לופה או פיק א בוק

לופה או פיק א בוק

שלום, חזרנו מחופשה ואנו מעוניינים לערוך אלבום תמונות דיגטאלי. רציתי לדעת מה מומלץ יותר לופה או פיק א בוק. במידה ופיק א בוק מומלצת אודה עם מי שעשה בעבר אלבום אצלהם ירשום אותי. יש שם מבצע משתלם שגם החבר הותיק נהנה וגם החדש. אודה לתשובותיכם

kontsy

New member
אהלן!

יצא לי לעשות גם וגם יתרונות פיק-א-בוק
נראה יותר מהודר - במיוחד כריכת הסקיי, אבל גם האחרות. יש גם דף חלבי כזה בהתחלה שמוסיף למראה
לא בטוחה איך זה מתקזז עם המחיר אבל האלבום שלהם גדול יותר
לי התוכנה שלהם יותר נוחה
אפשר להכין גם ספר משמאל לימין, יתרון גדול בשבילי כי הכנתי כמה לקרובים שגרים בחו"ל יתרונות לופה
אפשר לשים תמונה שתהיה כל הכריכה, ולא רק תמונה באמצע כמו בפיק-א-בוק
יש ספר מרובע שזה פורמט חביב אם את רוצה שארשום אותך בפיק-א-בוק אני אשמח, תשלחי לי מסר עם המייל או מה שצריך שם

noadn

New member
גם אני ניסיתי את שניהם...

בעיני התוכנה של לופה נוחה יותר אבל ההדפסה של פיק א בוק היא ללא תחרות :) - הוספתי את האפשרות של 80 אג' לעמוד, אז אני לא יודעת איך זה נראה בלי. אם קריטית לך איכות ההדפסה אז פיק א בוק עדיפים. אם לא, זה לא כל כך משנה... הסיבה שאני חושבת עכשיו לעשות אלבום בלופה בכל זאת היא שיש להם אלבום 30*30 ולפיק א בוק יש רק את הגודל הרגיל. ואני רואה שכבר סידרו לך הרשמה...

mgirl

New member
אני מאוד אוהבת את פיק-א-בוק

לדעתי איכות ההדפסה עדיפה והכריכות נראות יותר איכותיות ומקצועיות. חוץ מזה שכבר נתקלתי בפשלות שעשו בלופה כשתמונות הודפסו הפוכות וכאלה...

newKiticat

New member
מבחינת שימוש בתוכנות

(כיוון שעדיין לא קיבלתי ספר מודפס), אני יכולה רק לדבר על חברה חדשה- אלבוםבום וזומה. ולפחות מבחינת התוכנה- התוכנה של זומה קשה, כבדה לי ולקח לי יחסית הרבה זמן להבין אותה. ודווקא חשבתי שזה דיי פשוט כל הקטע הדיגטלי- כי החוויה הראשונה האמיתית שלי הייתה עם אלבוםבום, ושם התוכנה ממש חביבה, כולל יכולת עריכת תמונה בתוך הפרוייקט עצמו (כלומר, לא צריך לעשות את זה בתוכנה לעריכת תמונות בנפרד מהאלבום).

למעלה