לוק היה לי משעמם אז עשיתי משו קטן מה אתם חושבים? *אגב- הליריקס הם של Thank you-Westlife*
A Art Freak New member 10/7/05 #1 לוק../images/Emo26.gif היה לי משעמם אז עשיתי משו קטן מה אתם חושבים? *אגב- הליריקס הם של Thank you-Westlife*
לוק../images/Emo26.gif היה לי משעמם אז עשיתי משו קטן מה אתם חושבים? *אגב- הליריקס הם של Thank you-Westlife*
B BaR 5 New member 10/7/05 #3 מהמם../images/Emo70.gif כל הכבודדדד../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif
א אושרי היחידה New member 11/7/05 #9 אה חח סליחהההההההה מצטערת... הנה תיקון מכל הלב חח: את ת-ו-ת-ח-י-ת עלללל האמתי גמני מתעסקת בכל הדברים האלה..
אה חח סליחהההההההה מצטערת... הנה תיקון מכל הלב חח: את ת-ו-ת-ח-י-ת עלללל האמתי גמני מתעסקת בכל הדברים האלה..
כ כתום5 New member 11/7/05 #11 אה אני גם הייתי הרבה בפורום, לפני שנה וחצי נראה לי, אבל הייתה לי בעייה במחשב אז לא יכולתי להיות חברה בפורם ורק הסתכלתי על ההודעות..
אה אני גם הייתי הרבה בפורום, לפני שנה וחצי נראה לי, אבל הייתה לי בעייה במחשב אז לא יכולתי להיות חברה בפורם ורק הסתכלתי על ההודעות..
B BaR 5 New member 11/7/05 #12 ../images/Emo6.gif האמת היא שגמאני רק שלי לא הייתה בעיה באינטרנט... רק הסתכלתי על ההודעות כי לא ידעתי מה לכתוב... חיחיחי סתומה אני...
../images/Emo6.gif האמת היא שגמאני רק שלי לא הייתה בעיה באינטרנט... רק הסתכלתי על ההודעות כי לא ידעתי מה לכתוב... חיחיחי סתומה אני...
כ כתום5 New member 11/7/05 #8 מדהים!!! איך עשית את זה? את/ה חדשה? מה לעשות אני עצלנית אין לי כוח לבדוק בפרטים
B BaR 5 New member 11/7/05 #10 אמממ... לפי מה שאני יודעת: 1. נראה לי פוטושופ... 2. ממש לא היא בפורום הזה הרבה לפני שאני הצטרפתי והיא בת...
אמממ... לפי מה שאני יודעת: 1. נראה לי פוטושופ... 2. ממש לא היא בפורום הזה הרבה לפני שאני הצטרפתי והיא בת...
A Art Freak New member 13/7/05 #13 אינדיד../images/Emo45.gif../images/Emo152.gif רק 1 לא נכון, זה נעשה בפיינטשופ אבל תכלס זה אותו דבר
I inbula New member 14/7/05 #14 ממש יפה! ../images/Emo98.gif כל הכבוד... אני לא מתמצאת בתוכנות כאלה...