לורי היקרה

לורי היקרה

ביקשת שית משפט תקבלי בית משפט רק תגידי לאיזה כתובת העמותה שלך נמצאת ביררתי עים עו"ד שלי אני עושה מילואים ואין לי תיק פסיכיטרי או בעיות נפשיות אני חיל מילואים ובקרוב כול הפורום הזה יגלה איך פשוט לקחתי 40000 ש"ח לורי את לא משפטנית תשאלי את מישלי במשפטים אני חזק

numberjacks33

New member
ילדתי חוזרתהביתה

למר מוטי היקר .אספר לך איך לורי היקרה הצילה את חיי כמעט ועשיתי מסוגלות הורית אצל ד"ר כלב כדי לקחת את כל ילדי והיא הצילה אותי את העמותה יסדו הורים נפגעי רווחה למען ילדים והורים לתמיכה וסיוע במידע שבידנו אין לנו משאבים וכמו מקרה נוסף פה לקחנו עורך דין פרטי עברנו מספר רב של ניסיונות ניסינו תנועה שלא עמותה עורכי דין ,עוו"ס עד שהגעתי לעורך הדין רז משגב שהצליח אתמול בועדת החלטה שנערכה להחזיר את ביתי אחרי שנתיים הרבה ניסיונות הרבה כסף אנו מחזירים אתביתנו הביתה ל.חוזרת אחרי מלחמה ללא פשרות לביתה אתה מוזמן להתייעץ עם העורך דין לטובתך לפעול מהר להציל את ילדיך ולורי עוזרת מטוב ליבה ובגלל כאבה הרב שנה מאז הוצאו ממנה ילדיה וחצי שנה היא לא ראתה את ילדיה חבלעל כל ביקור שאתה מוותר על ילדיך תתעורר תפסיק להילחם שלא תפסיד את ילדייך הרווחה לא יושבים בשקט . בחג חנוכה נס חנוכה חג שמח אור לכל ילדי ישראל ביתי חוזרת הביתה target=_blank rel=nofollow>http://lirongo.wordpress.com/

מזל טוב ובשעה טובה!

אני שמחה מאוד לשמוע שגם בתך חוזרת הביתה. יש לנו שני ניסים ושתי חגיגות בפורום הזה: הבן של תהילונת ובתך שלך. שתרווי ממנה ומילדייך האחרים רוב נחת ואושר. גם ללורי מגיע נחת, אני פחות מכירה את המקרה אבל אני יודעת שהיא בקשר עם אנשים טובים שמוכנים לעזור.

numberjacks33

New member
תודה תודה

רבים עזרו לי תמכו בשעה קשה [שנתיים]לורי ורונית היקרות לי מכל אסתר הרצוג ונגה מהילה בזכותן הצלחתי להוציא את בני מהחינוך המיוחד ובעזרתן קיבלתי אנשים טובים שאיבחנו את ילדי מאבחנים שהוציאו את הצדק והאמת, לצד עורךדין מעולה ,דיפלומט מאמין בי שכל שקל שווה היה להשקיע בו ונתן לי במהירות הכי מהירה אתביתי 5 ימים אחרי ועדתהחלטה אני מקבלת את ביתי אחרי ניסונות קשים הבטחות תקופה ארוכה אכן נס חנוכה לעורך הדין הזה התפללתי עבודה קשה משתלמת איבחונים כפולים פרטיים בכספי שלי , שלא יהיה מחלוקת ולא פתחון פה מצד פקידות הסעד והשופטת. שיהיה לכםחג שמח והלוואי לכל ילדי ישראל תודה יש בליבי רק טוב ואמונה המאמין ינצח כפי שאומר עורך הדין רז משגב .

numberjacks33

New member
תודה שיתוףפעולה בין ארגוני נשים וגברים

רבים עזרו לי תמכו בשעה קשה [שנתיים]לורי ורונית היקרות לי מכל אסתר הרצוג ונגה מהילה בזכותן הצלחתי להוציא את בני מהחינוך המיוחד ובעזרתן קיבלתי אנשים טובים שאיבחנו את ילדי מאבחנים שהוציאו את הצדק והאמת, לצד עורךדין מעולה ,דיפלומט מאמין בי שכל שקל שווה היה להשקיע בו ונתן לי במהירות הכי מהירה אתביתי 5 ימים אחרי ועדתהחלטה אני מקבלת את ביתי אחרי ניסונות קשים הבטחות תקופה ארוכה אכן נס חנוכה לעורך הדין הזה התפללתי עבודה קשה משתלמת איבחונים כפולים פרטיים בכספי שלי , שלא יהיה מחלוקת ולא פתחון פה מצד פקידות הסעד והשופטת. שיהיה לכםחג שמח והלוואי לכל ילדי ישראל תודה יש בליבי רק טוב ואמונה המאמין ינצח כפי שאומר עורך הדין רז משגב .

כול הכבוד ובכול זאת הכסף משיב את הכול

העו"ד חזק האיבחונים משולמים לכוווווווולם חילקת כסף כול הכבוד ואני מבין אתכם כול משפחה היתה עושה זאת עבור ילדיה צר לי רק לבשר שלולא הכסף אולי יכול להיות שבחיים לא הייתם רואים את הילדים \צר לי אבל צדק כמו כול דבר קונים בכסף מזל טוב והרבה בהצלחה

mishelli

New member
גם לדעתי מה שמוטי טוען זה נכון: לולא הכסף

ששילמתם, לא חושבת שהייתם מצליחים לזכות בזמן הקרוב. לי אין אפשרות לשלם סכומים כאלו. ואם היו לי סכומים כאלו, הייתי משקיעה אותם בילדים שלי ולא בעורכי דין. אם היה לי את הכסף הזה, לא הייתי מגיעה למצב הזה. היתה לי תקופה בחיים, שהיה לי כסף, אך היו לי חובות שכיסיתי.

תשמעו סיפור על עקשנות וגם סיפור אישי

כפי יש 2 ביטויים שטיפש זורק אבן לבאר צריך 100 חכמים להוציא אותה מהבאר ובעל המאה הוא בעל הדיעה אל תהיו צודקים תהיו חכמים כלומר אילו מלכתחילה הייתם עוזבים את הקיבוץ לא הייתם מסתבכים עם הרווחה תראו לא בשביל משהו גם אני וגרושתי ברחנו ממטולה משום שראש המועצה דאז וגב' שור ( עו"סית מטולה) וכן נוספים הזהירו אותנו שלו נישאר במטולה נפסיד את בתנו שבדרך כשדרושתי הייתה בחודש חמישי ולאחר פגישה בייני לבין קברניטי נמטולה קרי חמי לשעבר ראש המועצה לשעבר בכיר נוסף ( צביקי בז ) שאת תפקידו איני יודע לאחר הופעה בטלויזיה המקומית זומנתי ושם הוסבר לי שאנחנו מאויימים ע"י הרווחה ועוד באוט יום התקשרו אל בית הוריי שבחולון מלשכת ראש המועצה ותוך שבועיים אמא שלי שאלוהים ייתן לה בריאות שלמה ואבא שלי שיהיה אף הוא בריא קנו עבורנו דירה בחולון על מנת שלא אפסיד ילד שני ( הילד האבוד הראשון היה ממישלי) רק שמזלי שאמא שלי כשנכנסנו החתימה אותנו על חוזה שכירות לא מוגנת ללא שכירות יש לי העתק של חוזה זה שהמקור אצל העו"ד אני בתמימותי הסתנוורותי התאהבותי באשתי רתחתי על אמי והיום מעל גבי פורום זה אומר לה תודה רבה על החוזה שאם לא כן היום הייתי ברחוב שכן גרושתי הייתה מנשלת אותי מהביית בקיצור לו התעקשתי להישאר במטולה הייתי מפסיד את בתי ותודה גם לאמי שבנוסף עוד שנולדה התינוקת עו"סית מטולה נסתה לקחת את בתנו ואמי ניהלה מלחמה כאחות 30 שנה באיכילוב שלא רק שהבת שלנו תצא מבית החולים אתנו ( מאבק אם לא אמא שלי אולי לא היינו מקבלים את בתנו משי ) אלא שאנחנו גם הורים ראויים ועוד עיצה ממני שוב אם ילדיכם חשובים לכם עזבו את הקיבוץ כי האוייב ממתין מעבר לפינה היום זה רווחה מחר חלילה רשויות אחרות תביעות נזיקין וכו' אני לא מכיר את הקיבוץ ולא אותך NUMBBERJACK33 ברחו מהקיבוץ ופתחו חיים חדשים כי אהובים בכוח לא תהיו תבקשו את זכויות הפרישה מהקיבוץ וסיימו פרק זה בחייכם בהצלחה!!!!!!! מישלי מכירה את הסיפור הזה ומוזמנת לאשר אותו

כן רק שכחת עוד דבר

תששובה רצינית 1) גב' לורי אישה יקרה במיוחד כשמדובר בכספים לא זולה את בעצמך סיפרת בפורום על 60000 לשנתיים בסכום כזה הייתי משיב 10 ילדים והייתי חוקר עו"סים וכו' אז לורי עושה אולי אידיאולוגיה אבל יותר הכיס בלי הכיס חבל על הזמן והיא חזרה בזכות ועדת החלטה של הרווחה ולא פסק דין נגד פקידי הסעד אל תתיפיפי לגבי עורך הדין רז משגב הוא עורך טוב משכמו ומעלה וחבר בעמותת ילדינו אם אני לא טועה מהפייסבוק אבל גם רז משגב לא בא מרצונו אלא מכיסך הפרטי את מבינה גם כשמישלי באה עם ד'בור בוטלו התרופות לבה אני לא נלחם עם מישלי על סידורי הראייה גם מחלקת הרווחה בוועדה על עידן וגם לדברי עו"סית רחובות בפגישתנו האחרונה היא מודה שאני אב טוב לילדיי ומאחר וחוות הדעת של הגן על בני תקינה וגם התפתחותה של בתי וגם ה BMI יחס משקל לגובה אין להם כלל קייס והם אינם מוזנחים גם לא לכאורה ולפי הופעתו של בני במסיבה יש לו ביטחון ממושמע נקי בא לבית הספר אין דאגות גם אני למרות חילוקי הדיעות כלפיי ילדיי אני משוכנע שהיא אמא טובה אליהם וגם רואים את זה ראוי לציין יש חילוקי דיעות על חינוך אבל הילדים בסדר גמור צר לי על בנה הגדול שחווה על בשרו את מלכודת הדבש שטמנו לו הרווחה ואיך מישלי גם התחננה אלי אל תמנע את הקטין נזקק את האמת המרה אני יודע גם על הילד אבל ילדיי מוגנים תודה לאל !!!!!!!!!!!111

למעלה