לונדון עם תינוקת

Luring Monkey

New member
לונדון עם תינוקת

שלום,
אנחנו טסים ללונדון ביום שני הקרוב.
יש למישהי עצות בשבילנו? אנחנו (אני ובעלי) עם תינוקת בת שמונה וחצי חודשים (חמודה נורא) ועם הסבתא שלה. נהיה שם חמישה לילות (שני בערב עד שבת בבוקר), נשהה באיסור Vauxhall למי שמכירה.

כמה שאלות:
אטרקציות - מה כדאי ועל מה כדאי לוותר עם תינוקת?
ביגוד - איך להתמודדעם הגשם? יש מעילי גשם לתינוקות? איך מגנים על העגלה מהגשם?

עגלה - יש לי פג פרגו בוק שאני אוהבת, אבל כולם ממליצים לי לקחת טיולון קל יותר. השגתי צ׳יקו לייטוויי. האם באמת קריטי שאקח טיולון קל יותר?

איך הכי מומלץ להגיע ממקום למקום? יש שירות הסעה כלשהו עם כסאות בטיחות לתינוקות? מוניות?

כל טיפ נוסף יתקבל בברכה.

י

לא היינו עם ילדים

אבל אנחנו תמיד חוזרים להייד פארק, תמיד לאזור של גן הפרחים (נדמה לי שקרוב לתחנת הטיוב Hyde Park corner). כיף להסתובב שם ואפשר גם סתם לשבת על הדשא.
גם London Eye יכול להיות סבבה עם תינוקת ומשם אפשר ללכת ברגל לביג-בן.
אם אני זוכרת נכון, הכניסה ל-British Museum לא עולה כסף, אז זו עשויה להיות אפשרות ליום גשום ומגעיל.
חנות צעצועים Hamlyes. די יקר, אבל כיף אדיר! 6 קומות של צעצועים.

מבחינת תחבורה, מוניות שחורות יקרות נורא ואין לי מושג אם יש להם מושבי בטיחות לילדים.
כנראה שהכי הגיוני להשתמש בטיוב.
לא זוכרת שנתקלתי במעליות בתחנות הטיוב, יש מדרגות נעות או מדרגות רגילות.
הילדה תצטרך להיות במנשא או ידיים במדרגות ואולי גם בזמן הנסיעות, כאשר אחד המבוגרים אחראי על נשיאת הטיולון וזו אחת הסיבות שכדאי טיולון קל ככל שניתן.
מומלץ לקנות כרטיס שבועי בהתאם לאזורי הנסיעה המתוכננים, אני לא זוכרת אבל יכול להיות שצריך תמונת פספורט בשביל כרטיס כזה. יש מצב שכרטיס שבועי מאפשר גם נסיעה באוטובוסים.
אם אתם נוחתים בהית'רו, יש טיוב לתוך העיר. לוטון יותר בעייתי מבחינת הגעה לעיר.

טיפ כללי - בכל מקום בו יש מדרגות נעות, נצמדים לצד ימין כדי לאפשר לאנשים ממהרים לעבור בצד שמאל.

חוץ מזה אני מקנאה בך מאוד מאוד.

Luring Monkey

New member
אל תקנאי :)

אני כל כך חוששת מכל מה שיכול להשתבש, שאני ממש ממש מקווה שאצליח להנות.
(כרגע יש לנו בעיות רציניות בהרדמה שלה, אין לה סדר יום וזה הולך להקשות עלינו מאוד מאוד)

niki11111

New member
London butterfly house

כמה דברים-

א. ברוב תחנות הטיוב יש מעלית (גם להם יש תקנות לנגישות נכים לתחבורה ציבורית) בטח בתחנות שבמרכז העיר איזורים 1 ו- 2. רק צריך ממש ממש לחפש אותה. תסתכלי באתר באינטרנט ותוכלי לוודא. הצוות יוכל לעזור לך למצוא אותה.
ובכל מקרה- אם יש לכם טיולון קל ואתם רוצים לקצר- סוגרים את הטיולון ולוקחים את הילדה בידיים רק לחלק של המדרגות הנעות. זה לא נורא בכלל.
אני חושבת שתקחו מנשא אם אתם אוהבים אבל לנו היה קשה להסתובב כל היום עם הילדה במנשא. זה פשוט כבד וגם לפעמים לא נוח לילדה עצמו אם הוא רוצה יותר חופש לזוז.
ב. כמו שכבר כתבתי - קחי טיולון קל, כן בהחלט.
ג. אפשר לקנות מין שקית כיסוי לגשם בשילב ובכל מיני חנויות למוצרי תינוקות שווה לקנות. יש בזה פתחים שהילד יוכל לנשום.
ד. אם מזג האוויר יהיה נורמלי אפשר להסתובב איתה בקמדן מרקט (תחנת קמדן לוק) בשוק של יום ראשון. יש מספיק מקום להסתובב עם העגלה, הכל מאד מאד צבעוני ומעניין לתינוקת וגם לכם.
ה. ואם גשם, יש את ה London butterfly house תחפשו בגוגל. חממת זכוכית ענקית עם המון פרפרים חלקם ממש ממש ענקיים. זה כיף לגדולים, זה צבעוני לתינוקת וזה מקורה ונעים.

לא להיות בלחץ. להבין שטיול עם תינוק זה אחרת מטיול רגיל אבל אין סיבה שלא תהנו. יהיה בסדר. נסיעה טובה.

אנחנו נוסעים לפראג עם בן שנה שלנו מלחיץ

במיוחד לאור ההרגל האחרון שלו זריקת מוצצים מהפה ! הכנתי מצבור של טומי טיפי לטיסה הבעיה שהוא מעוצבן לא מעניין אותו מכלום זורק וזהו רק שלא יעשה לי בושות ויפגע במשהוא לא יודעת מאיפה הרגל הזה !! ואיך לעצור אותו שהוא נכנס לשלב התסכול כלום לא מרגיע אותו !! בעלי אומר ניתן לו נשנושים אבל כמה הוא יכול לאכול ועוד שטויות כמו בסקוויטים ??? אשמח לרעיונות לשעשוע בטיסה .....הוא כל כך רגיש בשינה שאין סיכוי להרדים אותו ...

urilei

New member
תקני מוצצים של מאמ

יש להם אחלה תופסן ולא יהיו לך שום בעיות

Discordi

New member
תחליפי מוצץ

אולי לא נעים לו שיש לו פרסומות סמויות בפה.

כן! אנחנו

היינו פעמיים בלונדון עם פיצי, פעם ראשונה שהיה בן 4 חדשים ופעם שניה שהיה בן שנה.
מבחינת טיולון, חד משמעית הייתי לקוחת טיולון קל כמה שיותר, הרבה יותר נוח לסתובב, לקפל, להרים את העגלה במידת הצורך
לי יש מגן גשם לעגלה וזה היה מאוד נוח והרבה פחות מסורבל ממעיל גשם לתינוק עצמו, יש מגנים אוניברסליים שמתאימים לכל העגלות.
משדה התעופה נסענו במונית עם מנשא, בחזור הזמנו דרך המלון מונית עם כסא בטיחות

לגבי מקומות בילוי אכתוב מאוחר יותר

איפה אפשר בארץ לקנות מעיל גשם לקטני?

והאמת מגן גשם לעגלה יש לי אבל עד הרגעי שאמרת לא חשבתי לקחת אותו רעיון טוב ...
בכלל בארץ גם למבוגרים לא ממש מצאתי מעיל גשם ....תמיד באירופה יש טפטוף אבל זה לא תמיד קר ...
בקשר לעגלה גם מחפשת טיוליון מתאים אבל רוצה שיהיה כזה שאפשר לשכב בו לישון עם צריך והרוב הקלים רק ישיבה או שכיבה חלקית :(
אשמח לשמוע איך אתם הסתדרתם ...בקשר למנשא הבן שלי שונא אז זה לא בחשבון

לנו יש טיולון של בייבי זן-יויו

אמנם לא נשכב ל180 מעלות אבל כמעט ופיצי ישן בו מעולה.
עכשיו גם בארץ אני מסתובבת רק איתו וזנחתי את העגלה הגדולה.

היינו ימים שלמים בחוץ ועבר בסדר גמור, תוך התחשבות בשעות השינה שלו.

מעיל גשם אני לא יודעת איפה יש בארץ טבל לדעתי אתם יכולים לקנות בלונדון שתגיעו. יש במאדר קר ובטוחה שבחנויות נוספות הרי זה מאוד נפוץ שם.
כיסוי גשם לעגלה תקחי! השתמשנו בו הרבה.

יתרון של המוניות השחורות זה שאפשר להשאיר את העגלה פתוחה והתינוק בפנים. אולי לא שיא הבטיחות אבל החזקנו חזק את העגלה והיה בסדר גמור. עשינו את זה גם בערב שנרדם ולא רצינו להעיר אותו

המלצות

גילוי נאות - את רוב האתרים התיירותים לא עשינו כי מכירים היטב את לונדון אבל בכל זאת...

הייד פארק - כיף להסתובב, אם יש מזג אוויר נעים אפשר לעשות פיקניק. לא לוותר.

ביג בן והחלפת משמרות בארמון המלכה - מלא אנשים אבל חוויה, האדון התלהב מהסוסים. נחמד ביותר.

קובנט גרדן - אחד האזורים שהכי כיף לי להסתובב בהם, חנויות ומסעדות שוות.

לונדון היי - נחמד, לא עלינו עם הקטן אבל לדעתי אפשר

אוקספורד סטריט - כי אי אפשר להיות בלונדון בלי סיבוב קטן מבחינתי בטופ שופ הענק

ריג׳נט סטריט - עמוס חנויות ותיירים, הלכנו עם הקטן לחנות הצעצועים המליס והוא התלהב בטירוף. חוויה.

מה עוד בא לך? חנויות? מסעדות?

La la la 20

New member
Like ומוסיפה

היינו לפני חודשיים בלונדון עם תינוק בן שנה וחודש.
חזרתי בכושר על מאיפוס עם עגלה וילד בתוכה במדרגות של הטיוב, מעט מאד תחנות שהן לא מרכזיות הן תחנות נגישות. נסענו באוטובוסים כשראינו שהתחנה שאנחנו צריכים אינה נגישה.
&nbsp
1.פארק שעשועים לזכר דיאנה - פארק ענק בקצה של הייד פארק
http://www.royalparks.org.uk/parks/kensington_gardens/diana_playground.cfm
&nbsp
2.גן החיות הלונדוני טיפה מאכזב לדעתי לא שווה את ה 36£
&nbsp
3.פארק השעשועים בצ׳זינגטון - גם פארק שעשועים גם מיני סי לייפ, גם מיני גן חיות ובמרחק חצי שעה ברכבת מלונדון (כלול בכרטיס התחבורה השבועי) היה לנו יום שימשי וממש נהננו שם וראינו מופע של כלבי ים!
&nbsp
4.גבעת פרימרוז נמצאת בקצה העליון של נוטינג היל ומשקיפה על לונדון הטיפוס קצת קשה אבל מתגמל. כיף להסתובב באזור וליד ממש נמצא גן שעשועים שווה ביותר.

Luring Monkey

New member
תודה! שאלות:

חשבנו ללכת לסנט ג׳יימס פארק ולא להייד פארק. נפסיד משהו עקרוני אם לא נלך להייד פארק?
&nbsp
יש לך המלצות למסעדות קלילות וטעימות וידידותיות לתינוקות?
בעיקר באיזורים של האטרקציות שנהיה בהן?:
&nbsp
חשבנו בינתיים ככה:
טייט מודרן, סיינט ג׳יימס פארק יחד עם חילופי השומרים, לינדון איי - נראה לפי התור, המליס וחנויות באיזור, פיקדילי סירקוס אוקספורד סטריט (ועוד כמה דברים שאנחנו עושים מחוץ למרכז העיר כמו ההופעה של מונטי פייתון וסיור באולפנים של הארי פוטר).

Gutsigu

New member
כל סניף של wagamama

יעשה את העבודה... אוירה קלילה ונעימה המתאימה למשפחות, תמיד מציעים כסא לתינוק ומאוד אדיבים. כמובן שגם את האוכל אנחנו מאוד אוהבים (סגנון אסיאתי)

Gutsigu

New member
גם אנחנו היינו בלונדון עם הקטן

היה ממש כיף!
כמה המלצות:
1. גם לנו יש פג בוק פלוס שאני מאוד אוהבת אבל היא מסורבלת מדי בשביל נסיעה כזו. אנחנו יצאנו עם הקטן על מנשא ואיך שהגענו קנינו טיולון של מקלארן, שמחירו חצי לעומת הארץ. למקלארן יש כיסוי נגד גשם שהשתמשנו בו במידת הצורך (אגב, גם הפג שלנו הגיעה עם כיסוי לגשם).
2. לגבי לחבורה: אם אתם נוחתים בהיתרו מומלץ לקחת את הרכבת. במידה ואתם רוצים מונית שימי לב שיש להזמין מראש שרות מוניות הכולל כסא בטיחות לתינוק. בתוך העיר במידה ואתם עם טיולון קליל אפשר לרדת לאנדרגראונד, אבל הבונוס הגדול הוא שלמוניות הלונדוניות השחורות ניתן לעלות עם עגלה לא מקופלת, ממש כמו לאוטובוס- וזה מאוד נוח.
תהנו!

Bacio

New member
יהיה לכם כ"כ כיף

היינו בלונדון (וגם טיילנו בדרום אנגליה) עם הבאנדליקו כשהייתה בת שנה וחודשיים.
&nbsp
אני ממליצה מעבר לטיולון בקל ביותר באפשרי לקחת גם מנשא. הבאנדליקו העבירה חצי טיול בשינה, ואת החצי השני בחיינדלך לכל מי שהסתכל.
&nbsp
איך להתמודד עם הגשם? אם יורד מבול ללכת למקום סגור, אחרת בטפטוף קליל מספיקה מטריה או מעיל אם יש לך מהחורף. אם את רוצה, אני יכולה להשאיל לך מעיל של 6-12 (גדול יחסית). טיילנו שם בספטמבר, ואני לא זוכרת איזה אירוע גשם חזק במיוחד.
&nbsp
אטרקציות: הלכנו במיוחד בשבילה לגן החיות (תקני כרטיסים מראש באינטרנט אם את רוצה), והיא ישנה לפחות חצי מהזמן... א"כ כבר לא טרחנו יותר מדי לחפש משהו בשבילה. היא מאוד אהבה את המשחקייה במוזיאון הטייט מודרן.
&nbsp
הכי חשוב, קחו איתכם דברים שהיא רגילה אליהם מבחינת אוכל ונשנושים (אם זו מחית מצנצנת או ביסקוויטים, וכו'), תהיו מוכנים להנמכת סטנדרטים היסטרית מבחינת אוכל בריא ומסודר, וגמישות מקסימלית עם השכבות. יהיה לכם מויו כיף!
&nbsp
תהנו.

למעלה