לונההההההההה

קרן^

New member
לונההההההההה

מה קורה? איפה את? את לא איתנו כאן מתגעגעות.. קרן,ירח,זמרת,פז* ושירה 2

לונה..

New member
מהההההההההההההה?????????????

ירח הייתההההההה????????????? יוווווו בא לי למות.... וזמרת??? את לא הלכת להופעה????? למה חשבתי שכן? קינאתי בך לאללה... יוווווו פז נשמה אני מתגעגעת..... קרן????????? יווווווווווווווווווו אני מתה עלייך!!!!! לשיר ולתום היפות שלי!!!!!! אני מתה עליכן... (זהו... אני כבר חלק מהמשפוחה..) ובא לי למות!!!!!!!!1 כולכן ביחד ואני פספסתי???????? אוף... הייתי בים.... כרגיל.... והיה לי מה זה כיף... למרות שנראה לי.. שהייתי חופשי נקרעת....חחחחחחחח אוקיי נשמות שלי.. בטח כשתראו את זה אז יהיה בוקר... או צהריים אז רק רציתי לומר שיהיה לכן יום מדהים!!!!!!! ואני אוהבת אתכם המון המון ומאוד מאוד ו..... כבר אי אפשר לתאר... בהמון אהבה (שוב...) לונה-מולי המלעונה (של זמרת)

לונה..

New member
טוב אז חיכיתי.....

וחיכיתי ואף אחת מכן לא באה.... אז התעייפתי... בכל אופן אני מתה עליכן ונא להתקשר מתי שאתן קמות ולא משנה מתי!!!! בעיקר את קרן שבטח תקומי מוקדם ואם תתקשרי אז אני גם אקום מוקדם ויהיה טוב... מי שלא מתקשרת...... לונה ברוגז!!!!!! סתם... לונה לא יכולה להיות ברוגז כי לונה מטורפת עליכןןןןןןןן!! אוהבת המון לונה

קרן^

New member
לונתי ../images/Emo29.gif

קודם כל בוקר אור!
היית חסרה מתוקה שלי.. שיר ותום מוסרות המוווווןןןןןןןןן
לבבות גדולים גדולים גדולים שיר התעקשה שתבואי, עד שהסברתי לה שאת במילואים.....
חחחחח, סתם... היא הבינה בסוף... אבל מאד רצתה שתבואי מתוקה. היה נחמד... היה ג´יה (עוד פעםםםם) בטלויזיה... תסלחו לי מאד.. הסרט הזה מביא דיכאון, אבל הוא יפה, עם סוף טוב
בערך... לונה... דבר חשוב!!!!!
אני לא מעירה אותך!!!!! השתגעת? לא שאני לא רוצה ..... פשוט אני עם הילדות. והן לא יתנו לי לזוז כל כך הן גם ככה כבר קוראות לי..... אומרות לי "תיכנסי לדבר עם אנשים" חחחחח
בקיצור.. הן התמכרו לצ´אט...
בכל אופן, שיהיה לך בוקר נפלא...
גם אם זה ערב... חחחחחחח יאללה אוהבות אותך (שיר, תום וקרן) ד"ש מתום הגדול! (מיי אהזבנד)
קרן

לונה..

New member
תשמעי......

אני מתחילה לחבב את המשפוחה שלך קרן!! איזה אנשים סימפטיים...חחחחחחחחחחחח מתההההה עליייךךךךךךךךךך וגם על big tom.... בכל אופן, בייבה שלי מדהימה.. אני כולי געגועים.. מה אני מתגעגעת.. אני הולכת גם ככה להתקשר עוד שתי דקות.... חחחחחחחח אז שיהיה לך שבת מדהימהההה ו.... בעצם.. אין לי באמת מה לומר.. פשוט הייתי חייבת להגיב.. להגיד איזה מילה.. או שתיים תמסרי לביג תום ד"ש ממני גם... ולעצמך חיבוק ענקיייייייייייי ממולי (של בלו) ומהמלעונה (של זמרת) ד"ש לפרי גם.. אוהבת מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא

למעלה