לונדון בכאוס

לונדון בכאוס

כך לפחות מדווחים כרגע ברדיו, על פי הדיווחים נעצרה לחלוטין התחבורה הציבורית ואזורים שלמים נסגרו לתנועה עקב חקירת המקרה ופינוי נפגעים, מה שיוצר כאוס ומעלה חשש ממעשי אלימות וביזה. אומרים שכל צבא ערוך להילחם את המלחמה של אתמול מה שאולי מסביר מדוע ישראל מתמודדת טוב יותר עם פיגועים במרכזי ערים, הנסיון, הנסיון... אבל הנסיון של לונדון צריך היה להספיק כדי לקדם את פני הרעה ולדעת להשתלט על המצב ביעילות, אז למה בכל זאת כאוס?
 
גם בישראל פיגוע כזה היה גורם לכאוס

וחוץ מזה ידע לא מספיק, צריך גם נסיון. לא נורא, בפיגוע הבא הבריטים יהיו יותר מאורגנים.
 

אטיוד5

Active member
לא צריך נסיון

במקום בו אין ציפיה לטרור גם לא נערכים אליו. בגלל זה בארץ המחבלים מתפוצצים בפתח הסופרמרקט, אם בכלל, ואילו בארה"ב הם שייטו במטוס לעבר גורד שחקים. ראית פעם מסעדה מוגנת בבוסטון?
 

אטיוד5

Active member
די ספוראדי

מתי לאחרונה היתה מתקפת טרור של ה-IRA? מאז ההסכם היה משהו? נדמה לי שהם בכלל הכריזו על שביתת נשק לפני 5-10 שנים.
 
גם הכאוס שלהם נראה די 'פיליפ' שכזה

הכאוס שלהם שונה באופיו מזה שלנו או מזה האמריקאי. כרגיל, הם מאופקים. כך התרשמתי מהדקה שהצצתי אמש בטלוויזיה.
 

אטיוד5

Active member
נכון

במקרה הזה לא ברור אם זה טמטום של חוסר הבנה או ענין של מה יעזרו פה הצעקות. I'm afraid there's been a bombing near Tottenham Court.
 
למעלה