לונדון

shon100000

New member
אתה חולה נפש?!

"כן אבל עכשיו יותר זול שם מאשר בקיץ"...זו היתה התשובה ל pgprince שאמר שלונדון יקרה בטירוף. אתה שאלת אם אני נוסע לשם וחשבתי שאתה מתכוון ללונדון ולא להמלצה שלי בשבילך על העיר פראג בחורף. ואם אתה כותב בפורום הזה היית צריך לדעת שכבר הייתי בפראג בקיץ (משהו בזיכרון שלך לא בסדר..?) אבל אתה כרגיל רק אוהב להתווכח,אז עשה לי טובה ואל תפנה אליי כי אין לי כוח לזיוני השכל שלך.

kolin

New member
אמרת כן בינואר

בסה"כ חשבתי שאתה נוסע בינואר לפראג

kolin

New member
אני חייב

להודות שבגילך כבר יש לך פה מאוד מלוכלך, מעניין איך זה ישתפר עם השנים. גם אם משהו מעיק לך אתה לא חייב לנבל את הפה.

shon100000

New member
אין לי פה מלוכלך

אני דווקא נמנע מלקלל אך מתי שכבר עוברים את הגבול זה פשוט נדרש ואתה באופן בלתי מובן די אוהב להתווכח איתי...

AeroSlash

New member
אם יש פה אנשים ששמים זין על תרבות הדיון

אותם האנשים מקבלים את האזהרות שלהם ונחסמים במקרה הצורך. אל תהיה אחד מהם.

blake708

New member
../images/Emo51.gif על התמונות, שון

(אם זה לא סוד לדבר עליהן...). לונדון נראית טוב, וזכורה לי טוב מביקוריי שם בעבר הרחוק. אם העיר הזו הייתה קצת יותר שמשית, קצת, הייתי מחבב אותה הרבה יותר ( אני רק זוכר שהיה יום מעונן וגשום, כשהייתי שם באמצע יולי, לפני כמה שנים). הייתי רוצה לטוס שם בתקופות החגים, כמו שאמרת, אבל מאחר ובגילי אין מזומנים שזורמים חופשי, הייתי מעדיף לחסוך לארה"ב.

shon100000

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

שמח שנהנת מהתמונות. כן,רוב הזמן לונדון דיי אפורה אבל לפי מה שהבנתי בקיץ מתחיל להיות שם חם,בקיץ האחרון אפילו הראו תמונות של בריטים מתרעננים מהמים במזרקות של כיכר טראפלגר :) אבל המזג אויר שם זה כמובן עניין של מזל... אני באופן אישי מחבב יותר את אירופה מאשר את אמריקה ובייחוד את בריטניה.הייתי רוצה לעשות טיול נוסף ללונדון ובדרך לבקר גם בחלקים אחרים של אנגליה ובסקוטלנד. מאחל לך שתצליח להגיע לאמריקה כמה שיותר מהר

AeroSlash

New member
תודה על כך שחלקת חוויות...

ועוררת רגש קנאה עזה
באמת תודה, שון.. אני אישית אם הייתי נוסעת ללונדון ומקבלת לפחות כמה פעמים מבול רציני, הייתי מתבאסת, אבל זה כי אני בן אדם חורפי בצורה מוקצנת :) בכל אופן, התמונות מדהימות, עברה בי סוג של צמרמורת כשראיתי אותן, ונשמתי נעתקה. אני גם רוצה

Helio

New member
יפה מאוד shon ! גם אני מתגעגע- הייתי בקיץ

פארקים בלומדון- סוף הדרך. נימוס של התושבים המקומיים- מעל ומעבר לכל הציפיות.וכמובן יש תחבורה ציבורית מפותחת-מטרו!!!!!!! מוזיונים מרכזיים- חינם. פאבים וברים- בלי עישון מעצבן ועוד ועוד ועוד.....בעצם הבעיה היחידה-זה חופש יקר, אבל זה עדיין רחוק מלמשל קופנהגן. טיפות גשם בדצמבר- לא נורא. בעיה - זה יותר מדיי טיפות גשם בקיץ,שמיים בצבע אפור כהה ולא חם בכלל. מעניין כמה עולה טיסה ללונדון בחורף?

shon100000

New member
צודק..:)

הפארקים שם סוף הדרך ובמיוחד ההייד פארק... הנימוס של התושבים הוא באמת מדהים ואני מאוד תגעגע לזה.לתרבות הדיבור,לסוריי שלהם בכל פעם שרק מתקרבים אלייך,לעזרה ולנחמדות של האנשים,לשקט בכביש (אולי שמעתי רק 2 צפירות בכל הזמן שהייתי שם!!!)לשקט בחנויות ללא התנפלות המונית מרגיזה ומעיקה וגם לתור לשלם שלמרות שיש בו 30 אנשים לוקח רק 2 דקות להגיע לקופה. התחבורה הציבורית המפותחת זה בכלל נהדר ובמיוחד הטיוב.גם הכרטיס היומי/3 ימים מעולה.הבנתי שגם יש משהו לשבוע.. והפאבים והבארים זה בכלל ה-דבר של לונדון עם כוס גדולה במיוחד של בירה ואווירה. כן, זה באמת יקר מאוד אבל כל כך שווה את החוויה.. הטיפות גשם באמת לא היו נוראיות,בכלל היה לנו מזג אוויר נהדר. אבא שלי היה שם בחודש יולי וכשהגיע ירד מבול,רק יום אחד היה שם נעים עם שמש (עניין של מזל..) טיסה לבד עלתה 500$ אבל אנחנו לקחנו חבילה כולל מלון ויצא יותר משתלם. היית במשחק שם?

Helio

New member
אתה מדבר על כדורגל? לא,לא הייתי

אני לא כזה חובב של המשחק- מסתכל רק אליפויות אירופה ועולם. אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות גם באיצטדיון ולצעוק בכל הכוח. לא היתי גם בעוד אטרקציות מקומיות כמו מחזמר, גן-חיות,canary worth (לא טעיתי בשם?) ,לראות משחק טניס בוימבלדון,להאכיל אווזים בקנסינגטון גרדנס ועוד ועוד ועוד. מה להגיד- הייתי שם רק כמה ימים וצריך לדעתי שבועיים לפחות רק כדי לחוש את האוירה, לעשות הכל באיזי ולהנות באמת. אולי מתישהו בפעם הבאה...

shon100000

New member
כן,התכוונתי לכדורגל..

מסכים איתך מאוד לגבי הזמן.הייתי שבוע וגם לא הספקתי מלא דברים. בגלל זה אני רוצה מאוד לטוס לשם שוב,גם אולי מתישהו... התככונתי ל Canary Wharf בדוקלנדס.גם אני לא לצערי לא הגעתי לשם... אין מה להגיד,לונדון עיר גדולה עם הרבה מאוד דברים לראות :)

למעלה