לונדון

L i l o o S h

New member
לונדון

אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חנויות בגדים/אביזרים/נעליים בלונדון?? אני טסה לשם בחופש הגדול, וזה יעזור אם תעזרו לי..הא? חח יעזור אם תעזרו לי..אל תתייחסו..בכל אופן, תודה!!

AmiTutiT14

New member
איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif וההמלצות שלי!

קודם כל, לכי ל- oxford street. זה רחוב ענק בגודל של 4 שכונות נראה לי, ויש שם כאלה בגדים שווים
והחנויות בפירוט:
יש את "סייבר דוג". זאת לא בדיוק חנות שקונים בה, אבל היא מדהימה! יש שם בגדים מאד מאד מאד מיוחדים. אבל מאד. תתכונני. אני לא בדיוק זוכרת איפה היא נמצאת, אבל היא מאד מפורסמת. תווררי במלון.
next, ברחוב אוקספורד.
כל החנויות שבדרך לשוק פורטובלו (בנוטינג היל). אני יודעת שזה כללי, אבל אין שם הרבה חנויות, וממש בכל חנות, ללא יוצאת מן הכלל, יש כל מיני אביזרים קיצ'יים, בגדים מיוחדים וזולים במיוחד, וגם כן נעליים.
divided, חנות דיי יקרה, אבל שווה במיוחד. גם כן באוקספורד.
נתתי לך קצת שמות של חנויות, כי כמו שאת יודעת, לונדון זאת אחת הערים היותר האופנתיות. מה שעושה אותה לכל כך אופנתית, אלו חנויות הבגדים המאד מוזרות, ולא בגדים רגילים כמו שאת רגילה ללבוש. את תראי, יש שם מלא חנויות שנטי, חנויות מוזרות כמו של חייזרים, חנויות עם כל מיני זהבים כאלה... הכל אופנתי בלונדון. כמו כן, רוב החנויות הן בוטיקים פרטיים. את תסתובבי שם ותראי מה את אוהבת. נתתי לך את שמות החנויות שאני הכי אהבתי. מקווה שתהני
עמית

Daniel MSG

New member
../images/Emo42.gif גם אני טסה בחופש הגדול ללונדו

ן
יאיייייייי אני מזה מחכה לזה

למעלה