לוקסמבורג

Goldust

New member
לוקסמבורג

שלום ברצוני לשאול האם יש פה מישהו שעובד בלוקסמבורג? אילו מקצועות נדרשים שם? איך עליות הדיור והשירותים הנלווים. לצורך העניין אני דובר צרפתית, מהנדס בניין, ללא אזרחות אירופאית

amitm5

New member
מתבונן מגרמניה.....

מכאן לוקסמבורג השכנה נראית כמו מדינת הבנקאים העשירים, הצפונים של צרפת...בעיר שם יש כל כך הרבה אנשי בנקאות ושוק ההון שבאים רק לעבוד, שיש תופעה שבתי המלון מורידים מחיר לחצי בסופי שבוע דווקא, די הפוך להגיון של שאר המקומות בעולם. לא יודע לגבי מהנדסי בניין אבל הכלכלה עכשיו במצב הקטסטרופלי ביותר שראינו בימי חיינו (כולל ותיקים ממני) וכשיורד גשם כולם נרטבים...

TrigATUSA

New member
לוקסמבורג נחשבת למדינה עם מיסים נמוכים

ושירותים חברתיים מאוד מפותחים אבל ההתרשמות שלי ששוק העבודה מאוד מצומצם ורוב האנשים שם יעבדו באחת מהמדינות הסמוכות אני לא יודע מה מדיניות ההגירה שם והאם קל או קשה להוציא אישור עבודה

דמיאן123

New member
סתם בשביל לדעת....

ההורים שלי גרים במרסיי (יש להם אזרחות צרפתית) העם הם יכולים לעבור ולגור בלוקסמבורג או שצריך משהו מיוחד כמו אזרחות למשל..........................................................................................................................................................

Nobilis

New member
תשובה

ההורים שלך (אזרחים צרפתיים) יכולים לעבור ללוקסמבורג ללא בעיה, מאחר שלוקסמבורג חברה באיחוד האירופי.

דמיאן123

New member
טוב תאמת..

הוריי לא מתגוררים המרסיי ושאלתי שאלה זו על מנת לחשוב להגר לשם... אבל עז שמעתי על לוקסמבורג ויש לי מספר שאלות: אני כבר נחשב תושב קבע בצרפת ובעזרת השם אני אקבל אזרחות העם אחירי זה אוכל להשתמש באזרחות האירופאית שלי על מנת לעבור לגור באופן חוקי בלוקסמבורג...ועז לקבל שם אזרחות או משהו בסגנון?

למעלה