים.

Rapid נאור

New member
50 שקל יותר???

תנסה לפחות 100. להקות ואומנים שלדעתי יותר שווים ממנה הגיעו ומגיעים לארץ במחירים הרבה יותר נורמליים (ע"ע ג'טרו טאל האגדית שמופיעה באוגוסט במחיר של 99 ש"ח לכרטיס הזול ביותר.)

volatile

New member
המחיר קצת גבוה

אבל בהחלט בגדר הסביל. רק שיתקיים בסוף.

Rapid נאור

New member
שמע, אין ספק שזה בגדר הסביל

השאלה אם זה בגדר השווה... עם כל הכבוד ללורין היל, ויש כבוד, אחרי האנפלאגד שלה, אני לא בטוח אם אני כל כך נלהב, ועוד לשלם על זה 300 שקל. על ווטרס ודפש מוד לא הייתי מוכן לשלם סכום כזה, אז עליה? נאור. שעדיין לא סגור אם הוא הולך או לא.

אני אישית שמעתי

שיש הנחה של 75 ש"ח למנויי ישראכרט שזה בערך כל העולם אז זה לא כל כך נורא.

למעלה