לונדון לא מחכה לי...............

לונדון לא מחכה לי...............

אבל ירושלים כן. יאללה הזמן מתקרב,אני חייב המלצות,דיעות לגבי שכונת מגורים נטולת דתיים ,חילונית לגמרי ולא יקרה מדי שמותאמת לרווק בשנות העשרים.....מישהו/י יכול/ה להמליץ? אני חשבתי יותר לכיוון רמות או לא להיות,פסגת זאב,קרית יובל

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif

בלבלונתתתתתתתתתתתת

מה קורה איתך? עברת את "משבר האתמול"? אני מאוד מקווה שכן תחזיקי לי אצבעות לגביי הערב,אני מקווה לקחת את ה"פרס הגדול"ולנצל קצת את עירית תל אביב
קבלי חיבוק ענק במקום אתמול

בלבלונת

New member
נשממוש שלי

טוב שאפשר לתפוס אותך לפעמים... אני מהבוקר מחזיקה אצבעות... אני מחכה לטלפון עדכון... בכל מקרה... אני מפטרת את המזכירה האלקטרונית שלך לאלתר... יש לי בשבילך מזכירה יותר טוב (אהמ... אהמ... רמז
) יש מצב שתתחבר אונליין אופושהו או שאני אחכה בסבלנות לערב??? נשיקות וחיבוקים

בלבלונת

New member
../images/Emo105.gifמקפיצה

אין התלבטות קריית יובל בוודאות... אני מתה כבר שנחפש לך דירה...

ברור שקריית יובל !!!!!

ככה נעשה מסיבות אצל בלבל ואצלך לחילופין
נו יאללה תבוא כבר !!!

לך על קריית יובל

היא לא יקרה מדי, קרובה להכל והכי טוב שם חחחח אתה רוצה להגיד לי שחיפשת שכונה נטולת דתיים וחשבת על רמות????? 5\3 מהתושבים שם דתיים.... אגב בשביל צעירים רוב השכונות הזולות הן המעורבות, ההורים שלי למשל גרו בנחלאות ובעוד מקומות שאולי מעורבים דתיים-חילונים אבל הם זולים, חוץ מזה תאמין לי שאתה יכול להסתדר איתם טוב מאוד, הם לא יותר מדי מזיקים

בלבלונת

New member
סייד

תשכנע אותו שהכי כדאי לו קריית יובל... ככה הוא יהיה שכן שלי
וקרוב למורייייייייי

בלבלונת

New member
יחשוב???

מי מסתיר את זה... זה ידוע... אני מצהירה קבל עם ועדה, מורי ובלבל המעריצות של דותן... ובזאת מועדון המעריצים שלו נסגר

A N I g M A

New member
אח"כ שכירות לחודשיים בעיר גנים

וביולי אני עוברת לתאמיד לגבעת משואה של הסנובים... לפעמים שואלים אותי (במעין חוסר טאקט שכזה) אם אני באתי מהצפון. אז לא. אני לא צפוניץ. (ה-ץ בכוונה).

בלבלונת

New member
חחחחחח הרגת אותי

גם ההורים שלי גרו בקריית יובל, עברו בשכירות למלחה ועוד מעט עוברים למשואה... אחרי שבשנתיים האחרונות טיילתי בערך בכל מקום בארץ (טיילתי = גרתי) חזרתי לירושים ואני שוכרת דירה בקריית יובל, זה מה הכיס מאפשר, אבל גם גדלתי פה כך שזה סבבה... אני מרגישה בבית חוצמזה שמורי הייתה אצלי בבית, היא יודעת איזה בית חמוד יש לי... בהצלחה אניגמה, ואל תשכחי אותנו כשתהיי מ"משואה"
נשיקות

בלבלונת

New member
גם אתה מקרית יובל???

מי שגר בקריית יובל שירים יד... מודאת כמה מפה שכנים שלי

למעלה