לורד היקרה

הגורר98

New member
לורד היקרה

אני לא מבין מה זה שאני לא משרשר למה הכוונה וחוץ מזה יש פה הרבה שלא בדיוק כותבים ברוח הפורום אבל משום מה איני רואה שדיברהם נמחקים מהפורום וזה קצת פוגע שהרבה דברים שכתבתי נמחקים עם את לא רוצה אותי בפורום הזה אז אני אבין והמשיך בדרכי וגם אומר לך תודה רוצה להסביר תסבירי לא רוצה גם טוב מקבל הכל באהבה נב אוהב אותך מהשמיעה הראשונה צדיק

ו ר ד ב

New member
לשרשר הכוונה להוסיף תגובה למשהו קיים...

ולא לפתוח כל הודעה כהודעה חדשה, לא רוב דברייך נמחקים, הייתה הודעה אחת שנמחקה 1 - לא הבנתי שום שייכות (אבל הפעם באמת כלום) 2- שוב שרשרת לשום מקום אין שום כוונה שלא תיהיה בפורום, נהפוך הוא, אז להבא הקפד לשרשר - זה סתם יוצר לי עבודה מיותרת יום טוב ורד

הגורר98

New member
או עכשיו הטלכרט תיק תק

תודה על היחס הבנתי הפנמתי מבטיח שמעכשיו העשה לך רבוטה הרבה פחות קשה את אחלה נב אוהב אותך מהשמיעה הראשונה צדיק

הגורר98

New member
בכיף אחלה חיוך

אה ושכחתי משהו זה נכון שאת נתת להרבה דברים שכתבתי שישארו בפורום ועל כך תודה אבל רק סתם כך שתדעי כל מה שכתבתי עד עכשיו זה אפילו לא פרומיל מכל מה שכתבתי בחיי ואני יודע שפה זה לא הבמה לכך אבל הרבה אנשים ששומעים את החיבורים שאני כותב פשוט לא מפסיקים להתפעל מסגנון הכתיבה שהם אומרים שהוא מיוחד וחד ומדבר על כאן ועכשיו ומשקף את המצב כמו שהוא באמת ובאמת שאני לא משתחצן חליללה נהפוך הוא נב עם היית מסכימה לי מידי פעם לשרשר איזה חיבור יפה על החיים היית מופתעת לטובה ואפילו היה לך צמאון לשמוע עוד כי את זה אומרים לי כולם אז את מוזמנת לנסות אולי זה יעלה עוד יותר את הריטינג לפורום מה אכפת לך לנסות לא כסף לא קונה אז שיהיה לך יום נפלא מלא תוגה וכל מה שנפשך חפצה ובלי קריצה עכשיו אני הולך רבוטה כשאחזור אפתח את התגובה בתודה מראש מאחשברוש סתם בשביל הדחקה נב אוהב אותך מהשמיעה הראשונה צדיק

הגורר98

New member
להדסי בקשר לעוגה

באמת שלא שמתי לב מה זה אומר אבל עם זה לא טוב אז אני מצטער חוזר בי ומשנה את זה לעוגה עוגה הכונה בסך הכל הייתה טובה וזה התחרז לי טוב זה היה צריך להתחרז כך יום נפלא מלא תוגה אהבה וכל מה שנפשך חפצה אז עוד מתנצל וזה יכול להיות עוגה במקום תוגה ואני אבדוק במילון מה זה אומר תוגה ושוב מתנצל עם זה משהו לא טוב

הגורר98

New member
תודה על המחמאה הדסי 26

ובקשר למילה שלא אהבת זה ממש הכניס אותי לתכנים מענינים שרק התחלתי לקרוא זה עוד ארוך ומאד מעניין כנראה שאת מלאך
שהעיר אותי

הדסי 26

New member
אתה כזה מצחיק :) ממש מרחיב לי את החיוך כל פעם

נו אז תספר לאיזה תכנים זה הכניס אותך? וגם כמובן שאני לא מלאך אבל יכול מאד להיות שליחה, כמו כולם, של השם יתברך :) שיהיה יום מדליק נ.ב. : האם אתה גורר בתור מקצוע? (יענו כשאתה הולך "רבותה" זה לגרור מכוניות?)

למעלה