לוקרין והריון

מסק28

New member
לוקרין והריון

שבת שלום בנות קודם כל!

אני עכשיו 4 חודשים אחרי הניתוח הלפרוסקופי הראשון עם עדיין כאבי שכם כתף צוואר אלה כאבים בלתי נסבלים שגורמים לי לחרדות עצומות
אני בדילמה נוראית וקשה - אם לנסות הריון חודש אחרון או לקחת לוקרין ולבדוק לדברי הרופא אם הכאבים בכתף שכם וצוואר ימין יעלמו ואם הם כן קשורים לאנדומטריוזיס-
כי אם אקח לוקרין ולא יהיו כאבים ככה אדע...
אני גם מתכוונת לפנות השבוע לנוירולוג לראות אם הכאבים לא קשורים לפיברומות שהיו ויש לי בגרון שייתן לי הפניה לאם אר איי.

הבנתי שגידולי עור כמו פיברומות זה גם יכול לבוא עם אנדומטריוזיס. הכל אצלי מעורבב ולא יודעת סדר של דברים מאיפה התחלה ואיפה סוף

האם לוקרין יכול להפריע להכנס להריון אח"כ? האם למישהי לוקרין עזר בשיפור המצב בצורה דרסטית? האם יש לו יכולת להקטין נגעים?
ושאלה אחרונה - האם מישהי רזתה אחרי שקיבלה את הלוקרין אפילו בקצת בגלל שהבנתי שהשמנה קשורה לרמות גבוהות של אסטרוגן בגוף.......
חיבוקים לכולכן ושבת שלום ושקט :)

פז08

New member
לא קיבלתי לוקרין אבל...

למיטב ידיעתי, לוקרין אכן יכול להקטין נגעים בהחלט. כמו כן ממה ששאלתי בעבר רופאים, לא אמורה להיות אחר בעיה בכניסה להריון. אפילו התייעצתי עם רופא פריון בנושא.
זה כמו כל דיכוי אחר. כשאת מפסיקה, הגוף אמור לחזור לנורמה יחסית מהר.
לגבי שיפור המצב בצורה דרסטית - מניחה שיש מקרים שעוזר מאוד, יש מקרים שפחות, כמו בכל דבר- כל מקרה לגופו.
בהרצאה של ד"ר חמני הוא אמר שלא תמיד זה מדד טוב לשאלה "האם אכן מדובר באנדו'" כי יש מקרים שיש אנדו' שלא מגיב ללוקרין...
אבל בגדול- מניחה שבהרבה מקרים עוזר, ואז אם יש הקלה תחת דיכוי אזי זה בהחלט מרמז בכיוון.....
עדיין מחכה להזמנה שלך לקפה

זואילי

New member
הי יקירה

כשהשפעת הלוקרין תפוג ותצאי מדיכוי (פשוט יום אחד תקבלי ווסת...) אז הלוקרין לא יפריע לשום הריון.

אצלי - הלוקרין עזר בצורה דרסטית... גם פחתו לי הכאבים וגם - אצלי - זה העלים אנדומטריומות. (אבל אצלי כל דיכוי עושה את זה, גם גלולות ברצף). אם זה הקטין את שאר הנגעים? לא יודעת. כי מה שראו באולט' - זה שהיו ציסטות ועם הלוקרין התפיידו.
אבל זה באמת אינדיבידואלי.
מאודדדדד אהבתי להיות על לוקרין. פעם אחת הייתי חצי שנה ברצף, ופעם נוספת רק ל 3 חודשים (והחזיק לי לארבעה..).

אם רזיתי? בתקופת הלוקרין הייתי בשיא המחלה ובשיא הרזון שלי. בתקופה הרעה שלי שקלתי 46 קילו.

מקווה שיימצא מזור למכאובייך

למעלה