לונדון...

ligalush

New member
לונדון...

שלום , אני בת 19,לא מתגייסת לצה"ל ואני מתכוונת לעבור ללונדון לעבוד. אני לא יודעת אנגלית ברמה טובה השאלה שלי- איך אני מוצאת עבודה? בארץ מציעים עבודות לסטודנטים לא?? איפה אני מחזקת את האנגלית שלי שם? בקיצור-מה לעשות?!

Woking

New member
תשאלי

עולים חדשים בישראל איך הם מסתדרים כי זה מה שתהיי. בעצם יש הבדל אחד - לעולים חדשים יש עזרה מהמדינה, ואילו את תקבלי גארנישט מיט גארנישט.

ligalush

New member
לכן...

אני שואלת ומבררת לפני שאני עושה את הצעד הזה.. אני לא מצפה לכלך הרבה עזרה מצידם, מה כבר צריכים לעשות בשבילי ברגע שאני ידע את השפה וימצא עבודה?! ואני מאמינה שיש שם למי לפנות-ישראלים,סוכנות יהודית,שגרירות... תנו לי רק מידע..

noa scotland

New member
אל תצפי לעזרה מהישראלים, הסוכנות או

השגרירות (השגרירות???). הסוכנות, תפקידה לעזור למי שעולה לארץ, לא למי שעוזב אותה. הישראלים - הגיעו ללונדון כל אחד מסיבותיו ונסיבותיו שלו. מה, אם תסלחי לי על הבוטות, הם חייבים לך ? והשגרירות? באמת שזה לא תפקידם לעזור לך להשתלב בלונדון, או לשפר את האנגלית שלך, או למצוא עבודה. יש לך אפשרות להרשם ללימודי אנגלית בלונדון. לא ציינת על סמך מה את מתכוונת לעבוד שם (יש דרכון של אחת ממדינות האיחוד?) - בהנחה שאת מדברת על עבודה חוקית. בכל אופן, עם ויזת סטודנט מקבלים גם אישור לעבוד 20 שעות שבועיות. רק שללא שפה זה קצת קשה..

ligalush

New member
טוב אז ככה..!

את ממש לא הבנת אותי נכון ואת סתם מעוותת את הדברים... אני לא מצפה מישראלים שיקחו אותי תחת חסותם ,שימצאו לי עבודה וואלה -הם לא חייבים לי כלום... אבל עם קצת ידע שלהם בנושא אני יכולה לפנות ולקבל ייעוץ-לא נראה לי שיפריע למישהו אני בטוח לא יהיה עליהם לנטל...! בשגרירות יש אנשים שמבינים קצת הרבה -אותם אני גם יכולה לשאול ,ולהתעניין גם כן... אני שמעתי על עבודה בקניונים (מכירת תמונות\ או מוצרים של ים המלח) השאלה למי פונים (בארץ)...יש חברות שמתעסקות בעניין וודאי... בקשר לדרכון יש לי רק ישראלי. אני חושבת שמספיק ויזה...על תקן של תיירת. וברור שאני ילמד קודם את השפה יותר טוב,ואז אלך לעבוד מן הסתם... ואם אפשר תגובות נורמליות מצדכם שיספקו לי תשובות ברורות אני מאוד מאוד אשמח.. תודה! :)

ligalush

New member
תודה "מותק"

עם תגובה כזאת עדיף שתשמרי את הלינקים שלך לעצמך מה את חושבת שאת עושה טובה שאת עונה ככה? תודהההההה(ציניות) אבל אני לא אתקשר כי לא זה מה שרציתייי...כנראה שאף אחד לא הבין אותי פה-מה שנקרא אטימות! גם אם כן את החוויות אני אשמור לעצמי בטח לא לך ולחברים שלך לפורוםם ביי היה נעים

bulllli

New member
דווקא קיבלת תשובות ברורות

הניסוח שלך עשה רושם שאת סומכת על עזרה של המוסדות הרשמיים. ואם זה כך, אז למה לא פנית אליהם מהתחלה? ויזת תיירת לא תספיק כי את תיירת. ויזה כזאת לא תאפשר לך לעבוד מן הסתם. ולגבי הקניונים - תציצי באינפורמציה שיש בארכיון הפורום ובקישור למאמרים שיש בחלקו העליון של הפורום. ואת העצבים שלך תשמרי בבית כי אף אחד לא מכיר אותך ולא מתכוון לריב איתך. אנשים עוזרים כאן ולא מבזבזים את הזמן במריבות עם ילדים. בהצלחה.

BarcaBoy2

New member
פיי איזה מסכנה היא..אבל

זה לא תמיד ככה..הרוב באמת לא מרוויחים הרבה עם בכלל וזה לא שווה תסיכון..תאמיני לי עדיף לך לחפש עבודה בארץ תרוויחי כמעט בטוח יותר ממה שבחול

noa scotland

New member
מצטערת שנתתי לך תשובה לא נורמלית.

ודוקא עשיתי כמיטב יכולתי
ואגב, אולי בסופו של דבר כן תרצי עזרה מהשגרירות....

למעלה