גם אם מה שאתה אומר הוא נכון
יכולת להתנסח בצורה קצת יותר מנומסת... (דווקא אתה, שמתגורר בבריטניה ומטיף לכולנו עד כמה מאסת בחוסר הנימוס של היושבים בציון...) ניחא אילו היית אורח מזדמן בפורום, אבל בתור מנהל הפורום... גם אני, כמוך, לא מאושרת למשמע כל אותם שחושבים שיוכלו לעבוד בצורה לא חוקית באירופה, ולעולם לא אעשה זאת בעצמי. אבל תחשוב לרגע. לא מנקודת המבט שלך, לשם שינוי, אלא מנקודת המבט של הבחורה הנ"ל: בחורה צעירה. אולי סיימה את לימודיה לא מזמן. רוצה לעבור ללונדון. אולי לא טוב לה בארץ? אולי היא מאמינה ששם יהיה לה טוב יותר? (לא קשה לך לדמיין את זה, אני מניחה. במיוחד לאחר שנפנפת בעניין במשך רשומה שלמה...). אבל מה לעשות, לא התמזל מזלה לרשת דרכון אירופאי (וזה כנראה כל ההבדל בינה לבינך!). גם אם האפשרויות העומדות בפניה כדי להגשים את רצונה מוגבלות יחסית לאלו שניתנו לך, יכולת פשוט לפרט את האפשרויות הקיימות ולומר משהו בסגנון: "אלו הדרכים החוקיות הקיימות כיום...לצערי אינני מכיר פתרונות אחרים". היא כבר תעשה את השיקולים שלה. כבר הרבה זמן שאני קוראת בפורום הזה ושמה לב ליותר מידי תגובות שלך בסגנון הנ"ל. אני בד"כ מבליגה וממשיכה הלאה, אבל הפעם פשוט לא יכולתי לשמור את זה בבטן. אז הנה, אמרתי את זה.