לונדון - יום 1

דנה1982

New member
סקירת משחקים - יום 1

בשעה טובה העונה הזו תיכף נגמרת, וכל שנשאר לדעת זה האם דג'וקוביץ יאבד מערכה בטורניר הזה או לא, ואת מי הוא ינצח בגמר. מרתק, תודו!
&nbsp
קיי נישיקורי - נובאק דג'וקוביץ' (16:00)
4-2 דג'וקוביץ'. נראה שזהותו של המנצח במשחק הזה ברורה, גם בגלל השנה המופלאה של נובאק וגם בגלל שנישיקורי הוא בהחלט הצלע ה"חלשה" יותר בבית הזה. אמנם יש לקיי מקום של כבוד בטופ10 בשנתיים האחרונות בזכות הישגים מצוינים ויציבות מרשימה, אבל נובאק הוא עולם אחר לחלוטין, בייחוד ב-2015, וקשה להאמין שנישיקורי הוא זה שיהיה חתום על ההפסד השישי בלבד של נובאק השנה, אם כי הוא כן הפתיע אותו בחצי הגמר בניו יורק לפני קצת יותר משנה, בדרך להפסד לצ'יליץ' בגמר.
&nbsp
רוג'ר פדרר - תומס ברדיך (22:00)
6-14 פדרר. המשחק הפתוח יותר היום הוא זה שבין פדרר לברדיך. רוב הסיכויים שחברי הפורום מהמרים על פדרר לניצחון, אבל ברדיך עשה לו חיים מאוד קשים בשנים האחרונות, או לפחות עד 2013. זאת אומרת, פדרר ניצח את 3 המפגשים האחרונים (ב 14'-15') אבל זה הגיע אחרי 2 הפסדים רצופים וגם הנצחונות לא היו ממש חלקים. ברדיך יודע לעצבן את רוג'ר, הוא עשה את זה מצוין בעבר, מצד שני, האולם בלונדון הוא המשטח שרוג'ר הכי אוהב, מה שלחלוטין משחק לטובתו כאן.
&nbsp
הימורים? נובאק ב-2, פדרר ב-3.
&nbsp

LENAFAN

New member
אני מצטער אבל הצבע והתאורה ב-WTF היא...עגמומית

השילוב של תכלת כהה ותאורה מינימלית עם החשכה מוחלטת על הקהל היא פשוט מזעזעת.

שאלה לאוהדי פדרר

אני שואל אותה מדי פעם ותמיד נתקל בתגובות די מבטלות. האם אתם עדיין לא מוטרדים בכלל לגבי האיום של נובאק על הישג ה17 סלאמים של פדרר? זה בסך הכל עוד שבעה סלאמים. כמו שהוא משחק עכשיו ומבחינת הפער בינו לבין שאר הסבב, שלושה סלאמים בשנה זה ממש ממש מינימום מבחינתו. אנחנו רואים מפדרר, פרר, פליסיאנו לופז ואחרים, ששחקנים רבים שומרים על רמה מעולה בטופ עד אמצע שנות השלושים שלהם. לא רואה סיבה שזה יהיה אחרת לגבי נובאק, הוא שומר על הגוף שלו כמו תמונה יקרה במוזיאון. אם אתם לא מודאגים עכשיו, האם תהיו לפחות מודאגים אם גם בשנה הבאה הוא ייקח שלושה סלאמים לפחות? רק בגלל זה כדאי לפדרר לקחת עוד סלאם לפחות.

נראה לי שאת השנים הקרובות בסבב אפשר להגדיר בתור נובאק והפירורים. היחידים שיכולים לדגדג אותו הם פדרר ווורינקה וגם הם משהו כמו פעם בשנה.

tennis troll

New member
לא נעים להגיד, אבל באמת המוצא היחיד כרגע שיכול להציל את שיא

הזכיות בג"ס הוא פציעה ארוכה של ג'וקוביץ'.

דנה1982

New member
זה לא מטריד אותי

זה צריך להטריד את פדרר, אני ישנה טוב בלילה

&nbsp
אבל כמו שזה נראה כרגע השיא של ה-17 שביר לחלוטין, בטח כשרוג'ר בעצמו לא מצליח לקחת סלאמים כשהוא כבר עושה גמרים - כי נובאק מפריע לו. מתישהו הכושר הזה של נובאק ייפגע והוא לא יזלול תארים בקצב, אבל אין אף אחד שבאמת מסוגל לאיים עליו כרגע, בטח בזירת הסלאמים. גם אם סטאן יגיע לגמר אחת לשנה וחצי והוא הוכיח שהוא יכול להפתיע, זה עדיין לא מספיק "איום".
&nbsp
כשרוג'ר הגיע ל-14 סלאמים ב-2009 כבר הייתה לו יריבות גדולה עם נדאל (גם אם די חד צדדית) והוא זה שאיים עליו, והיה ברור שמתישהו דג'וקו ומארי יתחילו לקחת גם הם טורנירים גדולים. במקרה של נובאק - אני לא רואה מי ה 2-3 שחקנים שיכולים להפריע לו בשנתיים-שלוש הקרובות.

kingRF

New member
דחופפפפפפפפ יש למישהו לינק נורמלי לפדרר - ברדיץ' ?

כל האינטרנט פתאום נשבר, בדיוק שצריך משהו...

דנה1982

New member
כמה מפתיע... 6:1 2:0 נובאק

הצצתי לרגע במשחק, חשבתי שיש עוד סיכוי שאנחנו בסט הראשון. יצאתי בלונדינית.

נובאק מנצח 6-1 6-1. היה רק גיים אחד של נישיקורי שבו

לא היו לנובאק נקודות שבירה. זהו.

tennis troll

New member
מול ברדיך ג'וקוביץ' אמור לעבוד קצת יותר קשה

אולי הצ'כי יצליח לגרד טיי ברייק אחד בזכות ההגשות, לא יותר.

תומאס ברדיך הוא שחקן די רכרוכי

נפל על פדרר ביום בינוני מאוד, לדעתי יש לו שפעת או משהו לפי מראה פניו המיוסרות ולא עושה הרבה מעבר להחזיר את ההגשות של ברדיך. עדיין לקח את המערכה הראשונה בהליכה.

באופן כללי שניהם, כמו גם נישיקורי כמובן, נראים שנות אור מנובאק נכון להיום. אבל מניח שפדרר עוד ישתפר ככל שהטורניר יתקדם.

במערכה השנייה פדרר העלה את הרמה

וברדיך המשיך להראות כאילו גלגלו אותו לכאן מהשק שינה אחרי ערב עמוס אלכוהול. אולי מחר יהיה יום קצת יותר תחרותי.

kingRF

New member
באמת תהיתי מה הסיפור...לא ראיתי אותו הרבה זמן עם זיפים

חשבתי שסתם מדובר בלינק גרוע

דנה1982

New member
אכן נגמר החוזה עם ג'ילט

זה קרה לפני כמה שבועות, וכבר בטורניר הראשון שלו אחרי סוף החוזה הוא הגיע עם זיפים.
&nbsp
זה סקסי בטירוף בעיניי. בניגוד לסוודר שלו, שעדיין מיותר בעיניי, הזיפים דווקא לגמרי עושים לי את זה.

למעלה