לונדון?

o0Invisible0o

New member
לונדון?

כתבתי הודעה סופר ארוכה ואז הכל נמחק לי בגלל בק ספייס!!!!!!!!!
בא לי לבכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. אעהאעההההה.
טוב, עוד פעם.
ישנתי אצל אחותי ובעלה, הם נהדרים והלוואי עלי זוגיות כזו יום אחד. ממש. הם מדהימים. הדירה שלהם חמודה, יחסית ממש ממש מרכזית, בשכונה שקטה, יפה וצעירה והעיצוב של הדירה כמובן מהמם. והם היו קצת כמו אמא ואבא בקטע טוב, שבישלו לנו, דאגו לנו וכו' אבל גם יצאו איתנו כל ערב..

ה-pub quiz שכתבתי עליו בפייסבוק היה מעולה ואני ממליצה לכל מי שמגיע ללונדון לנסות ללכת לאחד, זה היה ערב מבדר ומרתק ולמרות שהפסדנו קשות זכינו בבקבוק יין, אבל באמת שזה היה אחד הערבים המצחיקים!! כדאי ללכת עם לפחות בריטי אחד בשביל שיהיה איזשהו סיכוי, אבל גם ללכת בשביל להפסיד זה אחלה.
הלכנו לוויקד. היה מושלם. בלי ספוילרים רק אומר שהסוף היה שונה ממה שחשבתי!!
כ"כ הופתעתי! ובכלל, התרגשתי כל כך מזה שהלכנו להצגה שבכיתי ב-10 דקות הראשונות של ההצגה רצוף.

וזו הייתה ההצגה הכי גדולה מבחינת קהל שהייתי בה? אולי ההיא שראיתי בברודווי גם הייתה בסדר גודל כזה אבל נוהלה יותר טוב? לא יודעת. עלובי החיים בלונדון הייתה ללא ספק הרבה יותר קטנה. בכל מקרה, המיקום שלנו לא היה משהו, תוהה מה היה עדיף- מחיר מלא וכאב גדול בכיס או חצי מחיר ולקנות באותו היום או כמו שעשינו- כרטיס זול מראש, מיקום מבאס? עד עכשיו להכל הלכתי בחצי מחיר באותו יום והיה ממש ממש סבבה, מצד שני, כשרציתי ללכת ככה לוויקד ב2010 בברודווי הם לא מכרו אליה כרטיסים בחצי מחיר בכלל..
לא יודעת.
בכל מקרה, היה נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. לא בטוחה כמה בעלה של אחותי נהנה אבל הוא הבטיח שכן ושהוא ממש לא סבל אז נצטרך להאמין לו.

אני וחני הלכנו לאלטרנטיב לונדון בהמלצת דפי והיה נהדר! שילוב מושלם של היסטוריה ואומנות רחוב, ממליצה בחום לכולם. זה גם באיזור האהוב עלי- בריק ליין. והמדריך גם הראה והסביר לנו על גבולות city of london אז בכלל הייתי בעננים ומהנקודה שנגמר הסיור הבנתי איפה לחפש את הסמל של סיטי אוף לונדון סופסוף ופתאום הוא צץ בכל מקום! וצילמתי בכל חור! והוו!
גם למדתי הטיול שכל השנים האלה טעיתי ומה שחשבתי שהוא גשר לונדון בכלל היה Tower Bridge! (שניהם אגב בבעלות סיטי אוף לונדון..)
עוד בבריק ליין- שוק וינטג' של סופ"ש שהיה ממש מוצלח! קניתי ג'ינס ליוויס קצר, משקפי שמש, מתנות להורים וכו'..היה ממש מוצלח! גם הלכתי לקמדן פאסאג' (לא לבלבל עם שוק קמדן! זה משהו אחר לגמרי!) בהמלצת אחותי והיה נהדר! ממש שוק קטן, מקומי ושווה ביותר.
[הייתי גם בקמדן הרגיל והיה נחמד ביותר אבל זה היה ליטרלי ביקור שלישי ב-4 שנים אז לא מלהיב].
רציתי ללכת למוזיאון שרלוק אבל לא יכולתי בבוקר כי זה התנגש עם הסיור של אלטרנטיב לונדון, אז הלכנו אחה"צ והיה תור הרבה יותר מדי ארוך אז וויתרנו (ביקור הבא?) ונפגשתי עם רמי שאני מכירה מטוויטר (ומהפאנדום של ליזי בנט), היא הייתה נחמדה, אנחנו לא הולכות להיות BFFS אבל בשביל שעתיים בפארק היה מגניב ואני שמחה שנפגשנו!
הלכתי גם לForbidden Planet בהמלצת כל האינטרנט כולו ושקעתי שם שעות לבד. בסופו של דבר הבנתי שאני ענייה מדי בשביל כל הדברים שאני רוצה (ספר שלם, עצום ומדהים על האומנות מאחורי פרוזן, למשל..) ובסוף קניתי רק קומיקס של ד"ר הוריבל, שזה גם טוב, כי רציתי אותו מלא זמן

הלכתי עם אחותי ובעלה לטפס והיה נהדר. קצת מתחרטת שלא לקחתי את הנעליים שלי מהארץ וחשבתי לתומי שלשכור שם יהיה מספיק טוב (never again!) אבל היה מגניב, יש שם מיליון קומות (4 אבל עם מפלסים בגבהים שונים..) משחקי דירוג מעניינים שהלוואי ויישמו בקיר טיפוס שלנו בארץ, סגנונות טיפוס שונים (תקרה, שיפוע שלילי, חיובי, ישר, טרוורס עגול, טרוורס ישר ועוד ועוד...) וחרא אווירה. חח. הבריטים צנונים קרירים ושקטים, לקח לי מלא זמן למצוא אנשים לדבר איתם ושיסבירו לי קצת מה באמת הולך (למשל במשחקי דירוג..) אבל הצלחתי להחזיק את אחותי ובעלה שם שעתיים, ללמד אותם המון ולהרוג לעצמי את הידיים, כראוי. היה כיף ממש! (והדירוגים, למרות המשחקים, די דומים לארץ..עבדתי על וי3 שם..וי1 סגרתי בקלות ו-וי2 היו ככה-ככה(.

מה עוד? אני וחני הלכנו לויקטוריה ואלברט ויש שם חלק שלם חדש- disobedient objects שמציג פריטים של "אומנות זולה" או "אומנות רחוב" שחותרים תחת השלטון- שלטי מחאות, טי שירטס של תנועות היסטוריות שהתנגדו לשלטון וכו' וכו'..מכל העולם, סוריה, רוסיה, ארה"ב..הכל. וזו תערוכה מתעדכנת. ממליצה בחום- זה חינמי, זה אחר, זה חדש וזה דינמי. בכל התחושה, התערוכה הזו כ"כ שונה משאר המוזיאון שזה לכשעצמו חוויה (חדר שחור, מוזיקה רועשת, צבעוניות וכאוס מאורגן).
בשאר המוזיאון השתקענו במחלקת האופנה (כרגיל...), הקרמיקה וקצת הזכוכית, שגם שם היו המון שינויים מהפעם האחרונה שהייתי.
הלכנו גם למוזיאון natural history שטרם ביקרתי בו אבל היו יותר מדי תורים, מעט מדי אוויר, כך שאת הדינוזאורים לא ראיתי הפעם.. אבל לא נורא.
היינו באיזור האדום (נראה לי שהוא מוגדר earth?) והיה מוצלח ומרתק פשוט צפוף מדי, ככה שדי מהר וויתרנו.

הלכתי עם אחותי ובעלה גם לתערוכה זמנית של ז'אן פול גוטייה והיה כ"כ הרבה יותר טוב ממה שכולנו ציפינו! ואוו!! גם מבחינת עיצוב התערוכה, בחירת הנושאים ובחירת הבגדים וגם מבחינת הבגדים (והתמונות והציורים) עצמם. היה סוג של מושלם! אה והכי הזוי היה שלבובות שלבשו את הבגדים (מאניקנס) היו פנים בהקרנה- כאילו, הקרינו להם פנים אנושיות שדיברו וחיברו להם רמקולים אז..הייתה תחושה הזויה וסוריאליסטית שהן חיות, נושמות ומדברות..זה..היה..אמממ...מעניין.
אה וגם, פעם ראשונה שהייתי באיזור הזה שנקרא בארביקן (גם בבעלות סיטי אוף לונדון!!!) והוא מהמם ומעניין ויש שם מלא תערוכות מעניינות, גם ניו מדיה וכאלה..

טוב, לא זוכרת עוד וההודעה נמחקה לי שוב (למזלי הפעם עשיתי העתק-הדבק כל כמה שניות ועכשיו פשוט עברתי לכתוב בוורד..
).

רננה, אם את רוצה פרטי תכלס וכתובות וכו' תגידי ואשלח לך בשמחה!

RenanaD

New member
חחחח מה יהיה עם הבקספייס?

יאאאא איזה כיף לך! נשמע שהיה לכן אדיר וממש נהניתן

כמובן שאני רוצה פרטים וכתובות
אבל מינוס כל ענייני האמנות, אני לא כזה בעניין וחברה שלי אפילו פחות ממני
מניחה שזה הולך להיות בעיקר טיול תיירים סטנדרטי, בתקווה לדברים מיוחדים נוספים שאתן תדעו לספר עליהם וששאר העולם לא מכיר
בכל זאת, הפעם הראשונה של שתינו שם...
אנחנו בונות כרגע על אמצע ספטמבר, בשבוע של ה-14/9, ראשון עד חמישי. לא הייתי לידה כשהיא בדקה, אבל חברה שלי אומרת שזול יותר להזמין כרטיסי טיסה ומקומות במלון בנפרד, כי העאלק דילים יקרים ממש. ואני בכלל בונה על הרעיון של דפי... בקיצור, אנא שתפו טיפים

o0Invisible0o

New member
אממ...

נראה לי תלכי אז עם העניין של דפי. אני אף פעם לא ישנה במלונות כשאני לא עם המשפחה, אז בכל הביקורים הקודמים שלי בלונדון הייתי בהוסטלים זולים בטירוף (עם הדס שילמנו איזה 10 פאונד ללילה? משהו מגוחך..אח"כ שילמתי קצת יותר על מיקום ובכל זאת תנאים טיפה יותר טובים..משהו כמו 20 יורו ללילה, לא יודעת כמה בפאונד..).
עוד אופציה, אם אתן לא רוצות חדר משותף וכאלה זה airbnb. מלונות אני ממש לא יודעת.
בכל מקרה שיהיה קרוב לתחנת tube, באיזורים 1 או 2 לא יותר רחוק! ואם את רוצה ממש שכונות וזה, תגידי ואברר לך דרך אחותי/מה שאני יודעת.
&nbsp
סטנדרטי:
החלפת משמר במלון בקינגאהם.
פיקניק בהייד פארק יכול להיות נחמד.
סיור רגלי של ביג בן+ לונדון איי (אני אישית לא ממליצה לעלות כי יקר, עמוס, תורים ארוכים..ובכללי לא נראה לי שווה את זה, אבל לשיקולך).
כיכר טרפלגר ושם יש את national gallery שזה בחינם ויש שם יצירות מדהימות, עם זאת..אומנות קלאסית אז לשיקולך. אבל אתן יכולות פשוט להכנס ולראות אם מתאים לכן כי חינםםםםםםםםם.
בנוסף, Portrait gallery שטרם הייתי אבל אחותי אומרת שמדהים. גם אני טיילתי עם חברה שפחות בקטע של מוזיאונים, אם הייתי לבד כשעברנו בכיכר לגמרי הייתי נכנסת. נראה לי שגם בחינם, לא בטוחה.
[אגב, הייתי מסדרת את היום ככה- כיכר טרפלגר> גשר hungerford> הולכת לצד התמזה דרך לונדון איי, סאות' בנק וכו'..> חוצה דרך גשר ווסטמיסטר לביג בן.
מוזיאון מאדם טוסו אם את בקטע, זה על אותו הרחוב של מוזיאון שרלוק, חנות ביטלס ועוד (רחוב בייקר).
אגב ביטלס, אם את בעניין אפשר ללכת לאבי רואד, למעבר חצייה ואולפן הקלטות, אני והדס בזמנו ממש שועשענו שם.
כמובן שוק קמדן הרגיל (זו תחנה camden town ברכבת, את יוצאת ואת לא יכולה לפספס את נהרות האנשים..).
נוטינג היל איזור חביב עם בתים יפים, אני אובססיבית לסרט אבל אם לא הייתי, לא יודעת אם הייתי טורחת.
[אה כן, לגמרי במקרה כשחיכינו לאוטובוס אחרי וויקד עמדנו ליד הריץ', ופתאום פשוט ראיתי את הסצינה מהסרט לנגד עיני אז התחלתי לצלם תמונות באיכות ממש גרועה בפלאפון בהתלהבות..אבל זו אני
]
&nbsp
אם את ממש בקטע של הארי פוטר אז לכי לסיור סטודיו, אני וויתרתי כי לא הייתה לי שותפה, כי זה יקר ממש וכי זה ארוך.
&nbsp
אני חושבת, באמת, שגם אם אתן לא בקטע של אומנות, האלטרנטיב לונדון שווה בדיקה...שוב, השותפה לטיול לא בקטע של אומנות והיא ממש נהנתה! זה היסטוריה וגרפיטי וסיפורים מעולים ע"י מדריכים צעירים שחייבים להיות מעולים, כי אם את לא מרוצה את לא משלמת להם והם לא מרוויחים כלום...
&nbsp
אה ומבחינת מוזיאונים לכי לnatural history ו- science. הם מעולים ותפורים עליך והם חינמים. ויקטוריה ואלברט מדהים בעיני אבל אם אתן לא בקטע אז לא בכוח..

&nbsp
מה עוד? כיכר פיקדילי ורחוב אוקספורד. שופינג בפריימרק כמובן. אם אתן בקטע של גיקיות ממש ממליצה לבדוק את forbidden planet, חנות מדהימה גם אם רק מסתכלים (כבר אמרתי שביליתי שעות?) זה על רחוב shaftsbury וכל האיזור שם מגניב (חנויות מוזיקה מטורפות, ספרים, תקליטים וכו'..) ברחוב regent שהוא גם ליד (מחובר לאוקספורד) יש חנות צעצועים עצומה Hamleys, אחרי שהייתי בחנות הצעצועים של שוורץ' בניו יורק שום דבר לא משתווה, אבל היא לא רעה בכלל..ואיזה 5 או 6 קומות??
אם את בקטע של קאפקייק (לא יודעת מבחינת כשרות אה וגם גלוטן, אז לא? אבל humming bird גם באיזור ומומלצת בחום..הלכתי לבד והיה מעולה!)
&nbsp
אם את בקטע של שייקספיר, היצ'קוק וכו' אז The Globe זה המקום ללכת אליו, יש הצגות יום ב5 פאונד!! התנאי הוא צפייה בעמידה אבל נראה לי שזה שווה את זה.. (לא הלכתי כי לא תכננו מספיק מראשששש....אעהאה ביקור הבא!) ואפשר להכנס ולראות בחינם או לקחת סיור בתשלום שזה איזה 12 פאונד? צריך לבדוק באתר, אבל משהו כזה.
&nbsp
כמובן tower bridge ו- tower of london, לא לבלבל עם גשר לונדון המכוער שנמצא ממש ליד.
&nbsp
מה עוד? כל מה שאמרתי למעלה [brick lane, camden passage, barbican...]
&nbsp
אה וקצת פרקטיות-
אז אני אוהבת לקנות חזיות בtezenis למרות שפריימרק יותר זול, אני אוהבת את האיכות שלהם והמחיר גם זול..(קניתי 2 ב10 פאונד...בפריימרק את קונה אחת ב2 פאונד...אין סוף לכמה זול אפשר למצוא!)
תחתונים בפריימרק (גם פיג'מותתתתת!!!)
בגדים בשווקי וינטג' (אבל אני יודעת שזו רק אני פה בפורום) אבל יש H&M, פוראבר 21 וכמובן פריימרק...אם את בקטע של יקר יותר אז טופ שופ גם מציע יותר מבחר מאשר בארץ וגם מחירים יותר סבירים מאשר בארץ (אבל בארץ הם ממש מחוץ לפרופורציה עם ג'ינסים ב400 ש"ח במינימום..)
איפור- superdrug.
מילה על הרשת הזו: יש שם מותגי איפור מוכרים ומותגים מקומיים שנחשבים זולים, אם את בקטע של איפור שווה לעשות בירור לפני. אני מאוהבת בצלליות של sleek, הן זולות, הצבעים מדהימים, הן פיגמנטיות ונראות, מרגישות ומתנהגות כמו צלליות איכותיות.
הפריימר של MUA מעולה.
זה מה שאני ידעתי ובדקתי. קניתי לאחותי גלוס של מייבלין שהוא גם מעולה והיא ממש מרוצה.
ואם את ממש רוצה להיות פרקטית אז כל המותגים שנמכרים גם בארץ כקרמים לפנים ולשיער, מסירי איפור, דאודורנטים וכו' נמכרים גם שם בהרבה יותר זול (הדאודורנט ניוואה שלי, שעולה בארץ במבצע טוב 25 ש"ח, עלה שם פאונד אחד בודד...)
אז שווה לבדוק.
&nbsp
וואי יצא מפלצתי, אבל תפסת אותי ממש כשחזרתי והכל טרי בראש אז..

&nbsp

RenanaD

New member
וואי! את אדירה, תודה!

שתהיי בעניין שעוד בבוקר עשיתי העתק-הדבק לכל ההודעה שלך, כמו שהיא, ושלחתי במייל לחברה
(אבל לא היה לי זמן להגיב)
בקיצור, מעולה, תודה רבה! את בהחלט עושה לנו סדר בראש ותכנית לרגליים חחחחח ואם עולה לך עוד משהו, חלקי בכיף

limors2

Well-known member
אוי, וויקד

את הספוילר ראיתי והתרגשתי ממש בבית, בגרסה מצולמת שמצאתי באינטרנט. זה היה כ"כ טוב!!
&nbsp
והתרגשתי בטירוף כשראיתי בלונדון, בכיתי מלא גם בהתחלה וגם אחרי דפיינג גרביטי

o0Invisible0o

New member
!

תאמיני לי, אני לא יודעת איך לא בכיתי בדפייניג גרביטי..אבל התרגשתי ממש, ראיתי את הקליפ לפני אבל לראות אותה מתרוממת בלייב זה..מדהים! ואוו.

והייתי בטוחה שאבכה בFor Good אבל כ"כ חרשתי עליו לפני ש..לא. הרסתי לעצמי.

&nbsp
יואו את חייבת לעזור לי בהודעות פייס או משהו למצוא גרסא מצולמת טובה של וויקד..הורדתי אחת והיא..ממש איכות מזוויעה.

איזה כיף!
נשמע שממש נהנת. ועוד וויקד! כיף שהיה לך את אחותך ובעלה להיות איתם ובטח זה ממש הקל עליך את כל העניין.

מתישהו... ביום מן הימים... אני אטוס לשם ואחזור להודעות האלה לעשות notes. אני מקווה. :|

o0Invisible0o

New member
ברור שתטוס!

למה לא??
כן, אחותי ובעלה היו נוחים ואפשרו לי לחוות את לונדון קצת אחרת, וגם לינה בחינם וכאלה..

&nbsp
&nbsp

מממ
יכולות להיות הרבה סיבות למה לא, אבל כן, אני מקווה.... רק היום אמא שלי התקשרה אליי מארה"ב מתלבטת לאיזו הצגה בברודווי לקנות כרטיס
(היא התלבטה בין מאמא מיה, שיקגו ו.... וויקד. איכשהו בסוף היא קנתה סינדרלה, שדווקא אני לא מכיר)

o0Invisible0o

New member
נו. אני לא מבינה למה לא.

זו לא הוצאה כלכלית עצומה, במיוחד בגיל 20+ וכשאתה עוד גר בבית, כך שכל מה שאתה מרוויח אתה יכול לחסוך...
ולא סיפור לטוס לבד/למצוא עם מי ללכת.
&nbsp
אעהאעה למה לא שכנעת את אמא שלך לראות וויקד?? היא הייתה כ"כ נהנית!! מה סינדרלה?? אני גם לא מכירה, זה לא סימן טוב.

זהו, ההצגה הבאה שלי היא מבחינה ריאלית לונדון, אז בוק אוף מורמן..אבל אם ניו יורק אז if\then כי אני באובססיית עדינה קשה בימים אלו.
[אבל גם כי מבחינה קונספטואלית לראות משחקי זמנים/עתיד חלופי בהצגה נראה לי מרתק]
&nbsp

אני לא מאלה
שמסוגלים לטוס לבד ופשוט להסתדר. זה בעיה.... וגם לא בטוח שכיף.
מהצד השני, מעטים האנשים שבכנות הייתי רוצה לנסוע איתם (והיו רוצים איתי, מן הסתם).
ממ זאת כנראה הבעיה העיקרית..... פשוט לא נתפס ריאלי כל הסיפור.

חחחח א' היה מוזר לי שאמא שלי תראה וויקד לפניי

ב' השלושת אופציות שהיא הביאה לי נראו סבבה, והיא בד"כ פחות מתחברת למכשפות/יצורים וכאלה. אז לא רציתי להתערב, שתבחר מה שבא לה (ות'כלס היא שמעה על וויקד מספיק מאחותי שראתה ויודעת שאנחנו אוהבים).
בסוף היא אמרה שהמליצו לה על סינדרלה... אבל דיברתי איתה היום והיא אמרה שהיא ממש נהנתה, אז סבבה!

ההצגה של אידינה נראת נחמדה כזאת, אני שומע מהפסקול מדיי פעם. לא באמת יודע מה הרעיון של ההצגה חוץ מזה שאני מאוד מתחבר לשיר (וזה דיי מוטיב שחוזר על עצמו) What If? חחח זה כ"כ אני.

Rachel47

New member
אחרי שחפרתי על וויקד לפני שקנינו את הכרטיסים

חברה של אמא שלי אמרה לה "אהה כן שאלתי את הסוכן של הכרטיסים על ההצגה הזו שהיא אמרה והוא המליץ מאוד"
סליחה!!!!!!!!! המלצה שלי (ושל כל האנשים שאני מכירה) זה לא מספיק
חוצפנית

אבל מזל שבאמת אין אפשרות למצוא שום סיבה בעולם לא ללכת לזה

&nbsp
ואם אתה לא מצליח לחשוב על מישהו שיסע איתך
מה עם לסוע עם בן משפחה?
אני אישית מאוד אוהבת מגיל ממש צעיר לסוע עם אמא שלי
כשאנחנו כל המשפחה זה גם ניכר שאני בעיקר איתה אנחנו ממש מסתדרות וממש מתואמות ורוב הפעמים גם הדברים שהיא רוצה שהם מעצבנים מסתדרים מבחינתי
ובשנים האחרונות מידי פעם אנחנו נוסעות עם חברה שלה, שהיא במקרה גם סוכנת נסיעות אז כל הארגונים של הטיול גם דרכה שזה מאוד נוח..בפעם הראשונה חששתי לטוס איתה אבל היה ממש נהדר ואנחנו נורא באותו ראש
בכל מקרה...זה הכל עניין של למצוא מישהו שאתה מסתדר איתו מספיק כדי להעביר כמה ימים בלונדון (לדוגמא..)
לא מדובר כאן בהייק של 4 חודשים במרכז אמריקה
שם זו באמת מחוייבות יותר גדולה, בד"כ זה אמצע שומקום..וצריך מידה יותר גדולה של קרבה (לא תמיד, הרבה מוצאים פרטנרים בפורומים ובלמטייל..וזה מסתדר להם) מצד שני בטיולים האלה תמיד יש פרידות של פרטנרים ומציאת חדשים
נניח פחות סביר שתמצא איזה ישראלי להצמד אליו בלונדון אם לא תקבע את זה מראש
אבל אני באמת חושבת..שאם אתה תגיד "אוקיי זה ריאלי" זה כן יקרה
באמת באמת..

חחחח באמת חוצפה
היחידה מהמשפחה שהייתי רוצה לנסוע איתה זו אחותי הגדולה.... וחוץ מזה שהיא בנאדם עסוק, היא בילתה כחצי שנה בארה"ב (היא הייתה אופר) וראתה וויקד בברודווי (למרות שהיא הייתה רואה איתי שוב). עכשיו היא יותר מתעניינת בנסיעות למקומות אקזוטיים שפחות מעניינים אותי (ויאטנם, הודו וכו').
וגם את זה, היא עושה עם חברות וכאלה. אני לא רוצה להיות "נזקק" כזה שנגרר לטיולים של אחרים

ממ כן, אני לא חושב שזה יעבוד עם מישהו אחר.... גם בכללי (לאו דווקא משפחה), אחותי תיהיה האופציה המועדפת. או היחידה

מעטים האנשים שיהיו בראש שלי. לצורך העניין, רוב החברים שלי בכלל בישיבות הסדר, בעניינים שלהם.... וגם איתם לא ארצה ללכת (ממש הם ילכו איתי למיוזיקל
).

חוץמזה שאני נורא לא "מוביל" כזה, גם אם אני אגיע ללונדון לא יהיה לי מושג מה לעשות

במובן הזה ללכת עם אחד ההורים יהיה מאוד עוזר
אבל לדעתי זה פשוט יוריד מכל החוויה (במקרה וזה יסתדר, מה שבספק יקרה).

Rachel47

New member
לגבי אחותך

אז היא נוסעת, והיא נשמעת אחת שיודעת מה לעשות עם עצמה בחו״ל (שזה יתרון עצום גם בשבילך)
אל תנסה להצטרף לאחד הטיולים שלה, תגיד לה בהכי נונשלנטיות ״שומעת, אנחנו צריכים טיול בונדינג.... חשבתי לונדון (או כל מקום אחר שתרצה כן, אני סתם מציעה.. נניח אמסטרדם מהממת גם כן)״
תזרוק בלון ניסוי.. תראה את התגובה

הייתי ספקן,
אבל היא שרה שירי וויקד (יותר עיוותה אותם למוות), אז שאלתי אם היא באה חח היא אמרה שאין לה כסף

o0Invisible0o

New member
מוסיפה למה שרייצ' אמרה.

מדובר בטיול של שבוע- לא החלטת חייך. ובתכלס, כמה שלוקחים את זה יותר בקלילות אז יותר טוב.
אני לא אשקר, פעם ראשונה שנסעתי עם חברה היה לי קשה, וכל דבר שעשינו טעות לקחתי כ-אוי כמה נורא!!! אבל עדיין היה מעולה וכיף וחוויתי, וראינו מלא, עשינו מלא, צחקנו מלא.
אבל בכללי זה משתפר עם כל טיול וכל נסיעה, ואולי זה יכול להיות ככה מההתחלה. החברה שטסתי איתה עכשיו ללונדון, לא הייתה בקטע של אומנות, היא לא גיקית וזה היה ביקור ראשון שלה בלונדון- המון המון אתגרים אבל וואלה? אני זרמתי איתה והלכתי לדברים שכבר ראיתי, בשבילה, והיא זרמה איתה וצברה שעות מוזיאונים איתי. וכשלא הסתדר נפרדנו, בקטע הכי מפרגן שיכול להיות- למשל היא הלכה לבקניגהאם לראות החלפת משמר ואני הלכתי לשווקי וינטאג' [ולגבי להסתדר לבד, לונדון היא אחת הנוחות!!! ברגע שמבינים את הטיוב אין בעיה בכלל...בשעות היום. לילה יותר מסובך].
&nbsp
אני יכולה להגיד לך שלונדון עם הדס למשל היה ממש ממש כיף.
והיא פרגנה והייתה ממש תומכת בערב שממש ממש התמרמרתי על כלום, מעניין אם היא בכלל זוכרת את זה.
זה היה ממש מפגר!! בתכלס התקמצתי לשלם על אינטרנט בהוסטל והתעצבנתי שאין וויי פיי חופשי.
למדתי הרבה מאז.
ובשאר הזמן כשנסענו למצוא משהו ולא מצאנו כלום, פשוט זרמנו והמשכנו ללכת, נהנינו ממה שכן מצאנו..זה הרבה עניין של גישה.
&nbsp
בכל מקרה, חפרתי אבל לסיכום:
תאמין שזה אפשרי והגיוני וזה יהפוך לאפשרי והגיוני. זה באמת לא ביג דיל.
שותף טיול לא חייב להיות חבר הכי טוב, דווקא חברים פחות קרובים יכולים להפתיע לטובה.
זה לא טיול חייך, זה שבוע באירופה ויהיו עוד המון כאלה אם תרצה, קח את זה כמו שזה, חווייתי ומהנה וזה הכל.
&nbsp
אני אגב, לא חשבתי שאף אחד ירצה לבוא איתי לוויקד והייתי הולכת גם לבד!! [וכן, זה כנראה היה ממש הרבה יותר מבאס לבד] אבל למכור לאנשים הצגת ברודווי עם ביקורות מעולות זה לא קשה מדי...
&nbsp
אה וההצגה של עדינה הכי מעניינת אותי מבחינה תסריטאית/מחזאית..אני גם לא יודעת יותר מדי חוצמזה שזה סטייל דלתות מסתובבות כזה אז עתיד אלטרנטיבי וזה קצת מבלבל לצפייה.
בגלל זה השיר What If וגם Always Starting Over...
&nbsp

באמת נשמע מעניין
ההצגה...

בעיקרון, אני מניח שאתן צודקות. זה הכל נשמע הגיוני, זה הרבה עניין של גישה.
אבל בפועל, קשה ליישם את זה.... וזה כנראה קשור גם לדברים נוספים, קשה להסביר. אוכל לנסות ולהרחיב במסר, אבל זה כנראה יסתכם בחפירות (שלי) שלא יגיעו לשום מקום, אז אולי לא כדאי.

Rachel47

New member
אתה כבר יודע שהקשרים

שנוצרים בפורום הזה הם חוצי אינטרנט ועולמות
אני כן אשמח לשמוע אם זה משהו שאתה רוצה לספר
וגם אם לא זה בסדר
מה שכן
תהיה אופטימי וחיובי
אולי יום אחד נעשה מפגש פורום בלונדון
איתנו בטוח תרצה לטייל אנחנו מהממות

למעלה