לועזי... אני מנסה

לועזי... אני מנסה

1. רכבת אחרונה ללונדון, בדיוק יוצאת
2. ואני אומר לך עכשיו, יא בן זונה, אני הטוב ביותר שאי פעם היה
3. תני לי לקחת את ידיך ולהוביל את הדרך
4. מהמבט בעייניך אני יכול לנחש שאת בוכה כבר נצח
5. זה קצת מצחיק, ה.. הרגשה הזו בפנים...
6. ליד עץ ליד הנהר יש חור באדמה
7. רופא, רופא, אז אולי תרשום לי משהו...
8. כשאמרתי שאני אוהב אותך, התכוונתי שאוהב אותך לנצח..

ooshi

New member
אוף

7 של pink dont let me get me. 5 עומד לי על קצה הלשון!!!

סאביבית

New member
אני מנסה : 5 , אולי 7

5 זה אלטון ג´ון - your song 7 זה אולי תאומי תופסון = doctor doctor ? 1 אני שרה את השיר אבל אין לי מושג איך קוראים לו או מי שר, מה שלא עוזר הרבה

יופי של שירים !!!

1. last train to london - elo 2.the devil went to georgie - איך קראו להם??? 3. careless whisper - wham 4. wherever i lay my hat - paul young 5. your song - elton john 6. the riddle - nick kershaw 7. doctor doctor - thompson´ twins 8.שמץ אין לי

וואלה...ומדוע טעיתי?

3. כי וואם שרים as i take your hand and lead you to the dance floor... 4. כי פול יאנג שר by the look in your eyes, i can tell youre gonna cry... ו-7 לא לעניין בכלל בסיכום הכולל חיפפתי בגדול, לפיכך אשוב והפעם אתעמק בציטוטים, להבדיל מהפעם הקודמת

trilliane

Well-known member
מנהל
למה? 6 הוא שיר מאד ידוע!

הגעתי מאוחר, אז כבר לא טרחתי לענות... אבל מכל הרשימה (שאת חלקה אני מכירה דיי טוב) זיהיתי רק שני שירים - את אלטון ג´ון, ואת ניק קרשואו... דווקא במקרה של The Riddle זה היה הזיהוי הכי מהיר - אני מכירה את השיר בע"פ... קרה המקרה וזה שיר האייטיז האהוב עלי ביותר, כן כן.
בעיקר בגללו קניתי את האוסף של ניק קרשואו... (זה היה לפני תקופת ה-MP3, אנשים מצאו את עצמם קונים דיסקים אפילו בגלל שיר אחד... אם כי יש שם כמובן עוד כמה שירים שאני אוהבת ומכירה). אפרופו מילות השיר הזה, שנשמעות מטופשות להחריד ונטולות משמעות - יש לך סיבה! מסתבר שהלחן הזה התנגן לניק בראש, והוא כ"כ התלהב והתרגש ממנו שהוא שרבט מילים במהירות, מכל הבא ליד... העיקר שיהיו לו מילים לשיר, כדי שהוא כבר יוכל לשיר את השיר למכריו. אחרי שהוא שר את השיר לחבר´ה, הם (כמובן) מאד התלהבו, וכשהוא אמר להם שהוא מתכוון לחבר מילים מחדש, הם אמרו לו "עזוב שטויות, זה בסדר, תשאיר את זה כמו שזה". השאר היסטוריה... כל זה הוא אמר באיזה צ´ט עם מעריצים באינטרנט (שדווח לי עליו). מישהו שאל על מילות השיר, וניק התחמק, היה לו מאד לא נעים, ובסוף הוא נכנע, סיפר את הסיפור, וחתם ב"תשמעו, אני באמת מצטער, סתם קשקשתי משהו... המילים האלה לא אומרות כלום, אז... תעזבו את זה". דיי מביך אותו היום בדיעבד, מסתבר
.

lighter

New member
3

ניחוש פרוע במיוחד leap of faith של דייויד מה שמו...נו הפליט ביי ואץ´ הזה...יש לו שורה and lead the way ויש לי תחושה חזקה שאומרת שהמשפט הקודם היה let me take ur hand(s?) בכל מקרה... זה הניחוש שלי...

למעלה