לוציפר 5B 😈😈😈

dilia snake

Well-known member
פרק ממש טוב!

חשבתי שאחרי שאלוהים יבוא נראה סוף סוף את העיר הכסופה וקצת התבאסתי, אבל חוץ מזה באמת שהיה פרק מעולה.

טום אליס כזה שחקן טוב וגם אהבתי את זה שמשחק את אלוהים.

ארוחת הערב המשפחתית (y) .

בדרך כלל אני חושבת שזה צ'יזי איך שהתיק מתקשר ללוציפר אבל הפעם כול הפרק היה בנוי כ"כ טוב שזה לא היה נורא כ"כ.

השיחה של אלה ודן(y).

והסוף עם קלואי ולוציפר|לב-ש||לב-ש|.

אני ממשיכה עכשיו לפרק 10 כי אחרי זה אני אצטרך לעשות הפסקה עד הערב.

dilia snake

Well-known member
איזה עונש, אני שונאת מחזות זמר(אני חושבת שהרגע הסתבכתי עם חצי פורום אם לא יותר) זה היה ממש מחרפן, כול הפרק היה עמוס במטען ריגשי ואז בום! נאמבר באמצע שהוציא אותי מריכוז ועד שנגמר הכול התפוגג ואני אמורה לחזור להיות מרוכזת אחרי שהתעסקתי במשהו אחר כי לא מעניין אותי לראות אנשים שרים ורוקדים גם אם הכול היה קשור איך שהוא והתאים לעלילה.

הסיפור מסגרת של אלוהים שכנראה מאבד את השליטה על הכוחות שלו מעניין, אבל אני מקווה שזה פרק חד פעמי.

אישה שהורגת את בעלה רק כי הוא שיפוטי? זה הדבר הרעיון הכי טוב לתיק שהם מצאו? אני יודעת שהתיקים שוליים והם רק תירוץ לעלילה אבל ברצינות, הם יכלו לחשוב על משהו קצת יותר רציני.

לוציפר ישן בפיג'מה מסאטן אדום שהוא לבד וערום לגמרי שאבא שלו ישן אצלו? |פנים| לא שאני מתלוננת.

זהו, אין לי יותר מידי מה לומר חוץ מזה על הפרק, חוץ מזה שלפחות אני יוצאת בתחושה כזאת להפסקה של כמה שעות טובות אז לא בוער לי לרוץ לפרק הבא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק ממש טוב!

חשבתי שאחרי שאלוהים יבוא נראה סוף סוף את העיר הכסופה וקצת התבאסתי, אבל חוץ מזה באמת שהיה פרק מעולה.

טום אליס כזה שחקן טוב וגם אהבתי את זה שמשחק את אלוהים.

ארוחת הערב המשפחתית (y) .

בדרך כלל אני חושבת שזה צ'יזי איך שהתיק מתקשר ללוציפר אבל הפעם כול הפרק היה בנוי כ"כ טוב שזה לא היה נורא כ"כ.

השיחה של אלה ודן(y).

והסוף עם קלואי ולוציפר|לב-ש||לב-ש|.

אני ממשיכה עכשיו לפרק 10 כי אחרי זה אני אצטרך לעשות הפסקה עד הערב.

אני הרגשתי שונה
לא בטוח למה אבל אני ממש לא אהבתי את הפרק. ראיתי אתמול כבר ולא עשה לי שום חשק להמשיך או לכתוב עליו.
עיצבן אותי שלא זכרתי שום דבר כמעט ממה שקרה בחצי הראשון של העונה.
כלומר זכרתי שמייקל היה מניאק, אבל לא זכרתי שמייז עבדה איתו.
נזכרתי תוך כדי שהייתה עלילה עם זה שהיא רוצה נשמה (והיה פרק עם אמא שלה). אבל האם התוכנית שלו באמת הייתה לסדר לה פגישה עם אלוהים?

איזה עונש, אני שונאת מחזות זמר(אני חושבת שהרגע הסתבכתי עם חצי פורום אם לא יותר) זה היה ממש מחרפן, כול הפרק היה עמוס במטען ריגשי ואז בום! נאמבר באמצע שהוציא אותי מריכוז ועד שנגמר הכול התפוגג ואני אמורה לחזור להיות מרוכזת אחרי שהתעסקתי במשהו אחר כי לא מעניין אותי לראות אנשים שרים ורוקדים גם אם הכול היה קשור איך שהוא והתאים לעלילה.

הסיפור מסגרת של אלוהים שכנראה מאבד את השליטה על הכוחות שלו מעניין, אבל אני מקווה שזה פרק חד פעמי.

אישה שהורגת את בעלה רק כי הוא שיפוטי? זה הדבר הרעיון הכי טוב לתיק שהם מצאו? אני יודעת שהתיקים שוליים והם רק תירוץ לעלילה אבל ברצינות, הם יכלו לחשוב על משהו קצת יותר רציני.

לוציפר ישן בפיג'מה מסאטן אדום שהוא לבד וערום לגמרי שאבא שלו ישן אצלו? |פנים| לא שאני מתלוננת.

זהו, אין לי יותר מידי מה לומר חוץ מזה על הפרק, חוץ מזה שלפחות אני יוצאת בתחושה כזאת להפסקה של כמה שעות טובות אז לא בוער לי לרוץ לפרק הבא.

חחח וגם בפרק הבא הרגשתי שונה ממך (אבל בכיוון ההפוך)
אבל כאן ברור לחלוטין למה אני הרגשתי הפוך - כי אני מאוד אוהב מחזות זמר ואני מאוד אוהב פרקים מוזיקליים של סדרות שהן לא מוזיקליות באופן רגיל.
והקטעים המוזיקליים היו לחלוטין לא סתם, אלא התחברו חזק לרגשות של הפרק.
ולכל הרוחות לטום אליס יש קול מדהים אז זה היה במיוח דנהדר כשהוא שר (וזה לא מפתיע כי כבר היו פעמים בודדות בעבר של הסדרה שהוא שר)

היה יכול להיות מצחיק יותר אם עוד אנשים היו זוכרים שהם שרו ורקדו. אבל זאת לא כזאת סדרה.
לפחות חשבתי שנראה שאמנדיאל ומייז יזכרו שהם שרו.
בכלל מה היה הקטע של השיר מאשאפ של מייז ואלה אם לא ראינו שאלוהים או לוציפר שם לראות את זה?
כרגיל זה אחד האנשים הראשונים שרואיינו.
מה שיותר מוזר זה שזה שוב בת הזוג של הנרצח. בדיוק כמו בפרק הקודם.
אני לא יודע אם זה אומר שבפרק הבא צריך מיד לחשוד בבת זוג של הנרצח, או ההפך כי לא יכול להיות שזה יהיה פעם שלישית.
אני לא מאמין שימשיכו עם קטעי השירה וריקודים עוד מעבר לפרק הזה. זה דבר די סטנדרטי שעושים דבר כזה והוא חד פעמי. בין היתר זה השקעה לא רגילה בשביל סדרה כזאת.
אבל בטח נראה דרכים אחרות שבה דברים מסתבכים בגלל שאלוהים מאבד שליטה על כוחותיו. אני לא בטוח מה אני חושב על זה שזאת עלילה כל כך פנטסטית.
חחחחח האמת שלא חשבתי על זה.
אבל בהחלט לא מתלונן.
אולי אחת הדרכים שיתבטא הכוחות המשובשים של אלוהים זה שהוא יגרום ללוציפר להיות ערום כל הזמן...

dilia snake

Well-known member
עיצבן אותי שלא זכרתי שום דבר כמעט ממה שקרה בחצי הראשון של העונה
גם אני לא, זכרתי בקווים כלליים ואת הסוף שאלוהים הופיע.
אבל האם התוכנית שלו באמת הייתה לסדר לה פגישה עם אלוהים?
לדעתי מייז היא רק כלי עבור מייקל, ויכול להיות שעדיין לא ראינו את התוכנית הסופית שלו.
כרגיל זה אחד האנשים הראשונים שרואיינו.
מה שיותר מוזר זה שזה שוב בת הזוג של הנרצח. בדיוק כמו בפרק הקודם.
אני לא יודע אם זה אומר שבפרק הבא צריך מיד לחשוד בבת זוג של הנרצח, או ההפך כי לא יכול להיות שזה יהיה פעם שלישית.
אני חושבת שלמישהו בהפקה יש בעיות בנישואין, זה מה שאני לוקחת מכול הסיפור הזה :-P: .
אבל בטח נראה דרכים אחרות שבה דברים מסתבכים בגלל שאלוהים מאבד שליטה על כוחותיו. אני לא בטוח מה אני חושב על זה שזאת עלילה כל כך פנטסטית.
לדעתי זה מעניין והם לא יחרגו לגמרי מהשטיקים הרגילים של הסדרה.
אולי אחת הדרכים שיתבטא הכוחות המשובשים של אלוהים זה שהוא יגרום ללוציפר להיות ערום כל הזמן...
אני בעד, זה פשע בפני עצמו שהתחת של טום אליס מכוסה כול הזמן|מובך||מובך||מובך||מובך|

ועוד משהו ששכחתי שדן קלט שהוא היה בקשר רומנטי עם אישתו של אלוהים (ואימא של אמנדיל) היה מושלם, לא זכרתי שדן יצא איתה בתקופה שהיא הייתה אם כול הבריאה(?) ואז באמצע היא חזרה להיות שרלוט.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ועוד משהו ששכחתי שדן קלט שהוא היה בקשר רומנטי עם אישתו של אלוהים (ואימא של אמנדיל) היה מושלם, לא זכרתי שדן יצא איתה בתקופה שהיא הייתה אם כול הבריאה(?) ואז באמצע היא חזרה להיות שרלוט.
כן, רציתי באמת לציין גם את זה.
אם אני זוכר נכון לדן היה קטע קצר איתה כשהיא הייתה הgoddess אבל זה היה יותר משהו כזה שהיא ניצלה אותו לסקס והוא קיווה שזה יותר. אז אחרי שהיא חזרה להיות פשוט שרלוט אז הוא כעס עליה אבל היא לא זכרה בכלל מי הוא ואיכשהו מתוך זה נבנתה מערכת היחסים שלהם.

משהו אחר שרציתי לציין לגבי פרק 10 זה שאהבתי שקלואי בעיקר כעסה עליו על איך שהוא מתייחס אל לוציפר.

dilia snake

Well-known member
אני עוד כמה דקות אלך לראות את 11

משהו אחר שרציתי לציין לגבי פרק 10 זה שאהבתי שקלואי בעיקר כעסה עליו על איך שהוא מתייחס אל לוציפר.
כן, זה היה קצת משעשע התגובות של כולם לאלוהים והתגובות של לינדה וקלואי היו פשוט מושלמות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא היה לך מה לכתוב?
אני יודע שזה ממש לא העיקר של הסדרה, אבל נראה לי שצריך לעשות לפחות קצת יותר מאמץ עם החלק של גילוי מי הרוצח. זה תמיד יהיה אחד האנשים הראשונים שהם מראיינים. לרוב מישהו שבכלל לא חושבים שיכול להיות הרוצח.
אבל לפחות הפעם היא לא הייתה בת זוג של הנרצח.

זה שטריקסי כועסת על לוציפר על כך שהוא נעלם לכמה חודשים זה מוזר פשוט כי זה מרגיש כאילו זה קרה לפני מיליון שנה בגלל הרווח בין חלקי העונות.
אבל זה עבד טוב בחיבור עם כל הקטע של יחסי הורים וילדים.
ולרגע בסוף חשבתי שקלואי תספר לטריקסי את האמת על לוציפר ואלוהים וכל זה.

אלה בכלל לא הייתה בפרק הזה?
דן מפוצץ. ובהתחלה חשבתי שכמו כל האחרים מסביב הוא לא זוכר את זה, אבל אז מסתבר שהוא כן זוכר את זה. וזה בטח הרגשה מוזרה.
מייז כמעט הולכת להרוג את אלוהים, אבל כרגיל ברגע האחרון מתחרטת לפני שהיא עושה משהו ממש רע.
אבל אמנדיאל בכל זאת אידיוט שהוא לא קלט שזה רעיון טיפשי לספר לה שאלוהים בר תמותה ואז לתת לה ללכת לחפש אותו.

אז אלוהים רוצה לפרוש.
אני מנחש שזה אומר שהוא יחפש מישהו שיחליף אותו ויהיה סוג של מאבק כוחות וגם ההפך כי לוציפר ואמנדיאל לא ירצו להיות אלוהים, אבל גם לא ירצו שמייקל יהיה.

dilia snake

Well-known member
ראיתי וגם את 12 אבל הייתי צריכה לחשוב על זה קצת ולסדר את המחשבות שלי.

אני יודע שזה ממש לא העיקר של הסדרה, אבל נראה לי שצריך לעשות לפחות קצת יותר מאמץ עם החלק של גילוי מי הרוצח. זה תמיד יהיה אחד האנשים הראשונים שהם מראיינים. לרוב מישהו שבכלל לא חושבים שיכול להיות הרוצח.
לי זה הרגיש הפעם ממש רנדומלי מי היה הרוצח, זה מרגיש כאילו הם שוברים את הכלים ומחפפים לגמרי עם התיקים.
אבל זה עבד טוב בחיבור עם כל הקטע של יחסי הורים וילדים.
(y). כול הפרק היה התירוץ לזה, אני חושבת שהם עלו על העלילה של הקולונל וניסו להלביש את זה בכוח על רצח.
מייז כמעט הולכת להרוג את אלוהים, אבל כרגיל ברגע האחרון מתחרטת לפני שהיא עושה משהו ממש רע.
אבל אמנדיאל בכל זאת אידיוט שהוא לא קלט שזה רעיון טיפשי לספר לה שאלוהים בר תמותה ואז לתת לה ללכת לחפש אותו.
(y)
אז אלוהים רוצה לפרוש.
דווקא זה היה החלק הכי טוב הפרק, של אלוהים נהיה סנילי וכ'ו.

אני מנחש שזה אומר שהוא יחפש מישהו שיחליף אותו ויהיה סוג של מאבק כוחות וגם ההפך כי לוציפר ואמנדיאל לא ירצו להיות אלוהים, אבל גם לא ירצו שמייקל יהיה.
אני חושבת שאמנדיל הוא הבחירה הכי מתבקשת, אבל יש לו משפחה משלו אז הוא בטח לא ירצה. אולי זאת התכנית הגדולה של מייקל? הוא ידע שמשהו לא בסדר עם אלוהים והוא מנסה לפגוע בלוציפר כדי להיות אלוהים?
מעניין אבל אם הם יחזירו את האחיות שלהם או יראו אחים נוספים.

ולרגע בסוף חשבתי שקלואי תספר לטריקסי את האמת על לוציפר ואלוהים וכל זה.
היא ואלה היחידות שלא יודעות כרגע את האמת. ואף אחד לא מעיר שללוציפר יש מבטא בריטי ולאבא שלו יש מבטא אמריקאי|פנים|8-*

הייתי בטוחה שנמשיך מאיפה שהפרק הקודם הפסיק, אבל בסוף קיבלנו פרק שלם לדן מה שדיי הרגיז אותי.

לא ראיתי את הטוויסט בסוף מגיע שהכול נקמה של לוציפר.

חוץ מזה? לא מאוד התלהבתי מהפרק, הייתי מעדיפה שעם פרקים כאלו ארוכים הם יתמקדו בעלילה המרכזית של הסדרה ולא בשטויות של דן.

אני חושבת שאני עכשיו אלך לראות את 13 ואז אעשה הפסקה של שעתיים ואספיק לראות גם את 14 לפני העבודה ואז את שני האחרים בערב.

dilia snake

Well-known member
אז חזרנו ללינדה והבת שלה ושמחתי שהם עשו את זה.

וגם חווה חזרה, אבל לא כ"כ אהבתי את זה. מבחינת העלילה של מייז זה כנראה חשוב אבל זה קצת הסיח את הדעת ונראה כמעט שטחי לעומת מה שעבר על לינדה.

זה נראה כאילו הם הפעם השקיעו הרבה יותר בעלילה של הרצח בגלל הקשר שלה זה לאדריאנה.

העלילה של אמנדיל עבדה בדיוק כמו שציפיתי כמעט אחד לאחד |פנים| והסוף עם לוציפר:-D.

אני מקווה שאלוהים יחזור, אני ממש אוהבת את השחקן ואת הדינמיקה עם לוציפר ואמנדיל.

בסצנה בגלריה כול מה שיכולתי לחשוב זה על ההבדלי גובה בין טום אליס לרייצ'ל האריס, היא נראית ממש קטנה לידו:-D.

והירח דבש הזה בין קלואי ללוציפר הולך להיגמר רע, במיוחד עכשיו שהוא החליט שהוא רוצה להיות אלוהים והוא עדיין לא אמר לה במפורש שהוא אוהב אותה.

והסוף עם אדריאנה(איך היא מצאה את הבית של לינדה?) היה חמוד. ואני תוהה אם זה לוציפר שמימן את המרפאה של אימא שלה או באמת לינדה8-*.

בסוף לא הספקתי לראות לפני העבודה, אבל אני עדיין מקווה שאני אצליח לסיים היום.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
ועוד משהו בקשר ל-12

למה מייז שיתפה פעולה עם השטות הזאת? חשבתי שהיא ולוציפר לא מדברים, הם לא חלקו אפילו סצנה אחת לבד עד עכשיו. היא כועסת ופגועה, מה יצא לה מזה?

dilia snake

Well-known member
אנשים אוהבים לשלוח לי הודעות בזמן שאני רואה את הסדרה, אבל לפחות סוף סוף ראיתי את 14.

הרוצחת הייתה הראשונה שראינו :-0 והתיק נגמר איזה 20 דק' לפני שהפרק עצמו הסתיים.

קיוויתי עוד מתחילת העונה שיראו עוד מהאחים של לוציפר ואמנידיאל (הנדג'ובאל:-D)(y) .

חשבתי תוך כדי פרק שאלה תהיה האלוהים החדש.

הדרמה המשפחתית התחילה לעייף אותי בשלב מסוים, אבל החזירו את אימא של לוציפר (וגם את אימא של קלואי על הדרך) והסוף ששניהם מחליטים לעזוב לעולם שלה יחד הרגיש מהיר מאוד, כאילו הם התנשקו וזהו.

אז קצת פספסתי עם התכנית של מייקל(אבל למה אלוהים האמין לו ישר?) אבל עדיין זה לא מפתיע שהוא אחראי לכול.

הסצנה שקלואי אומרת שהיא תהיה היועצת שלו הייתה חמודה(אבל אנחנו ב-2021 את יכולה להיות אישה תומכת וגם שתהיה לך קריירה משלך). ומעניין אם אחרי שאלוהים אמר ללוציפר שהוא אוהב אותו, לוציפר יגיד לקלואי אותו הדבר.

והסוף! אני צריכה איזו שעה הפסקה כי סיבות אבל אחרי זה אני חושבת שאני אראה את שני הפרקים האחרונים ברצף.

dilia snake

Well-known member
:-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0

הודעה מלאה אחרי שאני אסיים את פרק 16 או מחר בבוקר.

dilia snake

Well-known member
קודם כול, אני חושבת שמה שאני אעשה השבוע זה אראה את כול העונה מהתחלה ברצף(הדודים שלחו לי את כול העונה כולל השמונה הראשונים) כדי לקבל פרספקטיבה יותר טובה על הכול מה שהלך שם, ואם אני לא אתעצל אני אעלה לשרשור הזה הודעה מפורטת.

לפרקים עצמם, לא זכרתי את הקטע עם השרשרת של אמנידיאל אבל סה"כ העלילה הייתה הגיונית יחסית לסדרה אז לא נורא.

לוציפר רוצה להיות אלוהים כדי להיות ראוי לקלואי |לב-ש| .

הניסיונות שלו לשחד את האחים שלו היו משעשעים בסך הכול.

דן|לב-ש| אני לא סובלת אותו, אבל עדיין כואב לי על טריקסי וקלואי.

לוציפר ומייז הולכים להרוג את מי שהרג את דן(y).

ואז כצפוי מייקל עומד מאחורי כול הבלאגן וקלואי מתעצבנת על לוציפר שדן מת בגלל הרגשי נחיתות שלו.

ולוציפר מחליט לצאת למלחמה.

סצנת הקרב שמייקל ולוציפר עפים ונלחמים(y) אני לא יודעת כמה כסף הם שפכו על זה, אבל זה היה שווה כול סנט :-P: זה היה מדהים.

אני שמחה שאיב ומייז יחד, אבל איב מעצבנת(ולמה איב באה להילחם עם המלאכים ועם רובה שיורה קליעים שלא מסוכנים למלאכים? חשבו שלא יהרגו אותה?).

דן מגיע לגיהינום בגלל האשמה שלו. שיהיה, וואטאבר🥱.

מייקל מציע באיזה שהוא שלב ללוציפר לחזור להיות השליט של הגיהינום, אומר שהוא הרג את דן כדי שקלואי תרגיש אשמה ואז תגיע בסופו של דבר איתו לגיהינום והם ישלטו שם יחד. לוציפר מוותר.

אילו זו הייתה סדרה אחרת הייתה פה איזו אמירה על אשמה או משהו, אבל זה לוציפר אז לא הלכו עם זה ממש עד הסוף.

מייקל הורג את קלואי תוך כדי קרב, לוציפר הולך לעיר הכסופה כדי להציל אותה, אומר לה שהוא אוהב אותה(הגיע הזמן באמת, תודה!) שם לה את הטבעת על הקמיצה השמאלית, למרות שזו טבעת של גבר ואני לא חושבת שהאצבעות שלה עד כדי כך גדולות:-P: אבל זו מחווה נחמדה בסה"כ והיא חוזרת לחיים ולוציפר נשרף ואחרי כמה דקות חוזר לחיים וכולם מבינים שהוא האלוהים החדש, לוציפר כורת למייקל את הכנפיים עם החרב הבוערת(זה אומר שהוא תקוע בכדור הארץ? אני לא חושבת שהאחים שלהם עד כדי אוהבים אותו כדי לתת לו טרמפ למעלה) כולם כורעים ברך בפני לוציפר ונגמר!

בעונה הבאה השם של הסדרה ישתנה ל-GOD והיא תעסוק באלוהים עוזר לפתור פשעים בלוס אנג'לס :-P:.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני חושבת שאמנדיל הוא הבחירה הכי מתבקשת, אבל יש לו משפחה משלו אז הוא בטח לא ירצה. אולי זאת התכנית הגדולה של מייקל? הוא ידע שמשהו לא בסדר עם אלוהים והוא מנסה לפגוע בלוציפר כדי להיות אלוהים?
מעניין אבל אם הם יחזירו את האחיות שלהם או יראו אחים נוספים.
כן, נראה לי שיש כאן תוכנית של מייקל.
זכור לי שראינו אחות שלהם שהייתה מין לוחמת. ואח שמשפיע על צירופי מקרים. אני לא זוכר עוד.

האמת שיותר מעניין אותי לראות עוד דמויות תנכיות כמו שראינו את קיין, חוה (איב) ולילית.
היא ואלה היחידות שלא יודעות כרגע את האמת. ואף אחד לא מעיר שללוציפר יש מבטא בריטי ולאבא שלו יש מבטא אמריקאי|פנים|8-*
גם אני חשבתי על כך שזה צריך לגרום להם לחשוב שזה מוזר.
כלומר בעיקרון אפשר להסביר את זה שהאבא אמריקאי, אבל לוציפר גדל באנגליה. אבל עדיין מוזר.
(חוץ מזה כמובן יש את כל עניין צבע העור, אבל אני מניח שבכל מקרה חשבו שיש עניין של אימוץ לאור זה שאמנדיאל אחיו)

*איכשהו פתאום עכשיו נזכרתי שהשחקן שמשחק את אמנדיאל (די.בי. וודסייד) שיחק בסדרה 24 את הדמות של וויין פאלמר, אחיו של דייויד פאלמר שאותו שיחק דניס הייזברט - שעכשיו משחק את אלוהים, כולמר אביו של די.בי. וודסייד.
מסתבר שבאמת יש בינהם הפרש של 15 שנה.
ואני עכשיו רואה גם שדי.בי. וודסייד מבוגר מטום אליס ב9 שנים.

הייתי בטוחה שנמשיך מאיפה שהפרק הקודם הפסיק, אבל בסוף קיבלנו פרק שלם לדן מה שדיי הרגיז אותי.

לא ראיתי את הטוויסט בסוף מגיע שהכול נקמה של לוציפר.

חוץ מזה? לא מאוד התלהבתי מהפרק, הייתי מעדיפה שעם פרקים כאלו ארוכים הם יתמקדו בעלילה המרכזית של הסדרה ולא בשטויות של דן.
אני דווקא די אהבתי את הפרק.
לא מדהים. ובטח שלא ציפיתי ליהנות מפרק על דן, אבל היה מהנה.
אם נשווה את עלילת הפשע בפרק לחלק של עלילת הפשע שיש בכל פרק רגיל אז מה שהיה כאן היה הרבה יותר טוב.
בדיוק התלוננו על כך שהעלילות האלו מרגישות מאוד מחופפות. כאן הייתה עלילה מסקרנת שכוללת כל מיני קבוצות וכל מיני אלמנטים.
גם אני לחלוטין לא ראיתי את הטוויסט בסוף בא.
ולרגע חשבתי שאולי זה יהרוס את האימפקט של הפרק, כי זה בעצם שכל מה שדן עבר בפרק הוא לא אמיתי ולכן לא משמעותי, אבל לא נראה לי שזה הרס שום דבר. בכל מקרה זה לא שאני חשבתי אפילו לשניה שיכול להיות שדן ימות בפרק הזה.
מעבר לזה כשחושבים על זה אז באמת מרגיש הגיוני שזה הכל היה תחבולה של לוציפר. למשל זה שחברים של דן מאימפרוב בדיוק עוברים במקסיקו בכביש שבו הוא נמצא תקוע זה לחלוטין יותר מידי צירוף מקרים.
במקרה רגיל הייתי אומר שזה יותר מידי מרכיבים נעים ויותר מידי אנשים לשלם להם בשביל שזה יהיה הגיוני. אבל זה מתאים ללוציפר לעשות משהו כזה. הוא אפילו הודה שזה עלה לו מעל 5 מיליון דולר.
גם אהבתי את זה שבסופו של דבר אומנם זה עזר לדן, אבל מבחינת לוציפר זה היה נקמה על כך שדן ירה בו (דרך אגב, אני בכלל לא זוכר את זה).

אני גם אוהב בעיקרון שעושים בסדרה מהסוג הזה פרק שהוא כאילו משהו אחר לחלוטין. בעבר הסדרה הזאת עשתה דברים כאלו למשל עם פרקים שמתרחשים בעבר - למשל הפרק על לילית בחצי הראשון של העונה. או הפרק על קיין בחקירת משטרה לפני עשרות שנים.
אני גם חושב שזה טוב לקחת הפסקה קצרה מהעלילה הראשית.
במיוחד זה לא מפריע לנו כאן כשכל הפרקים בכל מקרה יצאו יחד, אז זה לא שאני צריך לחכות עוד שבוע נוסף עכשיו בשביל לגלות מה קורה עם אלוהים.

היה מצחיק מאוד שדן התקשר אל אמנדיאל כאילו הוא מונית. ואז שהוא עלה לו לידיים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קודם כל לגבי מה שכתבת בנוסף על פרק 12
למה מייז שיתפה פעולה עם השטות הזאת? חשבתי שהיא ולוציפר לא מדברים, הם לא חלקו אפילו סצנה אחת לבד עד עכשיו. היא כועסת ופגועה, מה יצא לה מזה?
אני מניח שמטרה טהורה כמו להתעלל קצת בדן יכלה לחבר בינהם.
חוץ מזה ראינו שכבר בעבר היא כמה פעמים נורא כעסה על לוציפר ואפילו בגדה בו. אבל בסופו של דבר הם תמיד חוזרים לשתף פעולה ואפילו אמרו משהו על כך שהם חיים אלפי שנים, אז הם יכולים לעבור על כך דבר.

ועכשיו על פרק 13
וגם חווה חזרה, אבל לא כ"כ אהבתי את זה. מבחינת העלילה של מייז זה כנראה חשוב אבל זה קצת הסיח את הדעת ונראה כמעט שטחי לעומת מה שעבר על לינדה.
האמת שאם היו שואלים אותי מה קרה עם חוה בעונה 4 אז הייתי אומר שנראה לי שהיא מתה בסוף. לא שממש זכרתי מה קרה, אבל זכרתי שמייז הייתה פגועה.
מדהים כמה הזיכרון שלי לדברים מסויימים רע.
אבל אני שמחתי שהיא חזרה כי אני רוצה את מייז שמחה. ואני יכול לדמיין שהנשמה שלה תבוא באותו אמיתי או מטאפורי בעקבות מערכת יחסים.
לכן כל כך עצוב שהיא בסוף עזבה את חוה ככה.
אני יכול להבין אותה שהיא מפחדת להתאהב ואז לאבד את מי שהיא אוהבת.
אבל אני גם מאוד מבין את חוה שלא רוצה לחיות לנצח. ואהבתי שהחזירו את זה לעניין קיין והאלמותיות שלו.

*אגב, אני בכלל לא זוכר - הסבירו בשלב כלשהו איך ולמה חוה חזרה לחיים בכלל?
אז חזרנו ללינדה והבת שלה ושמחתי שהם עשו את זה.
האמת שגם את זה שיש לה בת לא זכרתי ולא את זה שהיא ביקרה אותה בבית פתוח.
אבל אני בעד עלילות שמתמקדות בלינדה מידי פעם.
זה נראה כאילו הם הפעם השקיעו הרבה יותר בעלילה של הרצח בגלל הקשר שלה זה לאדריאנה.
הבעיה היא ששוב יכלתי לדעת מי הרוצח האמיתי פשוט על ידי כך ששאלתי את עצמי "עם מי הם דיברו בשלב מוקדם של הפרק וזה לא ירגיש מובן מאליו שהוא באמת הרוצח".
והאדם היחיד שהתאים לזה הוא החבר של אדריאנה.
העלילה של אמנדיל עבדה בדיוק כמו שציפיתי כמעט אחד לאחד |פנים| והסוף עם לוציפר:-D.
אני מקווה שאלוהים יחזור, אני ממש אוהבת את השחקן ואת הדינמיקה עם לוציפר ואמנדיל.
והירח דבש הזה בין קלואי ללוציפר הולך להיגמר רע, במיוחד עכשיו שהוא החליט שהוא רוצה להיות אלוהים והוא עדיין לא אמר לה במפורש שהוא אוהב אותה.
אני חשבתי שאמנדיאל יותר יתנגד מההתחלה לרעיון של להיות אלוהים ולא יראה את זה ככל כך ברור שהוא מתאים לתפקיד.
כן היה ברור לי שבסופו של דבר לפחות הוא לא ירצה את זה.
אני לחלוטין לא חשבתי שלוציפר יחליט שהוא רוצה להיות אלוהים. לפחות לא סתם ככה (חשבתי שאולי הוא ירצה להיות רק כדי שמייקל לא יהיה)
יחד עם זה - האם הם לא חושבים שאלוהים עצמו יחליט מי יחליף אותו (אם בכלל מישהו יחליף אותו)
וכן, אני מצפה לחזרתו של אלוהים. יחד עם זה אני שמח שלא השתמשו בשחקן שני פרקים כי כשהוא מופיע שם כל הזמן אז זה מוריד את האפקט של הזמן שהוא נמצא.

הקשר הפתאומי/לחלוטין-לא-פתאומי הזה בין לוציפר לקלואי כמובן מרגיש שביר מאוד. אבל לפחות כבר התייחסו לכך שהוא מרגיש לא ראוי לה.
זה שהוא רוצה להיות אלוהים בטח יראה לו כמשהו שיעשה טוב למערכת היחסים ולה לא.
ואני מניח שזה יהיה מוגזם לקוות שהם יסיימו את העונה יחד.
והסוף עם אדריאנה(איך היא מצאה את הבית של לינדה?) היה חמוד. ואני תוהה אם זה לוציפר שמימן את המרפאה של אימא שלה או באמת לינדה8-*.
לא חשבתי באמת על כך שזה לא ברור איך אדריאנה מצאה את הבית של לינדה. כי אני לא זוכר שלינדה אמרה לה את שם המשפחה שלה.
אני הנחתי שלינדה היא זאת שמימנה את המרפאה של אמא שלה.
בסצנה בגלריה כול מה שיכולתי לחשוב זה על ההבדלי גובה בין טום אליס לרייצ'ל האריס, היא נראית ממש קטנה לידו:-D.
כן היא די פיצית.
בכלל מוזר לראות אותם יחד.
לפני איזה שנה ראיתי שוב כמה מהפרקים הראשונים של עונה 1 של הסדרה ונורא מוזר שאז הם היו שוכבים יחד.

dilia snake

Well-known member
כלומר בעיקרון אפשר להסביר את זה שהאבא אמריקאי, אבל לוציפר גדל באנגליה. אבל עדיין מוזר.
(חוץ מזה כמובן יש את כל עניין צבע העור, אבל אני מניח שבכל מקרה חשבו שיש עניין של אימוץ לאור זה שאמנדיאל אחיו)
אני מניחה שבכול מקרה כולם(האחרונים שלא יודעים) חושבים שלוציפר מאומץ, אבל גם אם הוא גדל באנגליה זה לא מתיישב(אימצת ילד ואז שלחת אותו לעשור לאנגליה או משהו?) ונראה מוזר. אני חושבת שהפתרון הכי קל זה להגיד שזה חלק מההצגה של לוציפר, אבל היית מצפה ממישהו שיעיר על זה לאלוהים או משהו.

*איכשהו פתאום עכשיו נזכרתי שהשחקן שמשחק את אמנדיאל (די.בי. וודסייד) שיחק בסדרה 24 את הדמות של וויין פאלמר, אחיו של דייויד פאלמר שאותו שיחק דניס הייזברט - שעכשיו משחק את אלוהים, כולמר אביו של די.בי. וודסייד.
מסתבר שבאמת יש בינהם הפרש של 15 שנה.
ואני עכשיו רואה גם שדי.בי. וודסייד מבוגר מטום אליס ב9 שנים.
ההפרשים של הגילאים לא כזה משנים, כי כולם מלאכים והם חיים לנצח וכ'ו ותמיד אפשר לטעון שהם נראים לפי איך שהם תופסים את עצמן וההפרש בין די בי וודסייד לטום אליס הגיוני ככה או ככה כי אמנדיאל הוא בכול אופן האח הבכור.

מעבר לזה כשחושבים על זה אז באמת מרגיש הגיוני שזה הכל היה תחבולה של לוציפר. למשל זה שחברים של דן מאימפרוב בדיוק עוברים במקסיקו בכביש שבו הוא נמצא תקוע זה לחלוטין יותר מידי צירוף מקרים.
לוציפר מתאמן בלהיות אלוהים :-P: .
אבל זה מתאים ללוציפר לעשות משהו כזה. הוא אפילו הודה שזה עלה לו מעל 5 מיליון דולר.
בדיעבד שמגלים שלוציפר באמת אחראי לכול אז הפרק מתחבר טוב.
שחברים של דן מאימפרוב
אני שכחתי מהקטע הזה לגמרי.
גם אהבתי את זה שבסופו של דבר אומנם זה עזר לדן, אבל מבחינת לוציפר זה היה נקמה על כך שדן ירה בו (דרך אגב, אני בכלל לא זוכר את זה).
גם אני, זה היה אולי אחרי שהוא גילה שהוא באמת השטן?
לכן כל כך עצוב שהיא בסוף עזבה את חוה ככה.
אני יכול להבין אותה שהיא מפחדת להתאהב ואז לאבד את מי שהיא אוהבת.
מצד שני זה מתקשר לזה לאיך שאמנדיאל הגיב שהוא גילה שצ'ארלי בן אדם וזה סוג של נורמלי.
אני חשבתי שאמנדיאל יותר יתנגד מההתחלה לרעיון של להיות אלוהים ולא יראה את זה ככל כך ברור שהוא מתאים לתפקיד.
לי זה נראה מתאים לדמות שלו, זה כמו שברגע שאלוהים הופיע בפרק 9 ישר הוא לקח אחריות על מה שקרה בתחנת המשטרה.
ונורא מוזר שאז הם היו שוכבים יחד.
הדחקתי את זה לגמרי.

**אני לא יכולה להגיב לך על הכול כי אני מפחדת לעשות לך בטעות ספוילרים**

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מניחה שבכול מקרה כולם(האחרונים שלא יודעים) חושבים שלוציפר מאומץ, אבל גם אם הוא גדל באנגליה זה לא מתיישב(אימצת ילד ואז שלחת אותו לעשור לאנגליה או משהו?) ונראה מוזר. אני חושבת שהפתרון הכי קל זה להגיד שזה חלק מההצגה של לוציפר, אבל היית מצפה ממישהו שיעיר על זה לאלוהים או משהו.
אפשר להסביר את זה כי מבטא נראה לי מושפע רק בגילאים שלומדים לדבר. אפילו אפשר להסביר את אמנדיאל עם זה.
כלומר הסבר סביר הוא שאלוהים הוא אמריקאי ואמנדיאל נולד בארה"ב וגדל בה. אבל כשאמנדיאל כבר היה בן עשרה והתבסס אצלו מבטא אמריקאי, אבל לוציפר היה עדיין רק בן 3 נניח אז המשפחה עברה לאנגליה ובגלל שלוציפר גדל שם אז יש לו מבטא אנגלי. אבל לאלוהים ואמנדיאל נותר המבטא האמריקאי.

*שמתי לב שאני קורא כאן לאלוהים "אלוהים" כי אין לו שם אחר.
בעבר אנשים קיבלו את זה שללוציפר ואמנדיאל פשוט קוראים ככה כי הם אומנם שמות יוצאי דופן, אבל עדיין שמות.
עכשיו עם אלוהים בעיקרון אין את הבעיה הזאת כי כמעט כולם שם יודעים שהוא באמ אלוהים.
זה בעצם רק מוזר עם זה שהוא פגש גם את טריקסי ואלה והן הסתפקו בכך שהציגו אותו בתור אבא של לוציפר. עוד מילא עם טריקסי, אבל מוזר קצת שאלה לא טרחה לשאול איך קוראים לו. אם כי אולי הפגישה שלהם הייתה מאוד קצרה.

ההפרשים של הגילאים לא כזה משנים, כי כולם מלאכים והם חיים לנצח וכ'ו ותמיד אפשר לטעון שהם נראים לפי איך שהם תופסים את עצמן וההפרש בין די בי וודסייד לטום אליס הגיוני ככה או ככה כי אמנדיאל הוא בכול אופן האח הבכור.
התייחסתי להפרש גילאים רק מהבחינה שזה נראה לסובבים שזה סביר שהוא אבא שלהם (למרות שבאמת זה משנה רק לאלה וטריקסי)

זה מזכיר לי שכשלוציפר הציג את אמא שלו (כשהיא הייתה בגוף של שארלוט) אז נראה לי שכולם הניחו שהיא אשתו השניה של אבא שלו ולא אמא ביולוגית שלו.

גם אני, זה היה אולי אחרי שהוא גילה שהוא באמת השטן?
אני בטוח שזה שדן ירה בו היה אחרי שהוא גילה שהוא השטן כי התייחסו לזה בפרק הראשון לחצי עונה הזאת - בשיחה בין דן וקלואי הוא אומר משהו על כך שהוא ירה בלוציפר ואז היא מספרת לו שהיא ניסתה להרעיל את לוציפר אחרי שהיא גילתה.

אני מקווה שמחר יהיה לי מספיק זמן לסיים את העונה, כי אחר כך בחמישי ושישי אני די עסוק ויכול להיות שזה יתעקב לשישי בערב או שבת.

אני לא מבין איך אלוהים הוא לא מורגן פרימן. זה הורס את האמינות של כל העניין.

אגב, כבר סיימו לצלם את עונה 6, והיא צפויה לעלות לשידור עוד השנה. אז לא נצטרך לחכות יותר מדי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למעלה