לורלי מעצבנת!!!!

לורלי מעצבנת!!!!

לא רק שהיא מדברת כמו אוטוסטרדה, אף אחד לא מדבר ככה!!! ודי כאילו דברים ואימהות כאלה באמת קיימים...ושתפסיק לשחק אותה מפגרת היא בת 30 ומשהו שתרגיע וזה לא היה יפה איך שהיא צעקה על לוק בסך הכל הילדה שלה לא מתה!!!

RinRan

New member
אוקיי אז ככה...

דבר ראשון- זה כל הקטע שהיא מדברת כמו אוטוסטרדה- זה מצחיק!! דבר שני- אימהות כאלה באמת קיימות!- אני ואמא שלי בול ככה! תתפלאי! וגם כל הזמן אומרים לנו שאנחנו כמו בנות גילמור...!! דבר שלישי- זאת הבת שלה- היא אמורה לדאוג לה!! מה? אם אמא שלך היתה מתה חס וחלילה, לא היית צועקת על כל העולם שיעזוב אותך?? אני יודעת שאני כן...

z O e i

New member
חלילה וחס! אני חולה עליה ../images/Emo9.gif

הייתי רוצה להיות *מעצבנת* כמוהה......

shloompi

New member
לא היא לא!

לדעתי לורליי היא דמות נהדרת
קודם כל , כל הקטע הוא שהיא מדברת מהר , ובשנינות זאת , זה נורא מצחיק , ולדתעי הדיאלוגים שלה ושל רורי הם הדבר הכי מצחיק בסדרה (והכי בונה את הסדרה). דבר שני , אמהות כאלה באמת קיימות. בסה"כ , תחשבי שלורליי לא ממש התבגרה , ובגלל זה היא מרגישה ממש קרובה לרורי. יש להן מערכת יחסית ממש מיוחדת , גם בגלל שהיא ילדה בכזה גיל צעיר , והייתה צריכה לעבור כל מיני דברים כדי לפרנס את עצמה ואת הבת שלה. חוץ מזה , לי ולאמא שלי יש מערכת יחסים מאוד דומה!

Dark Star 02

New member
עובדה..........

באיזשהם ממדורי הנוער שככתי כבר איזה היתה כתבה על למה בסדרת בנות גילמור מדברים כל כך הרבה אז ככה: חקרו ויש אצלהם בתסריט לפרק לפחות 100 או יותר בכל תסריט והן צריכות להספיק להגיד את הכל נראה לי מראש 1 לא בטוחה!

YaLdoNet 4 EveR

New member
הורים לילדים יחידים -לחוצים מהרגיל

כמובן. אבל כמו שלירון אמרה- אפשר להבין ת´צעקות, אבל שתלך ותתנצל! בזה היא באמת עיצבנה אותי. והדיבור המהיר, לדעתי, זה ה-ייחוד שבבנות גילמור. כאילו ת´כלס, אם לא אהבת את הסגנון, מה כן אהבת בבנות גילמור?

RinRan

New member
אוטוסטרדה זה...

אוטוסטרדה זה כביש מהיר........
חחחחחח........

למעלה