לונדון

barbar12341

New member
לונדון

מישהו כאן הציע לי להומיא דרכון חדש. האם זה מבטל את הסירוב לויזה שלי, או שבמסוף בכניסה לארץ כשאני מגיעה לאנגליה רואים שסורבתי ? בכל מקרה אני מגישה עירעור כי בעלי כבר נוסע לשם לעבוד שבוע הבא וזה אמור לשפר את הסיכוי שלי.
אבל עקב כך שאני בהריון נשאר לי בדיוק עוד חודש שאני יכולה לטוס. אני מתכננת להגיע לשם לנצל את החצי שנה של ויזת תייר ולחכות לתשובה של העירעור. אם יתנו מה טוב אם לא נראה מה נעשה.
אז מה אתם אומרים על החלפת הדרכון??? יעזור או לא?

CCNA

New member
טוב אני את שלי רשמתי כבר השאר כבר עניין שלך!!

barbar12341

New member
את העירעור אני שולחת

בכל מקרה, אבל התשובה של העירעור לוקחת עד חצי שנה. ולי אין את הזמן הזה כי אני בהריון ורוצה ללדת בחול ליד בעלי.
אז אני רוצה לקנות כרטיס ומפחדת שלא יתנו לי להיכנס לאנגליה.
אני לא עוברת על החוק אני לא מתכוונת לעבוד שם אני אהיה על ויזת תייר ואחכה בסבלנות לתשובה.
השאלה אם אני אחליף דרכון יעזור לי או לא?
מישהו כבר עשה את זה?

בדקת את הזכאות שלך לטיפולי הריון?

אם את עומדת ללדת; תבדקי קודם כל מה מגיע לך כתיירת מבחינת שרותי בריאות. אני מניח שכתיירת תידרשי לשלם על הלידה באופן פרטי וזה יכול להגיע לסכומים די גבוהים.

בקר12

New member
למה שהבעל שלך לא יהיה לצידך? את הולכת

ומסתבכת וגם לו יש אחריות לעניין. זה הילד שלו - לא?
בסוף תיאלצי להישאר בארץ או להיות מגורשת לארץ עם התינוק.
תחשבי קצת לפני שאת עושה שטויות.

מישמש1

New member
לא כדאי

ברור לך שיש להם יותר פרטים עליך במערכת מאשר מס' דרכון, כן?

מבינה את הרצון שלך להיות ליד בעלך בתקופה כזו. לא יודעת למה דחו לך את הויזה אבל זה מה שקרה, ואם יש לכם תכניות לגור בבריטניה לאורך זמן, לא כדאי לעשות מעשים שיקלקלו את התכניות האלה. אני מקווה שאת מבינה שאם תגיעי כתיירת ויעלו עליך בהגירה, תגורשי חזרה לישראל והסיכויים שלך לזכות בערעור אפסיים.

ממליצה לך להתייעץ עם מישהו שמבין בחוקי ההגירה של בריטניה ויוכל לעזור לך יותר טוב מכל אחד כאן בפורום.

למעלה