לונדון

jordan bellamy

New member
לונדון

היי אנשים,אין לי מושג אם אתם זוכרים אותי בכלל. יש פה די הרבה חדשים,אז ברוכה הבאה קודם כל. אני ירדן,ואני כבר די וותיקה פה. רק לפני זמן מה חזרתי בלונדון אחרי שהות של חצי שנה. אז בכללי היה ממש כייף,גם קצת קשה אבל כ"כ למדתי מזה. זו עיר יפייפיה,הכל כ"כ עכשווי...ספונטני ומהיר. אז הנה כמה תמונות ...

jordan bellamy

New member
.....

כשחברות שלי מהארץ באו לבקר אותי בכריסמס עשינו כ"כ כייף! והנה אנחנו משתטות בחנות הצעצועים הענקית "המלי'ס". יהיה פה ד-י-ס-ק-ו !

jordan bellamy

New member
..

אני וחברה שלי סיימנו לאכול "אצל הסיני" בקאמדן טאון. ב-3 פאונד אתה מפרק צלחת ענקית עם אוכל סיני טעים שממלא אותך לכל היום +פחית שתייה. שווה אה?

jordan bellamy

New member
.

חח..כשאני מסתכלת על זה עכשיו,זה מצחיק אותי. כן,תמונה מצחיקה איך שאני ככה מסתכלת על הנוף מעל "לונדון ברידג'". אל תצחקו עליי ...

Wii

New member
נחמד

למה היית שמה? ופגשת את מיוז? וברוכה השבה לארץ..

NiKi†a

New member
ירדני ../images/Emo24.gif

הייתי בלונדון פעם אחרונה בגיל 6
לא זכרתי שהיא כזה יפה =] תמנות יפות!

Dug E

New member
אאווו ירדן../images/Emo24.gif

אני זוכר אותך עוד מהתקופה שכתבתי במיוז הייד פארק (לפני 3 שנים בערך). אני לא יודע אם את זוכרת..אבל אני צחר,ידיד של בר

jordan bellamy

New member
חח..U KNOW ME???

יציאה טובה. בטח שאני זוכרת אותך צחר. למה באמת פרשת מפורומיוז?...בודד שם בזמן האחרון. ולשאלה עם פגשתי את מיוז?...וובכן פנים מול פנים -לא. אבל הייתי ב-2 הופעות שלהם בכריסמס 04' (בארלס' קורט)וכמובן שהיה מדהים. אם זה מעניין אתכם אז מבחינת הופעות ראיתי את: "דאוס" "בלונד רדהד" ו"קולדפליי"

jordan bellamy

New member
וואללה?

נההה...אני בספק. יש לי פנים שפשוט כל אחד חושב שאני מוכרת לו. אבל מי יודע... בת כמה את?מאיפה?

jordan bellamy

New member
אז..

אני בת 21,מראשון. ואני בכלל לא מכירה אנשים מחוץ לתחום ראשון+ת"א (דרום-מרכז).

lifahead

New member
:[

אז אני טועה.. יש לך אחות אודודה או משו? עבדת פעם בטאוור רקורדס?

lifahead

New member
מוזר..

יכולתי להשבע שראיתי אותך בטאוור בחיפה כשאיבדתי לחברה שלי את הצעיף.. כמה ביזארי חח

Dug E

New member
למה פרשתי? מהסיבה שאת ציינת../images/Emo3.gif

התחלתם לשעמם אותי:) אז באתי לפה,אמנם הרבה יותר מאוחר אבל באתי.. אחלה שנהנת:) אבל למה קולדפליי?
..רק שלא תלכי לי לגרין דיי
.

למעלה