לורי

ofer1973

New member
לורי

היום הלכתי ליקנות אוכל לקנר שלי וראיתי בחנות תוכי " לורי " פשוט מדהים ומאוד מאוד חמוד. וכידוע לכם אני מתעניין במספר סוגי תוכים כדי לבחור תוכי שיתאים לי ושאני יוכל לתת לו את הטיפול והתנאים המתאימים. וכשראיתי את הלורי נראה לי שהוא יכול להתאים לי (הוא מאוד חברותי ושובב) , אבל המחיר שדורשים עליו בחנות נראה לי מוגזם (3800 ש"ח). אז רציתי לשאול מה יכול לעלות לורי צעיר ומוחתם בחווה ? ואיפה יש חוות (מומלצות בלבד) באזור תל-אביב ? ומה דעתכם על הלורי וסוגיו השונים (איזה מהם מומלץ) ?

ןןןןןן

New member
איזה סוג של לורי ?

יש כל מני סוגים והמחירים שונים מאוד איפה ראית אותו?

ofer1973

New member
אין לי מושג

אין לי מושג איזה סוג זה היה ,הוא היה מאוד ציבעוני ובגודל בינוני.

ןןןןןן

New member
תברר

איזה סוג ואז נוכל לחוות דעה על המחיר. בעיקרון יש סוגים של לורים שיכולים להיות שווים את המחיר הזה.

ofer1973

New member
לורי

לא יודע למה ,אבל המוכר (שהוא מאוד נחמד) נתן לי מעט מאוד פרטים עליו. הוא טוען שהלורי הזה נקרא גם "קשקשן" ושמאוד קשה להשיג אותו , ושהוא אמור לעלות 6000 ש"ח. ובנוסף יש לו עוד לורי מעט שונה (במראה) שהוא דורש עליו 3500 ש"ח. אבל על הראשון הוא אומר שהוא משהו מיוחד. למרות שאני מאוד מחבב את המוכר והוא מאוד נחמד, אני לא ההיתי סומך עליו ב-100 אחוז ,ובנוסף לכל זה גם אין הרבה ידע בנושא .

ןןןןןן

New member
לורי קשקשן

תוכי מדהים !!! הכרתי אחד כזה שהיה שייך למנהל הצפארי. עשה תרגילים מדהימים, אם יש לך את הסכום יכול להיות שווה להתחקח קצת. אם הוא בריא, צעיר ונראה חכם, אז זאת ציפור מהממת שתהנה ממנה המון!

ofer1973

New member
לורי מדהים

אז מה דעתכם על הלורי הזה ? המוכר טוען שהוא בן 7 חודשים ,אבל אני לא יכול לדעת אם זה נכון. 7 חודשים נראה לכם בסדר או שעדיף צעיר יותר ?

מחיר מוגזם מאדדד ../images/Emo123.gif

תנשא לברר אצל מגדלים.... לפחות 30% פחות !!!

לורי צ'ייטרינג

אם באמת מדובר בסוג הזה, המחיר לדעתי מאוד מאוד מוגזם. לפני חצי שנה בערך הכרתי מגדל שמכר כזו לורי בת שנתיים, רוקדת שרה ומדברת ממש יפה - במחיר של 3000. ושוב אין טעם בכלל להשוות מחירים בין חנויות למגדלים. בכל אופן בקשר ללורי, התוכי אמנם מאוד חברותי,יפה וחכם ומצד שני מאוד מלכלך (למרות שהצייטרינג נחשב לנוח מבין הלורים) לפני שאתה קונה תוכי, חשוב שתקח בחשבון את כל היתרונות והחסרונות - כמובן שלאורך זמן ורק אם אתה בטוח שתוכל לעמוד במשימה, לך על זה. כולופן, צייטרינג לא עולה 6K וכדי שיהיה קל יותר לייעץ מצורפת תמונה של הצייטרינג.

ןןןןןן

New member
מי אמר 6K???

הבן אדם אמר שראה ב-3800! אם ראית אצל מגדל ב-3000 אז 3800 בחנות זה לא מחיר מופרז. ברור שתמיד עדיף לקנות אצל מגדל, אבל המחיר לא כזה מטורף כמו שאתם טוענים

תזכורת

בהודעה מספר 5 באשכול הזה מזכיר עופר ידידנו כי אותו מוכר בחנות אמר שהלורי עולה 6K במקום אחר...

ofer1973

New member
לפי הזכור לי..

לפי מה שזכור לי ,הלורי שראיתי לא דומה לתמונה . אני מבין שאני בבעייה כל זמן שאני לא ידע איזה לורי ראיתי . יש איזושהי אפשרות לדעת איזה לורי ראיתי ? איפה אני יכול לראות תמונות של סוגים שונים של לורים ? אולי לפי התמונות אני יזהה אותו .

קצת סדר בבלגן

תנסה לבדוק בקישור המצורף, תדפדף ותראה אם יש לורי שמתאים לאותו אחד שראית בחנות. אם תוכל לציין מאיפה אתה בארץ כדי שיהיה קל יותר להפנות אותך למגדלים...

ofer1973

New member
דבר ראשון...

דבר ראשון זה נכון שהמוכר טען שהלורי הזה עולה 6000 ש"ח ,אבל לטענתו הוא קנה אותו ממישהו בהזדמנות ולכן הוא מוכר אותו ב-3800 ש"ח. ודבר שני ניכנסתי לקישור עם התמונות ולפי מה שזכור לי במעורפל שהלורי הנ"ל הוא או "סוינסון " או "בלייק קייפ" . אני מצטער שאני כזה בור בנושא ושאני מבלבל לכם את הראש, אבל נורא התלהבתי מהתוכי הזה , במיוחד מהסיבה שהוא לא צורח כשהוא לבד . אז אם תצליחו להבין פחות או יותר איזה לורי זה ,או שתמליצו לי על לורי מסויים שלפי דעתכם אני יהנה ממנו (והוא ממני) . נ"ב : אני גר בחולון ועובד ביפו ,אז אם יש מגדל (אמין ומומלץ בלבד) באזור שלי השמח מאוד לדעת.

למעלה