לוסיל ממש קטנה....

Linimfin

New member
לוסיל ממש קטנה....

או שהיא הרזתה קצת אבל אחרי שהסתכלתי על התמונות של החמוסים פה בפורום פתאום הבנתי שהיא ממש רזה! היא אוכלת כרגיל את האוכל היבש שלה ובפעם ביום צימוק (היא לא אוהבת שום דבר אחר חוץ מאת האוכל שלה וצימוקים..) אני עדיין נותן לה אוכל לגורי חתולים כי היא ממש אוהבת אותו! אולי אם אני אעבור לאוכל של חתולים גדולים יותר? יש משהו שאפשר לעשות זה יכול להיות מסוכן שהיא כל כך רזה? היא ניאת ומיתנהגת כחמוסה בריאה לחלוטין? אני דואג
....

Linimfin

New member
תמונה עכשוית

של לוסיל כדי שתוכלו לחוות דעה על גודלה...

Sweet Fantasy

New member
וג'וזפיןף זה לא קשור לגודל

זה קשור למשקל היא נראית נורא רזה.

Sweet Fantasy

New member
היא באמת נראית ממש רזה

אוכל של גורי חתולים מכיל יותר שומן וחלבון מאוכל לחתולים בוגרים, לכן הוא טוב יותר לחמוסים רזים (אם כבר) מתי פעם אחרונה שהיא הייתה בבדיקה וטרינרית? ניסית פעם לתת לה שומן של עוף? אני מביאה פעם ב לחמוסים, אבל בגדול אתה יכול לתת לה מנה על בסיס יומי, מופשר או מבושל במים. כמו כן מציעה להתייעץ עם וטרינר ולשקול אותה.

WTR

New member
מוסיפה - יכול להיות שזה פשוט בגלל

שקיץ, גם ולנטינו נראה ככה. מצד שני, נקבות לא נוטות להרזות כמו זכרים, אז זה מעורר דאגה מסויימת. אני הייתי הולכת באמת על בדיקה ויטרינרית מקיפה אצל ויטרינר שאתה סומך עליו.. מחכים לעדכונים

Sweet Fantasy

New member
אבל תראי תתמונה, יש רזה של קיץ

ויש אנורקס
רואים ממש את עמוד השידרה, והבטן מכונסת כזאת, לא יודעת לא נראה לי נורמלי.

WTR

New member
ולנטינו ממש ככה..

אבל כמו שאמרתי, אצל זכרים זה נורמלי.. אצל נקבות לא ממש. לולנטינו גם יש זנב חולדתי בטירררררוף!!!!
שיגיע כבר החורף!
ממש רואים לו את העור של הזנב עצמו.. בלעכס

WTR

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif הזנב של ולנטי ../images/Emo5.gif

WTR

New member
כל עוד זה לא מגיע לגב זה בסדר

אם זה מתפשט לגב - ישר לויטרינר

Linimfin

New member
גם בחורף היא הייתה ככה....

ככה היא נראתה מאז שהיא אצלי... זה לא משהו שקרה לאחרונה.... יכול להיות שיש לה מבנה גוף כזה? בכל מקרה אני אקח אותה לוט'... תודה על העצות. עדכונים בהמשך....

Linimfin

New member
הייתי אצל הוט'

הוא בדק אותה ואמר שהיא ניאת בריאה ומתנהגת כמו חמוסה מאושרת!!!
הוא אמר שאם רני רוצה שהיא תעלה קצת במישקל לתת לה פעם ביום או כף קוטג' או כף טונה או ביצה קשה. שאני אתן לה את זה במשך חודש ואעשה מעקב על המשקל שלה. אבל שבגדול זה רק בשביל שאני אהיה רגוע הוא אמר שזה ניראה שפשוט יש לה מבנה גוף קטן ורזה!!!1

למעלה