dilia snake
Well-known member
כי נהיה בצרות קשות אם לא נפתח לו שרשור משלו
פרק ממש טוב!
חשבתי שאחרי שאלוהים יבוא נראה סוף סוף את העיר הכסופה וקצת התבאסתי, אבל חוץ מזה באמת שהיה פרק מעולה.
טום אליס כזה שחקן טוב וגם אהבתי את זה שמשחק את אלוהים.
ארוחת הערב המשפחתית.
בדרך כלל אני חושבת שזה צ'יזי איך שהתיק מתקשר ללוציפר אבל הפעם כול הפרק היה בנוי כ"כ טוב שזה לא היה נורא כ"כ.
השיחה של אלה ודן.
והסוף עם קלואי ולוציפר.
אני ממשיכה עכשיו לפרק 10 כי אחרי זה אני אצטרך לעשות הפסקה עד הערב.
איזה עונש, אני שונאת מחזות זמר(אני חושבת שהרגע הסתבכתי עם חצי פורום אם לא יותר) זה היה ממש מחרפן, כול הפרק היה עמוס במטען ריגשי ואז בום! נאמבר באמצע שהוציא אותי מריכוז ועד שנגמר הכול התפוגג ואני אמורה לחזור להיות מרוכזת אחרי שהתעסקתי במשהו אחר כי לא מעניין אותי לראות אנשים שרים ורוקדים גם אם הכול היה קשור איך שהוא והתאים לעלילה.
הסיפור מסגרת של אלוהים שכנראה מאבד את השליטה על הכוחות שלו מעניין, אבל אני מקווה שזה פרק חד פעמי.
אישה שהורגת את בעלה רק כי הוא שיפוטי? זה הדבר הרעיון הכי טוב לתיק שהם מצאו? אני יודעת שהתיקים שוליים והם רק תירוץ לעלילה אבל ברצינות, הם יכלו לחשוב על משהו קצת יותר רציני.
לוציפר ישן בפיג'מה מסאטן אדום שהוא לבד וערום לגמרי שאבא שלו ישן אצלו?לא שאני מתלוננת.
זהו, אין לי יותר מידי מה לומר חוץ מזה על הפרק, חוץ מזה שלפחות אני יוצאת בתחושה כזאת להפסקה של כמה שעות טובות אז לא בוער לי לרוץ לפרק הבא.
כרגיל זה אחד האנשים הראשונים שרואיינו.אישה שהורגת את בעלה רק כי הוא שיפוטי? זה הדבר הרעיון הכי טוב לתיק שהם מצאו? אני יודעת שהתיקים שוליים והם רק תירוץ לעלילה אבל ברצינות, הם יכלו לחשוב על משהו קצת יותר רציני.
אני לא מאמין שימשיכו עם קטעי השירה וריקודים עוד מעבר לפרק הזה. זה דבר די סטנדרטי שעושים דבר כזה והוא חד פעמי. בין היתר זה השקעה לא רגילה בשביל סדרה כזאת.הסיפור מסגרת של אלוהים שכנראה מאבד את השליטה על הכוחות שלו מעניין, אבל אני מקווה שזה פרק חד פעמי.
חחחחח האמת שלא חשבתי על זה.לוציפר ישן בפיג'מה מסאטן אדום שהוא לבד וערום לגמרי שאבא שלו ישן אצלו?לא שאני מתלוננת.
גם אני לא, זכרתי בקווים כלליים ואת הסוף שאלוהים הופיע.עיצבן אותי שלא זכרתי שום דבר כמעט ממה שקרה בחצי הראשון של העונה
לדעתי מייז היא רק כלי עבור מייקל, ויכול להיות שעדיין לא ראינו את התוכנית הסופית שלו.אבל האם התוכנית שלו באמת הייתה לסדר לה פגישה עם אלוהים?
אני חושבת שלמישהו בהפקה יש בעיות בנישואין, זה מה שאני לוקחת מכול הסיפור הזהכרגיל זה אחד האנשים הראשונים שרואיינו.
מה שיותר מוזר זה שזה שוב בת הזוג של הנרצח. בדיוק כמו בפרק הקודם.
אני לא יודע אם זה אומר שבפרק הבא צריך מיד לחשוד בבת זוג של הנרצח, או ההפך כי לא יכול להיות שזה יהיה פעם שלישית.
לדעתי זה מעניין והם לא יחרגו לגמרי מהשטיקים הרגילים של הסדרה.אבל בטח נראה דרכים אחרות שבה דברים מסתבכים בגלל שאלוהים מאבד שליטה על כוחותיו. אני לא בטוח מה אני חושב על זה שזאת עלילה כל כך פנטסטית.
אני בעד, זה פשע בפני עצמו שהתחת של טום אליס מכוסה כול הזמןאולי אחת הדרכים שיתבטא הכוחות המשובשים של אלוהים זה שהוא יגרום ללוציפר להיות ערום כל הזמן...
כן, רציתי באמת לציין גם את זה.ועוד משהו ששכחתי שדן קלט שהוא היה בקשר רומנטי עם אישתו של אלוהים (ואימא של אמנדיל) היה מושלם, לא זכרתי שדן יצא איתה בתקופה שהיא הייתה אם כול הבריאה(?) ואז באמצע היא חזרה להיות שרלוט.
כן, זה היה קצת משעשע התגובות של כולם לאלוהים והתגובות של לינדה וקלואי היו פשוט מושלמות.משהו אחר שרציתי לציין לגבי פרק 10 זה שאהבתי שקלואי בעיקר כעסה עליו על איך שהוא מתייחס אל לוציפר.
לי זה הרגיש הפעם ממש רנדומלי מי היה הרוצח, זה מרגיש כאילו הם שוברים את הכלים ומחפפים לגמרי עם התיקים.אני יודע שזה ממש לא העיקר של הסדרה, אבל נראה לי שצריך לעשות לפחות קצת יותר מאמץ עם החלק של גילוי מי הרוצח. זה תמיד יהיה אחד האנשים הראשונים שהם מראיינים. לרוב מישהו שבכלל לא חושבים שיכול להיות הרוצח.
אבל זה עבד טוב בחיבור עם כל הקטע של יחסי הורים וילדים.
מייז כמעט הולכת להרוג את אלוהים, אבל כרגיל ברגע האחרון מתחרטת לפני שהיא עושה משהו ממש רע.
אבל אמנדיאל בכל זאת אידיוט שהוא לא קלט שזה רעיון טיפשי לספר לה שאלוהים בר תמותה ואז לתת לה ללכת לחפש אותו.
דווקא זה היה החלק הכי טוב הפרק, של אלוהים נהיה סנילי וכ'ו.אז אלוהים רוצה לפרוש.
אני חושבת שאמנדיל הוא הבחירה הכי מתבקשת, אבל יש לו משפחה משלו אז הוא בטח לא ירצה. אולי זאת התכנית הגדולה של מייקל? הוא ידע שמשהו לא בסדר עם אלוהים והוא מנסה לפגוע בלוציפר כדי להיות אלוהים?אני מנחש שזה אומר שהוא יחפש מישהו שיחליף אותו ויהיה סוג של מאבק כוחות וגם ההפך כי לוציפר ואמנדיאל לא ירצו להיות אלוהים, אבל גם לא ירצו שמייקל יהיה.
היא ואלה היחידות שלא יודעות כרגע את האמת. ואף אחד לא מעיר שללוציפר יש מבטא בריטי ולאבא שלו יש מבטא אמריקאיולרגע בסוף חשבתי שקלואי תספר לטריקסי את האמת על לוציפר ואלוהים וכל זה.
כן, נראה לי שיש כאן תוכנית של מייקל.אני חושבת שאמנדיל הוא הבחירה הכי מתבקשת, אבל יש לו משפחה משלו אז הוא בטח לא ירצה. אולי זאת התכנית הגדולה של מייקל? הוא ידע שמשהו לא בסדר עם אלוהים והוא מנסה לפגוע בלוציפר כדי להיות אלוהים?
מעניין אבל אם הם יחזירו את האחיות שלהם או יראו אחים נוספים.
גם אני חשבתי על כך שזה צריך לגרום להם לחשוב שזה מוזר.היא ואלה היחידות שלא יודעות כרגע את האמת. ואף אחד לא מעיר שללוציפר יש מבטא בריטי ולאבא שלו יש מבטא אמריקאי![]()
אני דווקא די אהבתי את הפרק.הייתי בטוחה שנמשיך מאיפה שהפרק הקודם הפסיק, אבל בסוף קיבלנו פרק שלם לדן מה שדיי הרגיז אותי.
לא ראיתי את הטוויסט בסוף מגיע שהכול נקמה של לוציפר.
חוץ מזה? לא מאוד התלהבתי מהפרק, הייתי מעדיפה שעם פרקים כאלו ארוכים הם יתמקדו בעלילה המרכזית של הסדרה ולא בשטויות של דן.
אני מניח שמטרה טהורה כמו להתעלל קצת בדן יכלה לחבר בינהם.למה מייז שיתפה פעולה עם השטות הזאת? חשבתי שהיא ולוציפר לא מדברים, הם לא חלקו אפילו סצנה אחת לבד עד עכשיו. היא כועסת ופגועה, מה יצא לה מזה?
האמת שאם היו שואלים אותי מה קרה עם חוה בעונה 4 אז הייתי אומר שנראה לי שהיא מתה בסוף. לא שממש זכרתי מה קרה, אבל זכרתי שמייז הייתה פגועה.וגם חווה חזרה, אבל לא כ"כ אהבתי את זה. מבחינת העלילה של מייז זה כנראה חשוב אבל זה קצת הסיח את הדעת ונראה כמעט שטחי לעומת מה שעבר על לינדה.
האמת שגם את זה שיש לה בת לא זכרתי ולא את זה שהיא ביקרה אותה בבית פתוח.אז חזרנו ללינדה והבת שלה ושמחתי שהם עשו את זה.
הבעיה היא ששוב יכלתי לדעת מי הרוצח האמיתי פשוט על ידי כך ששאלתי את עצמי "עם מי הם דיברו בשלב מוקדם של הפרק וזה לא ירגיש מובן מאליו שהוא באמת הרוצח".זה נראה כאילו הם הפעם השקיעו הרבה יותר בעלילה של הרצח בגלל הקשר שלה זה לאדריאנה.
אני חשבתי שאמנדיאל יותר יתנגד מההתחלה לרעיון של להיות אלוהים ולא יראה את זה ככל כך ברור שהוא מתאים לתפקיד.העלילה של אמנדיל עבדה בדיוק כמו שציפיתי כמעט אחד לאחדוהסוף עם לוציפר
.
אני מקווה שאלוהים יחזור, אני ממש אוהבת את השחקן ואת הדינמיקה עם לוציפר ואמנדיל.
והירח דבש הזה בין קלואי ללוציפר הולך להיגמר רע, במיוחד עכשיו שהוא החליט שהוא רוצה להיות אלוהים והוא עדיין לא אמר לה במפורש שהוא אוהב אותה.
לא חשבתי באמת על כך שזה לא ברור איך אדריאנה מצאה את הבית של לינדה. כי אני לא זוכר שלינדה אמרה לה את שם המשפחה שלה.והסוף עם אדריאנה(איך היא מצאה את הבית של לינדה?) היה חמוד. ואני תוהה אם זה לוציפר שמימן את המרפאה של אימא שלה או באמת לינדה.
כן היא די פיצית.בסצנה בגלריה כול מה שיכולתי לחשוב זה על ההבדלי גובה בין טום אליס לרייצ'ל האריס, היא נראית ממש קטנה לידו.
אני מניחה שבכול מקרה כולם(האחרונים שלא יודעים) חושבים שלוציפר מאומץ, אבל גם אם הוא גדל באנגליה זה לא מתיישב(אימצת ילד ואז שלחת אותו לעשור לאנגליה או משהו?) ונראה מוזר. אני חושבת שהפתרון הכי קל זה להגיד שזה חלק מההצגה של לוציפר, אבל היית מצפה ממישהו שיעיר על זה לאלוהים או משהו.כלומר בעיקרון אפשר להסביר את זה שהאבא אמריקאי, אבל לוציפר גדל באנגליה. אבל עדיין מוזר.
(חוץ מזה כמובן יש את כל עניין צבע העור, אבל אני מניח שבכל מקרה חשבו שיש עניין של אימוץ לאור זה שאמנדיאל אחיו)
ההפרשים של הגילאים לא כזה משנים, כי כולם מלאכים והם חיים לנצח וכ'ו ותמיד אפשר לטעון שהם נראים לפי איך שהם תופסים את עצמן וההפרש בין די בי וודסייד לטום אליס הגיוני ככה או ככה כי אמנדיאל הוא בכול אופן האח הבכור.*איכשהו פתאום עכשיו נזכרתי שהשחקן שמשחק את אמנדיאל (די.בי. וודסייד) שיחק בסדרה 24 את הדמות של וויין פאלמר, אחיו של דייויד פאלמר שאותו שיחק דניס הייזברט - שעכשיו משחק את אלוהים, כולמר אביו של די.בי. וודסייד.
מסתבר שבאמת יש בינהם הפרש של 15 שנה.
ואני עכשיו רואה גם שדי.בי. וודסייד מבוגר מטום אליס ב9 שנים.
לוציפר מתאמן בלהיות אלוהיםמעבר לזה כשחושבים על זה אז באמת מרגיש הגיוני שזה הכל היה תחבולה של לוציפר. למשל זה שחברים של דן מאימפרוב בדיוק עוברים במקסיקו בכביש שבו הוא נמצא תקוע זה לחלוטין יותר מידי צירוף מקרים.
בדיעבד שמגלים שלוציפר באמת אחראי לכול אז הפרק מתחבר טוב.אבל זה מתאים ללוציפר לעשות משהו כזה. הוא אפילו הודה שזה עלה לו מעל 5 מיליון דולר.
אני שכחתי מהקטע הזה לגמרי.שחברים של דן מאימפרוב
גם אני, זה היה אולי אחרי שהוא גילה שהוא באמת השטן?גם אהבתי את זה שבסופו של דבר אומנם זה עזר לדן, אבל מבחינת לוציפר זה היה נקמה על כך שדן ירה בו (דרך אגב, אני בכלל לא זוכר את זה).
מצד שני זה מתקשר לזה לאיך שאמנדיאל הגיב שהוא גילה שצ'ארלי בן אדם וזה סוג של נורמלי.לכן כל כך עצוב שהיא בסוף עזבה את חוה ככה.
אני יכול להבין אותה שהיא מפחדת להתאהב ואז לאבד את מי שהיא אוהבת.
לי זה נראה מתאים לדמות שלו, זה כמו שברגע שאלוהים הופיע בפרק 9 ישר הוא לקח אחריות על מה שקרה בתחנת המשטרה.אני חשבתי שאמנדיאל יותר יתנגד מההתחלה לרעיון של להיות אלוהים ולא יראה את זה ככל כך ברור שהוא מתאים לתפקיד.
הדחקתי את זה לגמרי.ונורא מוזר שאז הם היו שוכבים יחד.
אפשר להסביר את זה כי מבטא נראה לי מושפע רק בגילאים שלומדים לדבר. אפילו אפשר להסביר את אמנדיאל עם זה.אני מניחה שבכול מקרה כולם(האחרונים שלא יודעים) חושבים שלוציפר מאומץ, אבל גם אם הוא גדל באנגליה זה לא מתיישב(אימצת ילד ואז שלחת אותו לעשור לאנגליה או משהו?) ונראה מוזר. אני חושבת שהפתרון הכי קל זה להגיד שזה חלק מההצגה של לוציפר, אבל היית מצפה ממישהו שיעיר על זה לאלוהים או משהו.
התייחסתי להפרש גילאים רק מהבחינה שזה נראה לסובבים שזה סביר שהוא אבא שלהם (למרות שבאמת זה משנה רק לאלה וטריקסי)ההפרשים של הגילאים לא כזה משנים, כי כולם מלאכים והם חיים לנצח וכ'ו ותמיד אפשר לטעון שהם נראים לפי איך שהם תופסים את עצמן וההפרש בין די בי וודסייד לטום אליס הגיוני ככה או ככה כי אמנדיאל הוא בכול אופן האח הבכור.
אני בטוח שזה שדן ירה בו היה אחרי שהוא גילה שהוא השטן כי התייחסו לזה בפרק הראשון לחצי עונה הזאת - בשיחה בין דן וקלואי הוא אומר משהו על כך שהוא ירה בלוציפר ואז היא מספרת לו שהיא ניסתה להרעיל את לוציפר אחרי שהיא גילתה.גם אני, זה היה אולי אחרי שהוא גילה שהוא באמת השטן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.