לוקרין

רינת 258

New member
לוקרין

שלום בנות!הייתי היום אצל דר סוריאנו שנתן לי הפנייה לזריקת לוקרין . אשמח שתספרו לי מי שעברה את זה איך הזריקה השפיעה עליה...תודה!

זואילי

New member
יש המון שירשורים בנושא

תרשמי במנוע החיפוש את המילה לוקרין ותקראי. עלי הזריקה השפיעה מעולה. הפסיקו לי הכאבים, ציסטות אם היו קטנו עד נעלמו. ותופעת הלוואי המשמעותית אצלי היתה ירידה בצפיפות העצם. תבדקי עם בית המרקחת שלך שיזמינו את הזריקה אם אין אותה במלאי. ותוודאי גם שיש לך אישור לזה. (כבר היו כאן סיפורי בירוקרטיה על אישור הזריקה). תוודאי שיש לך הוראת הזרקה לאחות (מרופא המשפחה), ושאחות מכירה את התרופה. פעמיים הזרקתי אותה עם אחיות שלא הכירו.. אותי זה לא הלחיץ. שכבתי על המיטה מוכנה, הקראתי להן את העלון והן למדו תוך די תנועה.

דסי31

New member
היי רינת

אני עכשיו תחת השפעת הזריקה של השלושה חודשים, לקחתי אותה בפעם הראשונה לפני קצת יותר מחודש. קודם כל רציתי להגיד שמה שזואילי אמרה הוא חשוב - צריך לקבל אישור לקניית הזריקה מהקופ"ח (אצלי לקח איזה שבוע עד שאישרו לי), ורק אז הבית מרקחת מזמין אותה (אם אין במלאי - אפשר לברר מראש), צריך הפנייה להזרקה אצל האחיות, ותלוי בקופ"ח לפעמים גם לקבוע אליהם תור (במאוחדת למשל לא הייתי צריכה, אבל בכל קופה יש מדיניות אחרת). ובאמת חשוב שהאחות תדע איך ואיפה להזריק, תקראי בעצמך את ההוראות בבית מראש, אל תסמכי שהן ידעו איך. אצלי היתה גם אחות וגם אחראית משמרת (הזריקו לי כשהייתי באשפוז), ושתיהן לא ממש ידעו מה הן עושות... לגבי ההשפעות ותופעות הלוואי - אמרו לי שבועיים של כאבי מחזור אבל אצלי היה כמעט חודש שהרגשתי כמו במחזור on and off, ורק אחכ היתה לי הקלה בתסמינים. חוץ מזה תחושה כללית של עייפות, ואצלי יש גם בעיית כליות בגלל האנדו, אז גם הרגשתי כאבים באזור, ולפעמים מגרנות אבל לא רציני. ביום אחד זה פתאום עבר לי, ועכשיו אני מרגישה מצוין ומתפקדת לגמרי. לא יודעת להגיד לך איך היא השפיעה מבחינת צמצום מוקדים והידבקויות, אבל מה שכן, ראו אצלי אתמול ציסטה בשחלה שמאלית שלא היתה קודם, ובשבועיים האחרונים יש לי בעיות ביציאות בגלל מוקדים במעיים שלא היו קודם, אז זה קצת מבלבל. יש לזריקה עוד חודש לפעול עד הניתוח, מניחה שאדע יותר אחריו אם היא היתה יעילה או לא. אבל לפחות אין מחזור וכאבי אנדו משתקים, אז זאת נחמה. שיהיה בהצלחה!

למעלה